Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua. Am trimis si un PM dar vreau sa scriu si aici. Am doua poze in concurs, una din ele a fost descalificata si tare as vrea sa stiu de ce. ambele am vazut ca au fost votate de cate un membru nou cu 0 mesaje dar una cu punctaj maxim si una cu minim. ghiciti voi care a fost eliminata. ...mi se pare incorect

Deci domnilor administratori va rog sa imi spuneti si mie motivul descalificarii si sa imi scoateti ambele pozele din concurs pentru ca ceea ce se intampla imi provoaca greata.
Am primit pe PM si mesaje de tipul voteaza-maaaa...eu nu am facut asta nici la semnatura si nici nu m-am agitat cu votarea asta din motive pe care nu le doresc nimanui asa pur si simplu am ramas sa vad asta de dimineata
Va multumesc.

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Aralia - cred ca e o eroare. 2prietene nu este fraudata. Cand vine Admin acasa vom modifica eroarea.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

bulinuta - este o eroare. scuze. remediem deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Aralia - cred ca e o eroare. 2prietene nu este fraudata. Cand vine Admin acasa vom modifica eroarea.

Multumesc mult de raspuns!
Ma speriasem, dar sa nu ma uitati!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si la asta www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cerculvietii.jpg.
ok...depunctare pentru spam, dar cu zerourile cum ramane?? ca-s fo 21 daca am numarat bine...
altii au fost descalificati pentru asta...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce pot sa mai spun...???

Da,am recunoscut si acum cateva zile si recunosc si acum ca am SPAM-uit...Imi pare rau si mi-am cerut scuze pentru asta.Ceea ce nu pot sa inteleg este de ce acum cateva zile publicitatea pe PM era permisa,iar acum s-au schimbat regulile jocului. Ma rog,astea-s regulile casei dupa astea jucam,nu conteaza ca se schimba de la o zi la alta. O intrebare as avea...accesarile astea alea albumul de membrii care n-au stiu de existenta sa au daunat foarte tare DC-ului?
Da,sunt de acord cu faptul ca am gresit trimitand PM-uri,motivatiile gen "de ce" nu-si mai au rostul.Dar nu pot sa fiu de acord cu acuzatia ca am creat membri falsi.Acesti membri falsi au participat si la votul de la concursul trecut iar cei cu mesaje 0 mai sunt votanti si la alte poze nu numai la ale mele.Da,mi-am rugat prietenii pe PM sa faca reclama pozelor mele,stiam ca voi primi niste voturi si de la Karligutza,dar n-am stat sa le urmaresc pe fiecare in parte,sa le contabilizez...M-am bucurat si atat.Dar se pare ca pana la urma bucuria a dat in altceva.
Nu stiu daca voi mai fi sau nu membru pe DC,nici nu stiu ce-mi doresc de fapt in acest moment.Cert e ca imi va parea rau dupa unele fete pe care le-am cunoscut si indragit aici.Si as mai dori daca se poate sa mi se scoata pozele din album...
O zi minunata tuturor. Si o saptamana asemenea.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sunt persoane care s-au plans de Pmuri deci e indiscutabil spam. Sunt persoane care nu s-au plans si chiar au votat cu placere deci nu e spam. E o chestiune discutabila.
Insa conturile clona sunt cat se poate de reale. Si asta este o mare neobrazare.
mai sunt si voturile-bisericuta. Votam in delir un nick si nu poza. Si asta iar e lipsa de fair play :(

Sper sa se implementeze ca o masura de precautie votul limitata fiecare user sa voteze cinci poze cu 5,4,3,2,1 stele. Pt. ca a dat o stea inseamana APRECIEREA unei poze nu o pedeapsa. E un vot in plus.

cele bune

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da si noi avem poza"pacifist"votata de trei useri care au 0 mesaje.Unul dintre acestia este mama mea(rodiana_2005),deocamdata eu sunt "stapana"calculatorului,dupa ce voi pleca acasa la mine va garantez ca-si va face si ea un"locusor" de mesaje scrise,iar restul doua ioanafrunza si shtephy vad ca au votat mai multe poze,la fel, cu nr maxim de vot(5).

vleeem si noi un vot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ce pot sa mai spun...???

Nu stiu daca voi mai fi sau nu membru pe DC,nici nu stiu ce-mi doresc de fapt in acest moment.Cert e ca imi va parea rau dupa unele fete pe care le-am cunoscut si indragit aici.Si as mai dori daca se poate sa mi se scoata pozele din album...
O zi minunata tuturor. Si o saptamana asemenea.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ce sa zic...foarte matur...ne luam galetusa, lopatica si plecam.
daca nu este vinovatie pai stand up si sustine-ti cauza. se poate verifica...
cine si ce are de castigat din marea plecare de pe dc...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

quote:
Originally posted by papadie

Sper sa se implementeze ca o masura de precautie votul limitata fiecare user sa voteze cinci poze cu 5,4,3,2,1 stele. Pt. ca a dat o stea inseamana APRECIEREA unei poze nu o pedeapsa. E un vot in plus.

cele bune

papadie, zen-sei

Sunt de acord! Mi se pare cea mai rezonabila modalitate de a vota intr-un concurs.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput