Buna! Sunt mamica unui baietel de 1 an si 10 luni, si sunt insarcinata in sapt. 19. Pana acum slava lui Dumnezeu nu am avut probleme cu sarcina, totul este in regula, numai ca in timpul zilei sunt nevoita de mai multe ori sa il ridic pe baietelul meu din diverse motive, cum ar fi de ex.cand il schimb, il spal in vana pe fundulet, il pun in scaunelul in care maninca, cand se plictiseste de drum spre casa, etc. Mentionez ca el are 11 kg, si eu sint singura cu el pana seara, cand se intoarce sotul meu, deci in proportie de 90%. Spuneti-mi este foarte riscant? Nu pot sa nu-l ridic in timpul zilei, ca nu am incotro. Mai mentionez ca imi doresc foarte mult si aceasta sarcina si ica un copil sanatos si la termen!
Eu sunt insarcinata in 17 saptamani si am un baiat de 1 an si opt luni care are 12.5 kg. Doctorul a spus ca il pot ridica atat timp cat inca ma mai simt in stare si asta probabil va fi cand incepe sa imi creasca burta mai tare.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Buna Ildiko,
Eu sunt in 15s, la 7s am fost la primul control si mi-a zis dr ca pot face exact ce faceam si inainte, inclusiv sport, dar sa nu ridic mai mult de 5 kg, acum probabil depinde si de rezistenta organismului, de constitutia ta. Probabil la un moment dat, pe masura ce avanseaza sarcina si cel mare o sa mai ia in greutate, o sa iti fi emai greu si atunci e bine sa nu-l mai ridici.
Mai intreaba doctorul el stie cel mai bine in functie de evolutia sarcinii.
Iti doresc multa sanatate tie si bebeilor tai