***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, nu te stresezi de luatul sangelui din vena? Si eu vreau sa ii fac analize andreeiei, dar face ca si Bob al tau la dr, ca mi groaza cand trebuie sa merg. Eu nu vad cum s-ar derula operatiunea ca tare se zbate si urla, si cand mai vad ce tinere is asistentele pe la laboratoare, mi frica sincer de accidente, sau ca o sa lesine de atata plans. Nici in gat nu i se pot uita calumea si trebuie sa vina sotul sa o tina, ca eu nu pot ca is mai mica si are tehnici sa se scurga cumva. Sa imi spui cum a fost cand o sa mergeti.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Madi maine ma duc ! Daca-mi dai si mie un reper m-ai ajuta tare mult!!
Am trecut si eu pe la mamicile de mai -iunie 2008 si tare m-am emotionat ! M-am regasit si eu in descrierea ELLEI insa pana la urma .... a fost cel mai greu insa de departe cel mai frumos an din viata mea!!!
O Duminica minunata!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au trimis incurajari

Tocmai am ajuns acasa, in sfarsit...

ASEARA N-A MAI FACUT FEBRA DELOC, uraa!! M-am trezit in stil pavlovian la ora 4, stiind ca urmeaza criza, dar el dormea tun (de obicei se culca la miezul noptii, dar acum dormea de la 8... La 8 dimineata a trebuit sa-l trezesc sa plecam acasa).

Sobi
Exact asa!

Prima seara 38 cu ceva, apoi 38,8 iar a treia 39,4.
Azi dimineata l-am imbracat si era ok (citisem mesajul tau)
In masina deja am vazut niste punctisoare rosii dupa urechi.
Acum le are si pe spate, rasar asa, din senin...
Dar sunt mici, ca si grisul... de un rosu pal, abia se vad, parca unele au o idee de alb in varf... Vecina zice ca e 'spuzeala' de transpiratie... Nu stiu ce e, o sa sun maine doctorita.

Acum imi amintesc ca in Portugalia vazusem intr-un restaurant un baiat de vreo 3 ani care avea bube cu ceva praf alb pe ele, dar erau mari si putine...

Ma bucur insa ca Elias nu mai are febra, arata iarasi ca intodeauna, mananca, se joaca, rade...

Deja nu mai suportam starea asta, incepusem s-o iau razna de oboseala si stres.

Eu simt perfect ca Ella, ca Miniuta... Asta a fost cel mai greu an din viata mea. Am descoperit noi forme de ingrijorare si teama. Din cele mai diverse cauze. Sunt si bucurii, sigur. Si o sa fie tot mai multe. Dar momentan e o haituiala cumplita. Cu exceptia timpului cand e mama cu noi (cateva zile pe an...)

Multumesc inca o data ca mi-ati scris! Stiti cumva daca trebuie ceva regim alimentar??? Pot sa-i fac baie? Ca dupa o saptamana de dusuri, abia asteptam! Acum e contagios? Sa nu-l scot afara deloc?

Didi Cand te intorci acasa?

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

ELTEKA, eu zic ca a facut ruleola sau pojarel. Cam asta e localizarea, si asa au fost prima data si la andreea mici, mici. Dar a doua zi avea si pe fata si deja erau pete rosu pal. Se zice ca nu e bine sa il scoti afara ca se ascund la frig si ca e f contagios, si sa nu ii faci baie. De regim nu stiu nimic, dar la ce mananca ai nostrii copii ... La Andreea a durat eruptia destul de multe zile, vreo 4-5, dar dupa 3 zile eu i-am facut baie si ii apareau mai multe in apa. De scos afara nu am scos-o decat la dr la controale. De acuma e gata, ati scapat, ca bubitele trec ele.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bravo Elias!!!

El, ii poti face baie, nu trebe regim, il poti scoate afara. Dar sa stii ca boala a avut 2 saptamani perioada de incubatie. pediatra mi-a spus sa anuntz bebelusii cu care a luat contact, si luase contact cu vreo 2 mici, unul asa ca el, celalat david si thea, sora norei.
numai la bebelusi se transmite. la noi sigur a adus-o R de la gradi, sau a luat-o singur pt ca io merg cu David la gradinitza cand il slat pe R.

in cateva ore plecam, deja gazda noastra acuza dureri de cap

maine dimineatza imi pleaca colegu in delegatie, vad ca-s amandoi mucosi. voi videa. lu David ii mai dau paracetamol ca il apuca urlatul asa din senin, sigur il doare ceva.

Mergi la inceput

Am citit si eu pe net si in toate cartile pe care le-am avut.

Vad ca Dr Sears zice ca singura boala in care eruptia apare DUPA scaderea febrei e "roseola" (pojarul nostru, cred...). Restul simptomelor sunt identice.

Chiar si faptul ca zice ca imediat dupa ce scade febra, copii se comporta normal. Elias se joaca foarte fericit, parca nu mai e cel de ieri [alcoo]

Didi
Adica a fost contagios pana acum ca a erupt??
Ca poate trebuie sa-mi anunt cursantii (desi nu sunt bebelusi)...
O sa incerc sa imi amintesc ce s-a intamplat de 2 saptamani incoace

Uff.

Betty, Didi, multumesc ca ati stat pe langa computer sa vedeti ce e cu noi!

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Msemcu pentru Petra & Maia & Mara

Cioaca pentru Eduard Andrei

BettyR pentru Andreea Maria

Paky pentru Matei Stefan

Vas pentru Eliza Ioana

Doxinu pentru Stefan Bogdan

Sa cresteti mari si sanatosi

magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ELTEKAma bucur ca elias e mai bine.sa sti ca si rafi a avut pojarel si cam tot asa a fost cu febra,cand au aparut bubitele i a trecut...noua ne a spus doctorita fara baie si fara iesit afara.nu trebuie regim dar mi a spus sa nu ii dau portocala ca ii ies mai multe bubite...un pupic sa ii treaca bubitele cat mai repede.

fetele am vazut ca aveti o dilema cum sa puneti scaunul in masine....ei bine eu am o dilema mai mare :cum sa il pun pe el in scaun.ca mai nou nu mai vrea si plange tot drumul ca vrea la volan.fiindca desteapta de mine cand il asteptam intr o zi pe tati in masina am zis hai sa il las la volan sa se joace sa treaca timpul mai repede.eram la brasov...cand ne am dus incolo a stat cuminte dar cand am venit inapoi a fost un chin ca plangea ca vrea la volan.si tati(sotul) merge peste o luna la bucuresti si vrem sa mergem cu el ,dar a zis ca daca face tot asa nu ne ia.asa ca va rog dati mi sfaturi cum sa il fac sa stea sa vedem si noi bucurestiul.si de acolo daca e cald a zis ca dam o fuga si pana la mare ca e aproape(credeti ca va fi vreme de mare in 20 mai?)daca da atunci probabil vom sarbatori un anisor la mare ca mi e si groaza de petrecere ca la mine ar fi ca un botez,fiindca suntem o familie mare si avem multi prieteni(cel putin vreo 60 de invitati ar fi)si sincer va spun ca parca nu am chef...as fi preferat sa chem cativa copiii dar atuci s ar supara restu asa ca daca avem noroc evadam si mergem la mareeeeeeeeee
la multi ani sarbatoritilor zilei

aaaa pepsi de mult vroiam sa intreb ce cura tii???avand in vedere ca alaptezi si trebuie sa slabesti 1,8 kg maxim?(te intreb fiindca as vrea sa tin si eu dar de cand ai zis ca trebuie sa avem grija sa nu slabim mai mult de 1,8kg am lasato mai moale)

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by cristinamaria

Salutare!
Madi maine ma duc ! Daca-mi dai si mie un reper m-ai ajuta tare mult!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Cristinamaria venind dinspre Piata Muncii si mergand inspre Iancului, pe partea dreapta, treci de Vatra Luminoasa si mai mergi vreo 200 de metri si e cofetaria. Sper ca ai inteles ceva. Adresa exacta e Sos M. Bravu nr. 123-135. Daca nu ai inteles, spune-mi ca mai incerc sa ma gandesc la alte puncte de reper

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Ali
Multumesc!
Ce ma enerveaza...ca eu sunt singura acasa si n-am absolut nimic de mancare, voiam sa ma duc sa mananc sau sa cumpar ceva...

Rafi a avut multe pete? Ca la Elias abia se vad...

Cu scaunul de masina: noi am luat din ala de grupa 9-18kg de vreo luna deja, ca nu mai incapea in cel mic din cauza cojoacelor (ca el abia acum face 9 kg). Aici n-am gasit din cele de care spunea Pepsica (care se pot pune si cu spatele si cu fata), asa ca Elias sta cu fata.

La inceput nu statea nici un minut in scaun, dar am observat ca el aplica principiul daca o data am avut voie, acum o sa urlu tare si iarasi o sa am voie , asa ca de la inceput nu l-am mai luat din scaun, sta acolo orice ar fi. Dar trebuie sa stau cu el in spate si sa-i arat carti si pe geam si pe sus si pe jos... Sigur ca mai urla si vrea sa se dea jos, dar nu-l las. Si Elias e unul din putinii copii care nu adorm in masina / in afara orelor lui de somn fixe , orice-ar fi. Am mers in Portugalia 400 de km, n-a dormit o secunda...

Portugalia

Mergi la inceput