***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka imi pare tare rau sa aud ca Elias e bolnavior. Sper sa ii treaca repede si tu sa iti revi cu oboseala. Din pacate nu pot sa te ajut cu vreun raspuns legat de febra, pana acum Ana nu a facut decat o data 38, dupa vaccinul de la 4 luni.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Acum ca vb de febra, poate ca eu am fost inconstienta cu Andreea, nici macar nu ii luam febra rectal, ci numai asa pe piele si ajungea la 39. Nu ma speriam de convulsii, sau habar nu aveam ca pot face de la febra. Si mie mi-a spus ca pana la 38.5 rectal sa nu ii dau nimic, apoi 2.5 ml panadol si cand depaseste 39 sa ii dau supozitor cu paracetamol. Si eu zic ca trebuie sa ii dai ceva sa ii mai scazi febra. Poate ca face si el vreo boala de asta a copilariei pojarel sau rubeola si erupe mai greu. Trebuie sa apara niste pete prima data putin vizibile care se accentueaza la caldura si dispar la frig. Eu la baie cred ca le-am vazut. Va tin pumnii sa treaca si sa nu mai faca si seara asta febra.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

elteka, sanatate lui elias! si tie putere sa depasesti perioada asta asa de aglomerata! sfaturi nu am legate de febra, pentru ca david a avut numai de doua ori si dupa doua zile a trecut, cu paracetamol la sase ore prima oara si cu paracetamol cu nurofen a doua oara, alternate la patru ore. nu ai cum sa ajungi la un doctor?

ella, citind ce ai scris tu ma vad pe mine. si cred ca multe suntem in situatia asta. eu, cand am zis gata, facem un bebe mic, mi-am inchipuit ca dupa nastere vom fi noi doi si un bebic scumpic care ne va bucura etc...ei bine, fals. nimic nu mai e la fel ca inainte, si cred ca toate aflam asta abia dupa nastere. daca mai ai si norocul unei depresii mai mare decat tine (ca in cazul meu) sau al unui copil urlacios pana peste poate (cazul tau), totul pare (cred) chiar mult mai rau decat este. sau oricum, muuuuult mai rau decat cele mai rele scenarii inchipuite inainte de nastere. eu una din cauza gandurilor proaste si multe din primele doua luni de dupa nastere am jurat ca nu mai fac alt copil. acum am trei prietene gravide, toate nasc in iulie-august si eu ma intreb cum ar fi sa mai fac totusi o fetita. barbatu-meu imi spune multe de dulce cand ma aude...nici vorba...desi dupa david e topit. mai vedem peste cativa ani. desi acum sunt inca in faza in care ma intreb cum fac altii doi-trei copii? ca mie mi se pare imposibil. nebunie curata...hai ca m-am intins...vroiam doar sa accentuez ca nu esti singura.

didialex, nu era nimic important! povesti doar. apropo de ajutor...stii ce ma scoate pe mine din minti? faptul ca toata lumea imi spune "vai, ce bine ca soacra-ta sta usa-n usa cu tine! ce bine ca ai ajutor asa de aproape!". de unde????? am zile in care o urasc ca nu ma ajuta decat cand arde, cand trebuie musai sa ma duc la dr, in rest, nika. sapt asta as fi vrut tare mult sa ma intalnesc cu o prietena dar a plouat si a fost asa de urat afara ca nu m-am aventurat pana in oras cu david. socrela a avut trei zile liber si stii ce a facut? a dormit...se trezea la sapte, pe la zece jumate venea la mine si imi spune ca tare se plictiseste si ca se duce sa se culce. asa, pana pe la trei. intr-o zi am rugat-o sa nu mai vorbeasca de funie in casa spanzuratului, pentru ca eu eram rupta de nesomn. si mi-am tinut cu greu gura sa nu ii spun sa stea naibii la ea, ca macar sa nu ma mai enervez ca nu il ia doua-trei ore pe david ca sa ma odihnesc si eu. e greu fara ajutor, dar asta e, or veni si zile mai bune si nopti linistite. cat despre datul de pamant....offff, uneori imi vine si mie. dar ma abtin.

mica, ai si filmulet cu maya?

mi-am amintit ca a intrebat cineva cum e cu sterilizatul. eu nu mai steriliozez nimic de cand avea david vreo trei luni. poate o data pe luna fierb vreo doua minute tetinele, in rest le spal cu apa fierbinte si basta. pana acum nu a patit nimic.

noapte buna tuturor!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io..imi inchipui ca elteka nu are timp de net..dar stau ca pe ghimpi.
Robert joaca un joc si e in culmea incantarii. Lu David i-am dat paracetamol si vad ca doarme. Daca nu vorbeste nu stiu ce-l doare..

Miniutza, nu am primit . Am intrat pana la urma pe mail.

vroia sa va arat asta, am prmit-o pe mail de la o pretena si imi ziceam ca poate ajut pe cineva doritor

Pozitiile de mai jos sunt deschise in cadrul X* Global Delivery Center . Daca va intereseaza sau daca aveti prieteni care vor sa-si schimbe job-ul, trimiteti-mi CV-ul (formatul atasat).

- Economist - entry-level. Responsab: deconturi deplasari. Cerinte: cunostinte economic, limba engleza.

- Java Developers - semi-seniori si seniori in proiectele deschise cu X Italia (perioadele de relocare variaza de la 3-6-12 luni, in Milano si Torino). Limba italiana nu este o cerinta obligatorie, intrucat in centru se vor desfasura cursuri de italiana.

- Cobol Developers - semi-seniori si seniori in proiectele deschise cu X Italia (perioadele de relocare variaza de la 3-6-12 luni, in Milano si Torino). Limba italiana nu este o cerinta obligatorie, intrucat in centru se vor desfasura cursuri de italiana.

- HR Access - vorbitori de limba franceza; pozitie de entry-level; nu se cere experienta in domeniu, dar un background tehnic este considerat ca fiind un avantaj. E nevoie de CV in Franceza.

- SAP Functional Consultants - limba germana nu este o cerinta obligatorie, dar este un avantaj
- SAP Technical Consultants - - limba germana nu este o cerinta obligatorie, dar este un avantaj
- SAP Basis - limba germana nu este o cerinta obligatorie, dar este un avantaj

- J2EE Application architect to work on Webshere Portal - senior, care va pleca sa lucreze cu echipa din X Germania pentru 3 luni (knowledge transfer) . Limba Germana este o cerinta obligatorie.

- SOA Application Architect with J2EE knowledge - senior, care va pleca sa lucreze cu echipa din X Germania pentru 3 luni (knowledge transfer) . Limba Germana este o cerinta obligatorie.

- Application Developer DB2/ZOS - senior, care va pleca sa lucreze cu echipa din X Germania pentru 3 luni (knowledge transfer) . Limba Germana este o cerinta obligatorie.

Multumesc.

* Nota: firma X este o multinationala dar din div. motive nu i-am dat denumirea. Daca e cineva interesat dau numele si mail-ul pretenii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi si miniuta avem si film de la concurs, dar acum mi se cam inchid ochii...il pun maine .
Si tot voua va raspund...si eu am aceeasi mare durere...ca nu e mama langa mine. Le ürasc" asa de tare pe fetele care au mamele langa ele si ma intreb mereu...de ce nu e si mama in Bucuresti???
Eu tot sper sa ii mut aici...langa mine.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

elteka,
la noi febra s-a manifestat asa: a inceput noaptea cu 38.5; i-am dat nurofen, dimineata am sunat un pediatru si ne-a dat reteta clasica, din 4 in 4 ore alternam nurofen cu panadol, daca creste prea mult ne-a zis sa-i bagam un novocalmin. febra s-a accentuat a doua zi seara, am chemat alt pediatru si ne-a pus disagnostic eruptie dentara. dintisorii erau umflati ca niste boabe de fasole. noaptea se trezea de la febra in gemete si plansete. a atins si 39.5. l-am dus la orl sa-l consulte, si ne-a confirmat ca nu are rosu in gat, nu e racit deci e de la dinti. cu toate astea febra nu scadea de 3 zile, iar totusi de la eruptie dentara nu ar trebui sa atinga 39. chemat alt doctor, dat augmentin. a cincea zi spre seara au aparut bubite - noi ne-am gandit ca o fi facut alergie. dar pediatru ne-a zis ca daca apar si dupa urechi, e sigur boala a copilariei. a sasea zi s-a umplut de bubite peste tot.... facuse rubeola. dintii i-au iesit cam dupa doua saptamani.

sanatate multa lui elias si tie multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, DidiAlex si Miniuta si eu, si eu ... intotdeauna ma simteam prost si vinovata ca spun ca Andreea e urlatoare, cateodata chiar ca e rea, ca ma plang de ea. O iubesc ca pe ochii din cap si chiar imi dau seama ca eu nu-s pregatita inca sa o las mai independenta, sa adoarma singura,sau la cineva in grija, nici macar la mama. Poate eu is de vina ca nu mananca si nu adoarme la nimeni, dar ce sa fac. Dar cateodata simt ca nu mai pot, cand se tziuleste de imi sparge timpanele, sau imi da peste mana de imi zboara lingura, imi vine sa ma iau si sa ma duc. Si totusi mai vreau unul, mai ales pt ea, cum sa o las singura ... eu as vrea mai incolo, sotul cica sa terminam scandalul si ca la toamna sa ne apucam de treaba .

Cateodata stau si ma gandesc ca oi ajunge la nebuni cu 2, mai ales daca o sa fie tot la fel, dupa ce ca e urlatoare, nici nu mananca...
dar pe de alta parte, vad mamici in parc de 2 copii, aranjate,vesele si mai odihnite, poate ma organizez mai bine cu 2, dar totusi nu cred.Dar imi zic ca probabil voi ramane gravida din nou si cale de intoarcere nu mai este. Nici eu nu am ajutor deloc. Sau mai zicem cateodata ca de asta se zice sa faci copii mai de tanar ca ai rabdare mai mare ...

Ella, sa stii ca te admir ca mergi si la lucru si ai grija si de Bob, ca de altfel pe toate fetele ce mai fac si altceva inafara de a ingriji copilul.Mie mi se pare destul de greu. Habar nu am cand si cum o sa ma reapuc de lucru. Am avut o tentativa, dar dupa ce nu dorm o noapte cum sa lucrez si apoi sa mai vb si in engleza cand eu nu mai stiu nici cum ma cheama, asa ca am renuntat.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Uram la multe lunici sarbatoritilor de azi dar nu in ultimul rand COMORII MELE DE BAIETEL

Cioaca, pentru Eduard Andrei
BettyR pentrru Andreea Maria
Paky pentru Matei Stefan
Vas pentru Eliza Ioana

Mica acesta este pretul ca esti bucuresteanca acum,
felicitari pentru primul loc.Ai o domnisoara in toata regula!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mi-a dat trezirea la 7:00, dupa ce toata noaptea n-a dormit decat in reprize scurte, foarte agitat si numai in 4 labe; eu n-am dormit aproape deloc.

Am uitat sa spun ca ieri dim am fost la CMU la control;
are 10,1 kg si 76-77 cm, nu suntem siguri fiindca a fost masurat cu capul si picioarele indoite deoarece toata operatiunea s-a desfasurat in niste urlete monstru.

Alyna24, asa cum banuiam si calca cu dreptul in afara, asa ca avem recomandare la ortoped.

Si fiindca are cearcane cand se trezeste, avem trimitere la eco de abdomen; m-am si speriat, zicea dr ca intamplator a descoperit la un bebe de 3 ani malformatie la rinichi.

Si avem trimitere la analize de sange amanuntite.
Si mi-a explicat si de ce nu putem sa-i scoatem sange decat din vena si nu din deget; ca sangele din deget e pentru niste analize care se fac in caz de uregenta si e diferit de sangele care se gaseste in vena.
Dar ma uit la manuta lui si e atat de mica si nu i se vede nici o vena.

In concluzie, vizita de ieri de la dr a fost o trauma , a urlat de la inceput pana la sfarsit, de fapt l-a scos sotul mai mult dezbracat din cabinetul doctorei ca sa-l poata linisti.

fug, s-a trezit teroristul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Elteka, cum mai e Elias?

Mergi la inceput