Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 3
gecko spune:
'neata.
miha esti pe aproape. prin carti zice contractii la 5-10 minute, durata 30-60 secunde. acum baia mare nu e asa mare. poti merge pana la spital sa vada ce si cum.
eu...nenascuta...necontractata...nemembrana sfasiata...mai asteptam.
ah, da...si miha meriti punctisorul in plus pentru ziua de ieri.
haide miha!!! hai cu nascarea!!! rupe odata randurile!!!
mimonix spune:
Neata mamici si burtici
Profit de cele cine stie cite minute libere din dimineata asta sa va scriu doua vorbe
RamoCatafelicitari, sa fiti sanatosi si fericiti multi ani!
Simo, e mortal barosanu'! Sa aveti grija cand o incepe sa pedaleze! Sa nu fiti prea aproape ca va proiecteaza direct in Poiana!-l-ar mama pe el cu freza lui!Sta mama in leganelul ala?Ca si noi avem leganel cu fitze, cu muzicuta, cu nu's cite viteze, bla bla si Vladutzul urla in el de zici ca arde!
Clau, idem cu plimbarea:costumas, carut, parcut, plinsete si cu viteza mare inapoi la patutIn plus, scincete si plinsete printre rafale de pirturi.Dar are zile si zile, uneori e linistit si ce e cel mai bine e ca doarme noaptea neintrerupt!
Cory, am vazut frumusete mica, sa-ti traiasca si sa fie fericit!Si hai cu povesti, ca si mie imi e dor de tine!
Ariel, super camera pt copii! Geniala ideea cu baloanele si au iesit f frumos, a meritat efortul!Si scoate odata baietelul de la "piscina" ca a stat destul, ajunge!
Bubu, nu era de ajuns ca te agiti toata ziulica in colo si in coace (coace asta e special in context), acum stai si cu capu'n jos!Vezi sa nu te ia cu ameteala
Sovi, Natybine ca v-ati calmat...desi mie mi se pare ca si la una si la alta inca mai persista "raceala".Ce afurisita sunt?
Gecko,, frumoasa aparitie in emisfera sudica.Brava! Hai cu membrana rupta, hai!
Lipseste Ursuleata.Oare mai apare un Vlad Alexandru in curind sau "ursu' doarme si viseaza?"
Gata, fug la datorie.Dar sunt cu ochii pe voi.... din cind in cind!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
neata!
Offf, ce copil frichinit am...si acum doarme! Si ar trebui sa manance. Si eu sa profit ca am pe tanti la curatenie (in care am incredere) sa dau fuga repede sa-mi iau permisul de conducere nou; depusesem actele inaintea externarii Iuliei (speriata de Olgutza ca ma amendeaza, caci eu de luni de zile circulam cu numele vechi, de domnisoara) si dupa aceea n-am mai putut merge. Sotului n-au vrut sa-i dea permisul iar eu am dat o fuga odata tot asa, cand era tanti la curatenie, si acolo la ghiseu m-am trezit ca buletinul meu era la randunoi pt alte treburi! Al naibii permis...Ma rog, acu mai stau dupa mititica, sa se scoale, sa pape si sa se sature, ca daca cumva face foamea urla de vreo 2 zile de scoala blocul in picioare.
Fetelor, COMPLET coincidental am aflat ca a nascut si Egonsis, are o fetita numita Alexandra Elena, de 3300 g la nastere si sunt bine. Uite asa mai completam listuta de mamici. Care mai aude zvonuri sa glasuiasca.
Mimonix, te inseli, "afurisito" , cel putin in privinta mea. Sovi nu a mai prea postat iar cand a facut-o eu chiar i-am raspuns cu ceea ce vroia sa stie, asa ca nu stiu unde e raceala.Iar inainte de asta, eu am strigat-o in gura mare sa vina pe crenguta.
Ariel, azi fac musai tabuleh. Lasa, draguta, tu tot noaptea nasti, CLAARRR???
Iar cat despre Mihatp...drum bun la spital, hai, grabeste-te, Luca e pe vine!
GO LUCA, GO, GO!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Buna dimineata!!!!
Naty am citit ca vrei sa te duci sa-ti ridic permisul de conducere.Eu zilele astea am auzit la stiri ca azi se lucreaza la sistemul informatic pentru ca-si vor muta sediul...ceva de genul asta.In toata tara se lucreaza la sistemul informatic, si nu se poate face nici o miscare.Adica cred ca te duci degeaba.Daca vrei intereseaza-te, da un telefon sa nu faci un drum degeaba pana la Udriste, sper sa nu te dezinformez!!!!!!.....dar asa am auzit
IRINA
+38
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mami_papatot spune:
Buna dimi randunici!
Stelutza, bun venit acasica!
Bubule, dupa posibilitatzi ca am si eu o stare de nu ma intreba!sa-i fie de bine lui Vladic freza cea noua..cat despre burtica zburatoare...been there, done that!
Elara, lasa mama depresiunea!
kya, fix treaba asta cu ruptul a ceva pe acolo o am si eu...si nu vrei sa stii cum mergeam dupa operatia de apendicita ca sa nu se petreaca acest fapt...plus ca o saptamana am dormit la matusa mea la parter, ca ai mei stau la 2 si nu au lift...dar raspunsul e ca nu, nu s-a rupt...
ariel, tinem pumnii sa vina bebe cand vrei tu si sa fie sanatos si bucuros! dar ar fi chiar o treaba faina sa se nasca amandoi pe aceeasi data...iti dai seama ce chefuri pe capul lor?cu sanii eu n-am nicio treaba...probelemele mele sunt legate de oasele de la fofo (asta strans legat de pregatirile organismului) si durerile de genunchi din cauza gabaritului depasit...vazut si pozici cu camera cea veselita...iar poza de final, cu tine cu manutzele spre cer, mi se pare formidabila...cu bicileta aia, ia zi, cati km ai la bord? ca am si eu una, acum e la bunica-mea ca n-am loc de ea aici o am din 2005 (cumparata de mama dupa lungi bocete ca eu ma chinui sa sclabesc si n-am timp sa merg la sala) si am vreo 400 de km la bord .... ca sa intelegi tu mai bine am folosit-o cu mare randament de vreo 10 ori...
gecko, e bine de stiut ... un nu hotarat tzatzi pe carolifer!mama, dar tu cate saptamani ai?
alice, pupici mamica si fetica mumosica foc!
simo, il barosano nu se lasa...are niste cutitze pe picioruse de-ti vine sa-l papacesti tot, nu gluma!
luny, eu fac bine, ase citi imi iau bombaneli de la florin, de fapt ne luam, si eu si fi-mea, ca nu (ne) mai nastem odata! in rest, nerabdatoare...miercuri, merg la predoi sa stabilim inducerea pt duminica, asta in cazul in care Honey nu are alte pareri!prin IOR zici? stai prin zona?
naty, cu statul cu bebe la mine e altfel...din pacate acum in primele luni care coincid cu vara ma voi stradui sa fiu cat mai mult cu Honey si pe urma botic in botic toata ziua...asa ca eu voi sta for ever, cu pauzele de rigoare in sezon...
valentina, eu stau cu chitul sub gentutza de spital...
Pupici randunicilor nenominaliate!
Revenim!
Doar 6 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mihatp spune:
s-au cam oprit durerile, sunt fooooarte slabe, tot dese. sa aiba vreo legatura cu faptul ca m-am harnicit sa fac curat prin casa? Luca doarme bine merci, numa' treaba de nascut nu are! speram sa fie azi DATA, e drept ca mai sunt sanse. sa fie acum binele de inainte de furtuna, s-apoi sa-mi fie dor de "joaca" asta de-a durerea?
nu e cazul sa-mi sun doctorul, nu?!
scuzati fixatia mea...eu cu ale mele. ma simt un pic egocentrica, nu-mi place.
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
mami_papatot spune:
In alta ordine de idei, ieri am lenevit toata ziua, adica am dormit ca o scrofitza si m-am ridicat doar sa mananc si sa bag niste zuma...am resusit sa o termin ceea ce ma face f mandra...
printre picaturi, imi mai pun si eu ordine in trebusoare, ca mi-e groaza de ce ma asteapta, mai fac un referat sora-mii, de-astea, traditionale...
APROPOS DE BOTEZ ...la noi se va intampla pe data de 15 iunie, data care corespunde cu aniversarea a 6 ani de la casatoria religioasa a nasilor ... si as vrea sa le fac o super-mega surpriza, dar nu stiu ce...nasica se plage mereu ca ei la nunta nu au facut sedintza foto si singura lor foto impreuna este una prelucrata, au rusit sa stearga niste oameni din fundal, dar e facuta in mers pe treptele bisericii...si cum vom avea fotograf profesionist la botez, ma gandisem sa le fac o surpriza, in ce sens...sa vbesc cu fratele ei sa o traga de limba daca o mai incape rochia de mireasa (desi eu zic ca o incape), sa i-o suteasca fara ca ea sa stie, eu sa-i fac buchet de mireasa, coafata si machiata va fi cu siguranta, nasul la costum, decorul de vis si iaca sedintza foto...voua cum vi se pare ideea? credeti ca se potriveste? adica vreau treaba asta sa se intample in timpul petrecerii, la restaurant...ca are unde sa se schimbe si o curte plina de verdeata unde sa tot faca sedintze foto...ea e mai nostalgica din fire si ma gandeam ca i-ar placea...sau voi ce alte idei mai aveti? ca nu vreau sa le fac tort sau prostii din astea, ca nu le au cu dulciurile, plus ca va fi un tort deja si vreau ceva ce sa le ramana amintire...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
miha, daca vrei parerea mea, eu pana la ora asta eram la spital deja...ca la mine e pe sistemul merg, ma consulta medicul de garda si el stabileste daca suna sau nu doctorul...eu stau cu mana pe majorete sa stii!
Bitzule, ia zi, daca gasesc azi cartea bebelusului, o ieu?
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
pucca spune:
Neatza randunici!
Ce barza puturoasa avem! Trage la somn, de la timpul asta!
Fetelor sa nu fiti suparate pemine ca nu am mai intrat, dar Bebelina ma solicita la maxim ziua. De 2 zile doarme doar in reprize de 1 ora, si in rest papa,chitaie, se stramba, plange. Noroc ca incepand cu ora 18.00, isi reia programul de 3 ore de somn. Noaptea doarme foarte bine, dar ziua...... Chiar si acum va scriu cu ea in brate.
Fetelor lamuriti-ma si pe mine, cum recunosc colicii? Apar si noaptea?
Voi ce mancati dimineatza? Uffffff am atatea intrebari!!
Bianca Maria
Minunea mea!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw