Calatorie coasta de Vest SUA - ajutor

Calatorie coasta de Vest SUA - ajutor | Autor: Addicted

Link direct la acest mesaj

Salut, fetelor! Am nevoie un picut de ajutorul celor care sunt in America cu ceva impresii.. eu si prietenul meu vrem sa plecam peste o saptamana sa "cucerim" vestul Traseul in mare il cam avem facut, plecam din Florida si punctele de baza pe care am vrea sa le vizitam sunt Denver, Las Vegas, Grand Canyon, Seattle, San Francisco, Oregon (aici ne oprim un pic sa vizitam familia).. si Los Angeles si San Diego, daca avem timp. Apropo de timp, avem doua saptamani de zile cap-coada la dispozitie si tocmai pt. ca perioada e relativ scurta pt. ce avem noi in plan, as vrea sa va intreb, care din orasele de mai sus si imprejurimi merita intr-adevar vizitate? Ce v-a impresionat cel mai mult? Sunt un pic nedumerita, pt. ca tot aud pareri diferite si de aceea apelez la "ochii" vigilenti ai turistului roman, care stie sa recunoasca un oras cultural. Multumesc, pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Ehhh, draga mea....ca venita proaspata din vacanta...iti pot spune sigur ca nu-ti ajunge timpul ptr cate vrei sa vizitezi !! Oricum, din partea mea iti spun ca Las Vegas merita neaparat vazut !! Eu sunt intoarsa de o saptamana si inca suspin....!! Am vizitat si Grand Canyon...dar am vizitat partea cu skywalk si nu am fost cine stie ce data pe spate....dar am inteles ca in partea unde e National Parc e mult mai dragut !!! La Los Angeles mi-a placut mai mult imprejurimile....dar bohh...acum ptr locurile culturale...le las pe cele mai stiutoare sa te sfatuiasca..!!!
Sa ai o vacanta minunata !!!!!!!
Off, scuza-ma ca m-am bagat repede sa raspund, eu nu sunt din America.....dar nu m-am putut abtine....inca cu gandul sunt acolo..!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Luxe, multumesc foarte mult pentru raspuns! Ma bucur ca ai avut o vacanta faina. Stiu ca nu o sa avem timp sa vedem tot ce ne-am propus, chiar azi am facut itinerariul si, drastic redus, nu cred ca vom avea timp sa vedem LA si San Diego. Asta este.. eu tot ma bucur ca o sa apuc sa vad ceva. Din cate am vazut, Grand Canyon-ul poate fi vizitat intr-o zi, exista un tur special cu avionul, apoi water rafting si lunch intr-un cort indian si ne cam bate gandul sa ne inhamam la asta, chiar daca costa vreo 300 de dolari de persoana. Cand ai timp, poate pui si niste poze?
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Exista si un tur deasupra Grand Canyon cu elicopterul care are punctul de plecare chiar de la Hoover Dam. E drept ca asa vezi doar partea de Nord a canionului (si de fapt cea sudica e mai spectaculoasa), dar la Hoover Dam (care merita vazut daca esti in zona) te afli chiar linga Las Vegas.
Edit ca am uitat: San Diego e chiar mai frumos decit se zice. Nu mai zic de toata coasta de la nord si mai ales sud de LA, sa nu para ca ii fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Am pus cateva poze la semnatura...sper sa-ti placa ! Ideea ta cu avionul e interesanta...am fii facut-o si noi dar sotul numai la gand,ametea...de fapt el nici pe skywalk nu a venit :) ! Eu zic ca merita sa faci chestii interesante in viata,daca poti!!! asa ca...

Mergi la inceput