Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

l-am sunat pana la urma pe dr, ca am eu fixul ca nu ma mai doare asa tare ca ieri si dupa ce i-am povestit cele cele a estimat el ca ne vedem la noapte. in locul lui nu eram asa calm si dragut la ideea asta
pana atunci sfat sa dorm, sa ma relaxez, ca suntem in grafic
sper sa-mi pastrez nervii in buna forma in care sunt ei acum.
e tare confortabil sa ai incredere in medic!

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha bravo! Pana atunci odihneste-te (daca poti )

Ai mare dreptate cu increderea in doctor! Este foarte importanta.

Deci intalnirea e diseara... Sa inteleg ca nastem in aceeasi zi?

P.S. Ia uitati ce semnatura am...

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana maine!

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Miha, succes!

Dephin, ms mult pt explicatii. TOtusi mi se pare mai simplu cum fac eu: o duc direct la baie si o spal la ghiuveta cu sapunel lichid special, cu aloe vera. La ghiuveta parca se clateste mult mai bine. Si cred ca termin mai repede. (asta daca nu se sparcaie repetat )

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny poti sa-mi spui si mie cum se numeste dr? Si eu ma gandeam sa merg la policlinica vitan, dar nu stiu pe nimeni acolo!

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Kya, Luny- am ramas cu dr sa merg la 10 min in ideea sa nu bantui mult pe coridoarele clinicii, eu inca am in mintea mea sa ma duc cand sunt si mai frecvente. Vad eu cum ma tine, ca inainte de a stii ce ma asteapta sunt viteaza, o sa vad mai incolo. Oricum nu poate fi ca la carte, ca nu suntem roboti, vedem cum evolueaza.
Si ia uite ca un tandem tot se pregateste: Bucuresti-Baia Mare

Elara, buna ideea cu sticlutele cu apa, am si eu 4 in bagajel, plus niste suc de fructe- pentru travaliu. Merci de gandurile bune.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

MamiP
si eu sunt visatoare, dar tu...
Mie mi se pare o idee frumoasa dar complicata.Cum iei rochia, unde o pui,poate trebuie curatata din nou si calcata, poate nu ii mai vine si face depresie sau poate pur si simplu nu ii mai vine la fel Doamne fereste...nu stiu, eu zic sa te mai gindesti si la altceva!In plus, evenimentul vostru se va transforma in evenimentul lor cu invitatii vostri...eu stiu, depinde de gasca...daca va sunt toti prieteni comuni!
Ai putea face rost de niste fotografii sau filmulete de-ale lor, sa faci un montaj frumos cu cei sase ani de cind s-au casatorit si sa il proiectezi in restaurant, daca au cei de acolo tot ce le trebuie!
Si la sfirsit un tortulet simbolic , cu artificii.
Ma rog, eu ca de obicei, Gigi Contra.Dar tu te-ai obisnuit deja cred si nu te superi

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pucca,o cheama Taropa Daniela, maine merg iar cu bebe la masuratori..nu stiu sa-ti spun prea multe, am si uitat data trecuta sa ii cer nr de tel..sa vad maine cum mai e, dar data trecuta a fost ok, l-a masurat, cantarit, cautat si la buca...sunt curioasa dak-mi da nr de mobil...dar tu nu ai fost nicaieri cu ea pana acum?...ca cica trebuie vazuta la o saptamana neaparat...si pe mine m-a luat prin surprindere chestia asta cand am venit de la maternitate, ca zicea toata lumea sa inscriu repede copilul ca tre sa vina acasa o asistenta macar, de la pol de unde apartin, sa-l ia in evidenta, etc...si m-am grabit sa caut pe cineva pt ca am intrebat si p-aici, si nu mi-a recomandat nimeni niciun dr in sectorul 3...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, curaj si sa dea Dumnezeu sa fie usor si bine!
In plus, vreau sa va spun ca citesc "indragostita de un masai".Citesc si ma crucesc...Nu este o carte cu valoare literara, dar e ca un reportaj/documentar...In plus,povestea in sine e uluitoare pentru ca este adevarata.Doamne, ma tot gindesc la mamaacelei fiinte si ma intreb ce-o fi fost in sufletul ei.Unele femei chiar nasc copii "surpriza":unii se lupta cu cele mai inalte virfuri, altii se indragostesc in jungla.Intortocheate sunt caile vietii!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

KYA
MIHA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pucca, nu zice nimeni ca trebuie sa fie pediatrul musai din policlinica X sau din sectorul tau, nici vorba, DAR e ff bine sa gasesti pe cineva care sa-ti vina acasa; deci sa fie aproape sau, ma rog, sa fie disponibil sa vina; macar asistenta. Al meu are cabinetul f aproape si face si teren, iar la vaccinari asistenta vine acasa. Nasa mea ma invidiaza-ea de fiecare data pt orice chestie ia copilul la spinare si se duce la spital unde e pediatra, nu s-a orientat bine.
Bitza, stiai tu bine ce stiai, ca astia se muta din Udriste, au mutat sistemul informatic dar permisul meu era gata demult, am zis, de cand a venit Iulia acasa numai ca n-am avut eu timp sa-l iau. Am rezolvat, mi-am dus si concediul pe aprilie la serviciu si I am back home; hranesc copilu si vad ca s-a inseninat asa ca o scot afara.
Mami_p, bine ca ai reaparut ca mi-era tare dor!
Elara, exact asa gandesc si eu apropo de statul cu bebe, nu legat de bani ci de continuitatea in profesie (care la noi conteaza) si de oportunitatile de perfectionare; toate mai pot veni, dar perioada asta, in care Iulia practic se va...umaniza nu mi-o mai da nimeni niciodata. Si daca tot era sa mor nascand-o, macar atat meritam amandoua...Iar legat de spalatul la fundulet, si eu o duceam la chiuveta la baie dar urla ca din gura de sarpe; cu vata inmuiata in apa calduta nu zice nici pis; si nu o sterg cu prosopelul, o las sa se usuce singurica (ceea ce de multe ori are drept consecinta un pishulica prompt, noroc ca e pe cearceaful absorbant Happy-de 3 ori TRAIASCA!! ). Si ai mare dreptate si cu apa la sticla de 0,5 l dupa cezariana-am avut norocul ca sotul meu s-a gandit la asta si nu m-am mai chinuit cu sticla mare, imi aducea cate 4-5 sticlute pe zi, super.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput