Racusori, la apel! (37)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Neata!!!
Ii fac o surpriza lui Vicky sa gaseasca gata preparate cafelutza, ceiucul verde si sucul de grapefruit!!
Vicky, offf!!! Multa sanatate lui Dani.
Mire, aseara nu am fost la computer
Iulia, las ca ti post dupa ce se naste bebelina.
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mephala30 spune:
Buna dimineatza, multumim Cristinei ca a lasat ceaiul verde caldut.
sa aveti o zi usoara!
Georox spune:
Buna!
Vicki imi pare rau ca a racit Dani din nou! Sofia se lauda cu o tuse care nu vrea sa ii mai treaca,insa are parte de ea doar dimineata!Ieri a plans de la pana pe la 5, caci ceilalti parinti au venit si au luat =copii, numai noi nu am reusit sa o luam. eu trebuie sa fug intr0yun suflet pana la cresa caci la 6 se inchide usa de jos, iar tati a avutpredare, asa ca am fost la 8 dupa ea.Mi-a zis tati ca avea o fata saracuta...Nu a vrut sa ne mai pupe...
Mi-e asa mila de ea, dar se mai intampla sa nu putem ajunge la 6, doar de aia am lasat-o la program de seara.Of! Asa e cand esti singur si nu are cine sa te ajute.Insa nu cred ca i-ar fi fost mult mai bine la bunici. Plus ca sunt 110 km distanta! Ar fi fost chiar un copil abandonat.
Mire, cand ai putinel timp liber poate reusesti sa pui pozele. Multumesc!
Si eu ma chinui sa tin postul insa nu prea reusesc. Sa ma laud ca si eu poftesc? Mai bine tac!Dar mananc de post ca tine sotul si pentru mine nu fac mancare diferita. Vreau sa ma mobileizez pentru curatenie, insa sambata mergem la baby exp, duminica vrem sa mergem la timon si uite asa trebuie sa fac ce pot dupa program. daca mai pot a aseara am cazut franta si nu am fost in stare sa fac dus sau sa ma schimb macar. Si cand il auzeam pe sot :"Hai du-te si fa dus imi venea
.noroc ca Sofia doarme dusa pana dimineata la 7.00. E copilul ideal!![]()
Aveti meniuri [entru paste ? Inspirati-ma si pe mine!Please! Aseara am fost in carrefour sa mai iau cate ceva si cand am vazut tate cosurile pline de bunatati, am iesit ramburs! Te imbolnavesti,mai ales noi pofticioasele!
tuturor!Si un wk minunat, ca tot se apropie!
iulia83 spune:
neatza fetele. se anunta o zi plina la mine. azi, curatenie generala .. mai greu cu burta, dar incerc sa fac tot ce pot. meniuri de paste..hmm. oua fierte cred, cu mustar
altceva nu stiu sa fac. dar umple mama frigiderul ca de obicei cu mancaruri d-astea traditionale de care numai sotul se atinge. eu nu ma omor. poate numai dupa o pulpa de miel la cuptor 
sa aveti o zi buna. si spor la treaba!
Iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
preda_vicky spune:
Salut, fetelor vorbarete.
Multumesc, Cris, mi-au prins bine si ceaiul, si cafeaua.
Eu abia am ajuns la servici, incerc sa-mi gasesc biroul sub hartii (fax-uri). Dani e racit, nu a facut febra, nu-l mai ustura gatul (nici nu e rosu, nu inca, sper), dar stranuta, si nasul lui e robinet... Din cauza asta nici nu a dormit prea bine
.
Va
, incerc sa ma eliberez sa vorbim mai pe seara.
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
Multa sanatate bolnaviorilor. Eu nu am somn. Asa ca am pregatit cafelutza, ceaiul, sucurile, croissantele si ......
Cu toate ca de obicei esti lucid si stii sa-ti dai seama de natura oamenilor, de data aceasta risti sa fii pagubit moral sau financiar. Fii prudent cu persoanele care ti se par mult prea seducatoare. In privinta alimentatiei, moderatia este cea mai indicata. In ceea ce priveste banii, nu cauta calea cea mai usoara si tine cont de parerea celor din jur.
Va doresc o zi minunata!
Miki
M&M spune:
Neata!!!
Miki, ce ne rasfeti!!!
Eu sunt in zona, am o stare ciudata...
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Missy spune:
Multumim Miki, desi s-au cam racit toate de azi-noapte de la 3
Dar tu chiar nu ai somn.
Eu sunt in forma azi, asa ca ma apuc de curatenie.
Pupici
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
Georox spune:
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-2780847-bancul-zilei-pentru-adultii-contemporani-pseudo-intelecto-neuro-hipohondri-adica-noi.htm
Sa aveti un wk minunat!
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Missy
Multumim Miki, desi s-au cam racit toate de azi-noapte de la 3Dar tu chiar nu ai somn.
Eu sunt in forma azi, asa ca ma apuc de curatenie.
Pupici
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
La mine era ora 2 ( hai mey ca n-au fost reci)
Miki