Mamici de Martie-Aprilie 2008! (145)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
Si Barosanelul a foat tare chitait azi...a dormit doar cate 30 de minute!abia pe la 19 am putut sa declar -somn adanc-si uite ca si acu doarme si a mancat la 18...da,clar,in loc sa doarma dusi cu vremea asta,ii agita timpul ploios!bine ca vine searasi dorm si ei ,dragutii!!!pup fetele-pe maine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
aliceionescu spune:
Gata, terminat baita, masaj, biberonat, bagat bb la patut. Asta nu inseamna ca va si dormi bustean, nuuuu, nu pup eu asa ceva! La mine azi a fost invers decat la voi, Thea a dormit de m-a uimit, dar noaptea care ma asteapta...presimt ca va fi plina de foieli si de chiraieli, ca si celelalte 90% nopti de pana acum. Am zis ca revin:
Sovi, in linii mari cam stiam ce ma asteapta la maternitate...bine ca am reusit sa depasesc momentul. Te invidiez ca poti merge la Bv, am vazut pe net ce conditii sunt acolo!
ccris_ccris, multumesc de (re)primire in gasca.
gecko, nu te-am uitat cu prezicerea! dc vad barza pe aici, sa stii ca o trimit racheta spre Australia! S-ar parea ca suntem cateva care vanam barza, fie pt noi, fie pt prieteni. Ce pret pe capul saracei betive!!!
bubu, multumesc! Sa ii arati poza si lui Stefan, cand o fi sa vina, sa vedem el ce parere are de Thea.
ariel, talpitza ca talpitza, da'daca ai auzi un urlet de balaur flamand, m-ai crede pe cuvant! Iar povestea cu talpitza e amuzanta. In ultima vreme, la fiecare ecograf, dupa cateva min. de butonat si plimbat pe burti, dr exclama candid: "uite o talpitza!". Asa ca ajunsesem sa plec de acasa stiind deja care va fi prima propozitie a dr. Si parca imi venea sa spun odata cu el, cand il vedeam ca deschide gura sa-mi zica ceva: "Stiu, stiu, domnul dr, uite talpitza!". Acum, cand o sa merg la controlul de o luna, o sa-i zic dr. -ca tare om de treaba a fost de a venit la 3 dim. pt cezariana mea de urgenta, ca putea sa gaseasca o scuza gen 8 martie, n-am auzit tel. sau....se putea face ca ploua,se poarta asta. Pt. asta, jos palaria!- ca "talpitza" e inceput de 40 si semn de pantofi la comanda. :)))
naty, m-am executat in seara asta la baita si am rontait un pic de urechiusa- fara de cercei, desi ii am, dar n-am fost asa curajoasa ca tine sa-i pun balaurului mic...am vazut ca Iulia are si ii sta si f. bine cu ei. Eu nu stiu cand o sa ma indur sa-i mai fac gauri...
Simo, dc ai vedea blugii aia in realitate, te-ar apuca rasul! Sunt atat de mici incat o prietena, vazandu-i fara sa fie imbracat vreun bb cu ei, m-a intrebat dc sunt bermude! :))
Luny, merci! Si bb. "Mufa" e un frumos, l-am vazut in niste pozici.... Si cum e el privit de pisi curioasa si blanda!!!
Cred ca aici ma opresc, nu inainte de a va spune ca metoda pt. ragait pe care ne-a impartasit-o Cory, luata de la Zuze parca, este excelenta. Ma refer la cea in care tii bble pe genunchi si il rotesti.
Cam atat, ma duc sa vad dc ma cheama datoria!
Kya spune:
am aparut si eu un pic pe crenguta...
Bine ca nu mai vorbiti despre mancare libaneza, ca muream aci langa tastatura!!!! Ariel mi-a placut variatia ta. Citeam si salivam ci citeam si salivam... Ce mi-ati facut fetelor...
"Coltul Verde" livreaza acasa, dar nu ei direct ci printr-un site. Nu am intrat pe linkurile date de Naty, dar cred ca era unul de acolo.
Ei, azi am montat si patutul, cu tot cu carusel, si salteluta.
Cred ca am si experimentat niste contractii dureroase! Ieri una si azi vreo 2 (una dimineata si una mai pe seara). Cred ca au fost, pentru ca era durere ca la ciclu si burta tare ca piatra. Dar nici nu au durat mult, nici nu au fost foarte dureroase. Le-am simtit, am facut cunostiinta, dar nu m-au dat pe spate. la propriu si la figurat, ca spatele nu m-a durut.
Ia uite ce post am gasit la pag 19 din capitolul trecut, scris de bb_andrei A aparut tarziu pentru ca este primul post, moderat.
quote:
30 Martie
stelutaro (12.08.1975), 39+, cezariana Maria, 4250 g, 54cm, Apgar 9, Medlife-Bucuresti, dr. Popa Mirela
Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR 1 zi
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Ma duc sa incerc sa ma culc...daca oi putea! A fost tragedie mare si la baita, si la masaj, si la masa-plansete, plansete, plansete...Am crezut ca-s colici...pus comprese calde, picaturi, etc...pana i-a venit sotului ideea ca inca ii e foame, desi mancase mult...i-am mai dat supliment si s-a linistit...dar acu iar o aud chitaind usor. Hotarat lucru, azi n-au avut o zi buna bebeii!
Aliceionescu, Thea cam cat mananca la o masa? Rau ai facut ca nu i-ai pus cerceii de la maternitate, odata pt ca asistentele au mare experienta si apoi, cu varsta, cartilajul urechii se intareste, devine mai greu de patruns si, in plus, perceptia durerii devine mai puternica. Cu cat ii pui mai tarziu cu atat o va durea mai tare.
Noapte buna, stol!
...maine sa va aud cu cel putin 4 nasteri (cele banuite, din clubul colului cimentat) plus alte surprize. HAI, FETELOR, SA NE MUTAM ODATA LA SCUTECE!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
naty,vreau si eu la scutece, ca m-am saturat deja!!! dar nu maine:)) nu maine si poimaine, ca maine vreau sa mearga al meu la ikea ca mai are ceva de luat, iar poimaine sa-mi livreze aia marfa!!! de miercuri ii dau ok-ul!
alice, stiu ce inseamna "urlete fioroase":))) le-am experimentat acum 5 ani pe pielea mea:) crezi ca dispar daca va creste???? ash, de unde!!!se transforma in miorlaieli, schiorlaieri, etc:)
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
mai, mie mi-e teama ca al meu a terminat medicalul (cu toate ca spatele tot il mai sacaie...) si maine merge la munca!!! si eu raman singura! daca ma apuca cand sunt singura singura??? ar fi mama, numai ca de maine o va duce pe alex la gradi si cam 2 ore va fi pe drumuri, plus ca este extrem de panicoasa si daca o sun sa-i dau vreo veste, face 13-14!!!
ce imi era mie teama ca ma apuca noaptea, acum imi doresc asta:)
AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
naty, luny, referitor la concursul cu poze si sacaiala pe pm, ati vazut asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119264
se pare ca s-a luat atitudine!!
AMR:6 zile???
POZE
mihatp spune:
buna dimineata tuturor.
sper ca ati avut o noapte mai buna ca a mea. m-am "obligat" sa dorm ca am si eu fixul cu a fi odihnita pe perioada travaliului- mai zicea careva de asta, imi cer scuze ca am uitat cine, ca-s cu mintea vraiste.
am dormit deci, dar nu m-am odihnit. durerile au continuat, adormeam dupa una si ma trezeam la urmatoarea. plus mersul la baie, cat n-am facut-o toata sarcina!
abia azi dimineata am pierdut dopul. fara indoiala, il recunosti imediat. acum inteleg de ce nu-l poti confunda cu scurgerile.
am dureri la 10 minute dar taaaare scurte si nu foarte puternice, nu cred ca sunt de alarmat. voi ce ziceti, ca doctorul mi-a zis ca atunci cand sunt la 10 min s-o iau catre spital, dar eu nu cred ca e cazul inca.
m-am gandit sa sar randul la programare si sa ma duc sa vedem in ce stadiu sunt. ma mai gandesc.
am visat numai prostii azi-noapte, de la durere. si cand am dormit m-am chinuit, deci nu ma mir ca nu-s odihnita.
voi cum sunteti? cum au dormit bb-ii? fetele din clubul "col cimentat" cum sunteti?
pe toata lumea
40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5
mihatp spune:
am uitat sa schimb scorul.
eu zic ca pentru ziua de ieri merit macar 1 punct, desi eu cred ca mai mult, si inca 1 pct pentru dop.
40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6
CristinaGoji spune:
Miha - contractiile regulate sunt de nastere. Nu conteaza daca sunt scurte. durata unei contractii creste odata cu micsorarea intervalului intre acestea.
MIHA
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza