Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
papanasii Ryuji si Naoki la implinirea a 9 lunite!
dulcetele Raisa, Ana Alexandra si papanasii: dragutul si nazdravanul Cristian Mihai, frumuselul si plimbaretul Yanis Luca si handbalistul Cristian Matei la implinirea a 7 lunite.
si mezina Stefania la implinirea a 6 lunite!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
S-a facut in sfarsit vreme faina..Miru doarme,dar cand se trezeste iesim afara la plimbare ca ne-am saturat de timp urat si stat in casa.Dimineata a papat tot borcanelul de mar cu afine...tare m-am bucurat pt ca in ultima vreme a papat mai putin...
Yaia numai daca o sa ai timp...
sarbatoritilor de azi!
claudia1178 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt tare suparata si deprimata, imi vine sa plnag...sunt singura si nu am cu cine vorbi si m-am gandit sa postez si eu azi sa-mi descarc putin sufletul.
Povestea noastra a incepu acum o saptamana jumatate cand am fost la doctorita si ne-a pus diagnostiul de rinito-faringita. Totul a debutat cu nasuc infundat si tuse neproductiva, atunci mi-a dat sa ii dau Teutei augmentin, vibrocil, eurespal si biotics...vineri am fost la control si era bine, numai avea rosu in gatut dar inca tusea. In paralel am inceput si eu cu tusea..se pare ca este un virus pentru ca la mine se manifesta ca si la ea, adica nas infundat si tuse seaca eu acum i-am ampiclox si sirop de tuse. Dar azi-noapte Teo a avut accese de tuse, tot seaca. Pe la 3 noaptea m-am trezit ca ea tusea foarte tare, i-am pus mana pe caput si ardea....am trezit-o saracuta si cand a deschis ochisorii mi-a zambit ...asa cum face de fiecare data cand ma vede langa patutul ei. Are un zambet expresiv care ma topeste si dupa care ii duc dorul cand ea doarme.
Si asa am trezit-o, i-am luat temperatura care era de 37,9 i-am pus un supozitor de eferalgan pediatric, dupa care a papat 130 ml laptic ceea ce este o exceptie pentru ca ea noaptea nu se trezeste si nu papa...am pus-o in patutul ei si tot zambind a adormit. Ma uitam azi noapte la ea si ma gandeam ce copil cuminte am, ce vesela e ea chiar daca e bolnavioara. Cand am trezit-o nu a schitat nici un carait, doar mi-a zambit.......la fel si cand am pus-o in patuul ei mi-a zabit si a adormit, eu stand langa patutul ei veghind-o. Am un copil excetional, toti sunt asa.........dar ea e copilul meu si oiubesc mai presus de orice. Esufletul meu , lumina mea, lumea mea, aeul meu si as muri daca i s-ar intampla ceva. Acum plang de trsistete si neputinta, ii multumesc in fiecare zi lui Dumneszeu pentru ea. Ea e minunea mea. In limba greaca Teodora inseamana darul lui Dumnezeu si asa si este pentru mine...un dar de la Dumnezeu.Tot ceea ce imi doresc este ca ea sa fie sanatoasa.
Azi dimineata am sunat-o pe doctorita si i-am spus ca e mai rau decat saptamana trecuta si tuseste foarte rau, mi-a dat sa-i dau Klacid si ambroxol si bineanteles si nurofen.. Dupa ce am citit prospactul m-am ingrozit..........asa ca stau cu ochii pe ea sa vada daca are efecte adverse, eu sper ca nu.
Va multumesc mult.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Imi cer scuze pentru ca nu am urat La multi ani si lunite sarbatoritilor de azi.....asa ca pe langa asta le mai urez multa, multa sanatate si tot ceea ce e mai bun pe lumea asta.
Am spus ca sunt singura in suceava pentru ca restul familiei mele traieste in Brsov, eu fiind brasoveanca..........dar destinul m-a adus aici pe meleaguri bucovinene.
10.10. 2007
claudia1178 spune:
Vestea buna este ca Teodora are 6,400 gr si 66 cm, ne-a dat ulei de peste cu vitamina D si calciu inca 3 luni .
10.10. 2007
papanash spune:
Multumesc mamici pentru raspunsuri, Andrei e mai bine, nu mai are febra, continuam cu Panadol si astazi. L-am pazit azi-noapte si a avut exact acelasi ritm adica s-a trezit sa manance cam la 3 ore. Azi a fost cam plangacios , se catara pe mine si ma musca de mana, de tricou si nu vrea sa-mi mai dea drumul, asa mi-e mila de el...
In alta ordine de idei sunt foarte multumita de noii pampers ( let's go ) sunt moi si elastici si nu-i lasa urme pe piele ca ceilalti.Ma chinui putin cu imbracatul ( sunt chilotei ) dar merita efortul.
Si iar schimb tema discutiei si va rog sa-mi dati idei de cadou. parintii mei aniverseaza la sf. lunii nunta de aur ( 50 ani de casatorie ..... ) nu nu stiu deloc cu ce cadou sa ne prezentam la eveniment. Fac cinste pt. sfaturi
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
greyeras spune:
Ei am aparut si noi pe aici, azi mai lenese ca de obicei, ne-am trezit amandoua pe la 10:30, la 8 cand a plecat sotul la serviciu nu puteam sa deschid ochii de somn. Nici aseara nu s-a dezmintit pitica mea, tot la 12 s-a culcat, nu stiu ce sa-i mai fac, cred ca nu o mai las sa doarma ziua deloc.
Claudia imi pare rau sa vad prin ce treci. Va si insanatosire grabnica. Si tu ai rabdare, stiu ca e greu sa fi singur.
Vroiam sa va intreb ceva fetelor, am o prietena cu un baietel de 7 luni jumate si m-a sunat acum sa ma intrebe cat mananca Aduta pe noapte, ca al ei mananca cam 600 ml, in sensul ca la 22 inainte de culcare papa 350 ml, la 2 papa 100 ml si la 5 papa 150 ml. Ea considera ca e cam mult si vroia sa va intreb si pe voi ce parere aveti.
Si a mea se trezeste noaptea dar mananca max. 300 ml. Stiu ca unii bebei nu se mai trezesc deloc noaptea sa manance si ma intreba daca ar fi bine ca inainte de culcare sa-i dea ceva solid sa manance in loc de lapte. Astept pareri.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Vroiam sa va intreb ceva fetelor, am o prietena cu un baietel de 7 luni jumate si m-a sunat acum sa ma intrebe cat mananca Aduta pe noapte, ca al ei mananca cam 600 ml, in sensul ca la 22 inainte de culcare papa 350 ml, la 2 papa 100 ml si la 5 papa 150 ml. Ea considera ca e cam mult si vroia sa va intreb si pe voi ce parere aveti.
Si a mea se trezeste noaptea dar mananca max. 300 ml. Stiu ca unii bebei nu se mai trezesc deloc noaptea sa manance si ma intreba daca ar fi bine ca inainte de culcare sa-i dea ceva solid sa manance in loc de lapte. Astept pareri.
Stiu ca cerealele sunt mai satioase. Eu combin in biberonul de seara jumatate lapte - jumatate cereale cu lapte (Milupa, gris sau orez cu lapte). Si tot se mai trezeste pe la 4 sau 5 dimineata, ca ii e foame.
de papanasha Eliza (06.09.07)
greyeras spune:
Papanash Andreiutz. Si noi am fost la fel dupa vaccin si se pare ca mai multi bebei patesc as dupa vaccinul de 6 luni. Pune comprese reci si mai dai Panadol doar daca este nevoie, Aduta a fost plangacioasa cam 2 zile dupa apoi si-a revenit. Acum i-a disparut si galma pe care o facuse la piciorus. Pentru cadou nu stiu ce sfat sa-ti dau, depinde ce le place si lor, sunt mai practici sau mai sentimentali. Poti sa le faci un album cu poze de pe parcursul casatoriei. Doamne o gramada de ani, sa-ti traiasca! Cred ca o sa incerc si eu pempersii aia.
greyeras spune:
A iesit soarele!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azi iesim afara, azi iesim afara!
Ramonaiani .