cellu m6 tratament anticelulitic
ati facut cumva cateva sedinte cu acest muuuuuult laudat aparat?
stiu ca e mai piperat...dar vorbeste gura targului ca e bun.
ceva experiente???
am tot vazut filmulete pe net....toti il lauda...ma rog una peste alta eu cea mai mare incredere o am in voi...
Raspunsuri
Candy spune:
Eu am facut anul trecut vreo 6 sedinte cu Cellu M6. Pot sa-ti spun ca e un aparat extrem de agresiv, eu aveam platite 10 sedinte si la 4 am renuntat. E drept ca are posibilitatea reglarii intensitatii masajului pe zone (de la 1 la 10), dar principalul efect secundar este spargerea capilarelor. Se lucreaza numai pe un costum special care se achizitioneaza separat, un fel de costum elastic. Eu n-am avut niciodata probleme cu vasele, nu am varice (daca ai varice e total contraindicat), insa pe coapse in cateva locuri mi-au ramas capilare sparte de la acest minunat aparat.
Personal, n-as repeta experienta, am obtinut rezultate mult mai bune cu impachetari cu parafango si masaj anticelulitic manual.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
visdetoamna spune:
candy,imi poti spune daca ai scapat de capilarele sparte si prin ce metoda?
Multumesc.
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de oanabbb
ati facut cumva cateva sedinte cu acest muuuuuult laudat aparat?
stiu ca e mai piperat...dar vorbeste gura targului ca e bun.
ceva experiente???
am tot vazut filmulete pe net....toti il lauda...ma rog una peste alta eu cea mai mare incredere o am in voi...
oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007
Am inceput inainte de Reevelion ca mergeam la Felix, deh, hotel cu piscina, etc, si in plina iarna m-am cam lasat de masaj, sala, etc. Dupa prima sedinta s-au vazut rezultate, am facut vreo 5 sau 6, si aratam super. Adica se intinsesera gropitele alea. E intr-adevar agresiva procedura, eu am ajuns la nivelul 5. Depinde mult si de intensitatea care o suporti. Unde mergeam eu costa 90 roni, si nu am mai mers decat ocazional. Acum fac numai masaj. Dar daca mi-as permite sa merg regulat, as merge clar. Ah, si sa nu uit, problema, ca la orice procedura, daca nu te tii de ea, cand incetezi, celulita apare.
andira spune:
Am facut si eu 6 sedinte, mai am 6, dar n-am mai avut timp si am intrerupt. Acum ca vine vara, o sa ma duc probabil din nou.
Ideea e ca nu trebuie sa pui intensitatea de sa-ti spargi capilarele.
E primul lucru care mi s-a spus, si l-am folosit cu intensitatea in care mi se parea un masaj, nu un instrument de tortura. Rezultatele au fost foarte bune, dar combinate cu dieta.
Peste 15 zile mna duc si la restul, eu zic ca functioneaza.