Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Moama mihatp, ce curajoasa esti!....eu cred ca eram de ult la spital...cred ca nasti pe ramurica! si curaj...io zic sa suni dr!Macar sa stie cum esti!

Gecko... buletinul informativ? Frumoasa burticutza!

Ma alatur clubului de bb miorlaiti...maimutzica mea urlatoare o fa ce doar seara incepand cu ora 18. Si tine intre 2 si 3 ore. Nimic nu-l consoleaza...am impresia ca e ragusit acum.
Cu plimbarile noi stam bine...lui David se pare ca-i plac caci doarme bine. Si noi suntem tare des pe afara

Cory, ma bucur sa te vad pe crengutza si sa vad ca sunteti bine in ciuda problemelor avute. bb Alex finutz foc.
Intaresc si eu...sfanta vata muiata in apa pt. funduletz...alaptatul si la noi a fost ok...productia e buna...iar acum suntem la 100% bibe cu lapte anticolici! alegere perso, adica cu randunoiul...

Sovisa pui poze cu achizitiile! Hormonela, vroiam sa te intreb de mult...nasterea e 100% in apa sau doar travaliul...ai intrebat? Ai rezolvat cu cazarea...nu am fost pe faza, daca ai spus deja, iertare!
Si buna decizia cu oprirea gym!Ai timp apoi...sa-ti iei bascheti sanatosi
De Giani nu mai stie nimeni nimic?

Fetelor care hraniti bb la bibe, cam ce cantitate mananca bb vostri?
Al meu..sun mese cu 90 si mese cu 120, depinde de ora.

Naty , papacica, curaj maica cu oasele tale, ariel,bubu, bitza, cris, luny,elera, stela( felicitari) si tot restul stolului si un gand bun!

Fug, profit de liniste si fac un circuit nemotorizat!

Fetele de peste balta...nu v-am uitat, va pupacesc dulce!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Naty, eu as sta acasa 2 ani, desi pierd f mult la bani.
Cele 8 mil reprezinta cam 1/3 din cat castigam la servici si eu eram cea cu venitul de baza in casa. Sotul se gandea sa stau cam pana la 1 an. Socrii si parintii mei la fel, dar aseara i-am zis sotului ca eu cred ca voi sta 2 ani. Asa simt: ca banii se mai fac (si slava Domnului, nu ducem lipsuri; va fi mai greu e drept, ca avem rate la banca vreo 400 euro lunar...) dar o mama langa copilul ei este nepretuita. Sper sa mai pot gandi asa si mai tarziu... ca inca nu m-au incercat greutatile...

Salutari din partea mea noilor venite. Imi cer scuze ca ieri am uitat sa salut.

Vai, Cristina, ce ai mai indurat cu Vladutz. Poate acum va fi altfel.
Mamip,, Gekco, Mihatp si alte fete doritoare...tin pumnii sa vina barzuca la voi.

Alice, si eu i-am pus gazei mele cercelusi desi muream de mila si lacrimam langa ea acolo, dar sa stii ca mai tarziu va fi mult mai greu, cum ti-a explicat si Naty. In plus, acum inca nu isi coordoneaza bien miscarile ca sa se traga de ei...si sa se raneasca. Ori ii pui acum, ori trebuie sa astepti sa fie suficient de mare ca sa se abtzina sa umble la ei pana se vindeca bine.
Gandeste-te ca ea acum va plange cum plange si la schimbat scutecul: de iritare, de disconfort, de nerabdare..nu de durere. Eu am mai povestit, ca pe fata mea a intepat-o in adoua urechiusa gresit, ceva mai sus decat semnul facut cu pixul. Asta fiindca nu-mi ajungea mie colostrul si era flamanda rau si urla si se zbatea. Si atunci, asistenta i-a dat urgent o seringa de completare (din fericire a fost singura zi cand i-am dat altceva decat san)si s-a calmat INSTANT, de zici ca-i turnase somnifer pe gat. Si, dupa asta, a gaurit-o iar (de dat asta corect) si nici macar nu a scancit. De asta iti spun ca nu ii doare pe cat credem noi.

Bubule..super poza "in coltz"! Eu nu am reusit sa pozez evenimentul..desi am avut si noi parte de asa ceva. In schimb am muuuulte filmuletze...In unele abia vezi ceva..dar am si cateva in care are activitate serioasa..

Kya, ti se va da voie sa te misti de indata ce iti vei simti picioarele. Probabil ca iti vor si spuen sa incerci sa te intorci pe o parte si pe alta...Eu, la cateva ore de la operatie,...fiind sub calmante si resimtind o durere suportabila, cand mi-a adus gaza sa suga m-am simtzit viteaza is in puteri si m-am avantat cu fortza sa ma intorc pe o parte sa o alaptez mai bine. Nu am reusit decat sa ma inclin f putzin fiindca ma ardea locul operatziei de credeam ca am desfacut ceva pe acolo...Dar nu s-a rupt nimic. M-am asezat cumintzica la loc (si nemernica de arsura nu a disparut imediat...ca raul era deja facut) dar am invatat lectia si pe urma m-am miscat cu mai mare grija.
Ce a zis Naty, e destul de plauzibil, asa ca ramane la alegerea ta daca sa ceri sau nu calmante. Poate tu esti masi rezistenta. Sau poate cand m-a ridicat la marginea patului, raul (starea de lesin, nu durerea) mi s-a tras de la faptul ca nu mancasem de 36 de ore (ma internasem cu o 24h inainte si nu mancasem de cu o seara inainte)...

Inca un sfat: cereti familiei sa va aduca dupa operatie sticlute de apa de 0,5 l ca sa pueti bea din ele, ca din una mare nu aveti sansa iar din pahar cu paiul (cum imi adusesem eu) nu va lasa ca sa nu trageti aer si sa faceti gaze. Sticluta de 0,5 e mai usor de manuit. Poate la voi va fi altfel, dar eu abia ridicam capul, gatul si puuuutin de tot un umar sa sorb din ea...Nu va asteptati sa va puteti ridica mai mult in primele ore.
Kya, Cris, Ursuleata, (chiar asa: pe unde umbli? esti bine?) si care mai faceti cezariana, fiti curajoase ca durerea e suportabila si merita tot efortul pentru micutzele minuni din burtica!

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor, legat de pediatru.....trebuie sa avem unul neaparat de la stat? Cum e medicul de familie? Eu ma gandeam sa-mi aleg un pediatru de la Medlife. Nu stiu ce sa fac!!! Daca puteti recomandati-mi si mie un medic pediatru bun, in sectorul 3, va rog mult!

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Cine imi spune si mie urmatoarele?
- care e thnica cu bebe rotit pe genunchi sa scoata gazele?
- cum se foloseste apa muiat ain vata la funduletz? spalam doar cu atat?

Multumesc anticipat.

Am de vanzare o TRUSA DE EPIDURALA. Este noua si sigilata. Mi-o cumparase mama de la farmacia SUUB (Spitalul Municipal) pe cand ma pregateam sa nasc vaginal. Rog doritoarele sa-mi trimita un PM.

Am editat ca sa sterg pretul, ca mi-am dat seama ca s-ar putea sa incalc regulamentul dand anunt aici. Asa ca am sa postez la Mica publicitate.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

delphinash...multa vreme a trecut decand nu ne-am mai vazut! pupici dulci pentru silfidutza si puiutzii dragutzi SEb si David!

Pucca, pupici!

Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Mamip, super, super SUPER, MEGA IDEE!!! Pe mine sigur m-ai da gata. Si eu sunt o fire nostalgica si romantica si as fi super efricita de asa idee (numai sa ii mai vina rochia). Ai dreptate cu tortul...prea e banala, face toata lumea si oricum va mai fi unul...
In plus e si aniversarea lor...Suuu-peerrr.

Pucca, fata mea nu cred ca are colici si sper sa nu faca deloc. Doarme bine, cam 2-3 ore , apoi mananca se maraie, o schimb, iar mananca..iar o pun in patut...iar adoarme la san, iar o schimb, ne mai plimbam prin casa...iar papa...cam o ora sau 2 sau 3 (s-a intamplat sa treaca si 4 ore asa)...depinde cum avem noroc dupa care iar doarme cam 2-3 ore...sau uneori si 3,5 ore. Cred ca colicii ii fac sa planga mult si nu ii consoleaza nimic. Gaza mea plange doar 1 minut sau 2 cand o schimb.
Ca are obiceiul sa faca iar si iar si iar o spal si iar mai sparcaie putin iar la merg la baie...ca daca o sterg doar cu servetzele se irita. Le folosesc doar noaptea. In rest doar se smiorcaie cate putin.
Eu mai stiam ca daca duce piciorusele stranse la piept si se incordeaza si se inroseste si nu se calmeaza cand il iei in bratze..alea sunt colicile.
Eu de obicei dimineatza mananc
- ceai/lapte simplu sau cu cacao si cu paine prajita cu unt si branza
- sau o portzie de cereale cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

elara...treaba cu vata si cu apa sta cam asa...una bucata vata muiata in apa caldutza de la robinet, putin sapunel de bebe daca e nevoie pt. curatzat treburile mai grele, limpzit tot cu vata muiata in apa, dar fara sapun, uscat cu un prosopel micut, funduletzul impricinatului bb si gata...se aplica crema protectoare la alegere. si sper sa fii intzeles ceva!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mami parca ti-as zice sa ieri cartea bebelusului daca este ca a ta.....mie mi-a luat bitu' dar este mai subtire ,adica nu are asa de multe pagini si nu prea imi convine si ma gandeam ca daca imi iei tu, o fac pe asta cadou.daca poti sa ma suni cand esti langa ea.......astept tel.
vezi sa insisti ca daca nu aud telefonul sa nu crezi c anu vreau sa raspund
eu cand vazusem in librarie sau Cora era cartea bebelusului una roz pentru fetite si un albastra pentru baieti.

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata!

Nastem, nastem? Miha mie imi spusese sa ma duc la spital la contractii regulata la 15 minute. Acum de intensitate, nu stiu ce sa zic. Dar macar suna dr.

Elara sticlutele de 0.5 de apa m-am gandit si eu ca sunt cele mai practice, si am deja in bagaj cateva.

Mamip mie mi se pare foarte draguta ideea cu pozele de nunta! In primul rand este un gest foarte frumos din partea ta, si cred ca o sa le placa mult de tot.

Eu de azi de dimineata m-am trezit in zgomote de santier. Vecinii de deasupra isi pun geamuri termoizolante la balcon, si de ore in sir nu aud decat bormasina . Asta e, nu am ce sa le fac. Macar au bun simt si nu lucreaza la orele pranzului sau in week-end. Uf, sper sa termine cat mai repede. Oricum bine ca lucreaza acum inainte sa nasc eu, ca nu stiu cum tineam copilul linistit in zgomotul asta.

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR 1 zi

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, mersi de link, ma uit si eu,era cazul sa se intample ceva!
Hotarata treaba, Miha naste azi-maine!!!
MIHA, vezi ca si la mine la fel a fost,contractiile neregulate, dureroase..am sunat dr cand dureau raaau, si apareau cam la 10 min media!..si tineau cam 30 sec.
mami.p, parca ma vad pe mine si Liviu, aceleasi bombaneli le duceam si eu de prin saptamana 38!el nu mai avea rabdare sa-si vada baiatul, iar eu cu nervii..!am stat la Ambrozie,am intrat in IOR pe la complexul ala cu posta. Ai mei stau inca acolo, pe Fizicienilor, si am fost la ei in vizita, d-aia am zis sa trag o tura pe la pretenii care locuiesc pe malul lacului sa luam putin aer, daca tot sunt in zona!:))abia astept miercuri, sa vii cu vestile bune, desi eu sper sa nu mai astepti pana duminica!!tu pe acolo stai? foarte frumoasa ideea cu surpriza pt nasi!!!
pucca, mananca mama, ce ai pofta!! ia-o usor cu alimentele care stii ca baloneaza...eu dimineata papa cereale cu lapte, sau sandvisuri cu diverse, ceai cu lamaie, sau iaurt si sandvis, etc..iti trebuie prdiatru neaparat in sectorul unde locuiesti..eu am la pol vitan, am luat-o pe tipa dupa net,dupa recomandari..
delphi si noi pe voi!...sper sa nu te superi ca intreb, dar ce te-a determinat sa renunti la alaptat si sa treci la bibe?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput