Mamici de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
monik16 spune:
Buna dimineata!
Icazagiu LA MULTI ANI!!! Multa sanatate tie si lui bb, nastere usoara!
Ieri am avut alta zi de maraton la cumparaturi... De dimineata am fost in Europa si am cumparst o ditamai sacosa de hainute. Chiar se merita. Sunt hainute pe care le-am vazut prin magazine la preturi duble... Mi-am luat si o lenjerie de pat dar nu prea grozava, am zis sa fie ca rezerva, are o pernuta mica un cearsaf mic de pat si o plapumioara, la 26 ron...si e din bumbac, dar de calitate mai proasta. Am mai luat costumase intregi, cu picior, costumase cu salopeta, costumase cu maneca scurta, body-uri, camasute, sosete , botosei si manusi, caciulite, prosoape, pleduri, toate din bumbac de-ala fin, o paturica de polar ca mi-a placut culoarea... De faspt toate sunt roz, sau cu roz si alb, doar niste botosei am luat si doar albi . Imi plac de mor!!
31+ Sara-Maria
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cleo78
niatsa laura. Ai labartsat pajina!!!
Te rog, la Profil Personal, sa schimbi ultimul link, sa scrii de genul:
[ url = " linkul ala lung care ne duce pe hi5 si acu labartseaza pajina " ] HI5 [ / url ]
Bineinteles fara spatii.
36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
Cleo, gata! Mai bine asa?
Monik, pai pune pozici cu hainutele si cu ceva preturi, dc poti. sa vedem daca merita excursia in Europa.
Alysh, si tu ne-ai promis niste pozici!
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallauraquote:
niatsa laura. Ai labartsat pajina!!!
Te rog, la Profil Personal, sa schimbi ultimul link, sa scrii de genul:
[ url = " linkul ala lung care ne duce pe hi5 si acu labartseaza pajina " ] HI5 [ / url ]
Bineinteles fara spatii.
Cleo, gata! Mai bine asa?
Monik, pai pune pozici cu hainutele si cu ceva preturi, dc poti. sa vedem daca merita excursia in Europa.
Alysh, si tu ne-ai promis niste pozici!
Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913" target="_blank">HI5
Perfect!!
inais spune:
'neatza!
Stau la o cafea (decof. dar super buna) cu laptic si va citesc! Deci n-am predat cui trebuie stafeta
Da' am vazut ca a recuperat Cleo ulterior!
Multumesc Ancaurn pentru raspunsul ref la saltelutza! Poate ma mai consiliaza si alte mamici...Va intreb pentru ca am facut un research pe net dupa ce m-am ingrozit de preturile de la Kidex...sperand sa gasesc ceva mai ieftin. Din pacate nu am gasit si cred ca pana la urma o sa ajung sa dau 2.6 mil pe salteaua cu pricina. Mi se pare enorm sa dau cat am dat pe patutz si vroiam sa stiu daca intr-adevar face banii. Asta de care va zic eu este asa: http:// www.babycomfort.ro /index.php?cmd=show_product&id=167
Scoate-ti spatiile de dinainte de www si de dupa .ro N-am vrut sa sune a reclama...da' in alta parte nu am mai vazut cu aceeasi structura.
Silvia cu hemoroizii mai poti incerca cu unguent cu galbenele. Gasesti la orice plafar. Si eu stiu ca baile calde de sezut ajuta mult. Incearca si ceai de galbenele pentru treaba asta.
Simona e chiar benefica miscarea in sarcina...eu de 2 ori/sapt fac gimnastica clasica (adica pe sol) pentru gravide si sambata acvatica. Ma simt extraordinar. Multe neplaceri in sarcina asta nu am avut, asa ca daca sanatatea in permite, am de gand sa fac pana in ultimele saptamani. Vorba drei. de la First Bebe care ne-a intrebat daca facem sport...si cum eu eram singura...mi-a zis ca-s campioana lor. Acum eu nu ma consider asa ceva...dar m-am simtit destul de bine! Da' sa va zic ce m-a facut cu adevarat mandra...eram singura mamica de fetitza de acolo! Din 8 mamici...numai baietzei si comoara mea! Hihihi!
Monik felicitari pentru hainutze! Chiar...sa pui poze!
Va pup ca merg sa
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
inais , noi am luat pat gonflabil, nu de lemn; moasha la cursuri ne-a recomandat sa luam si saltelutsa, si ne-a zis tot de cocos: si ne-am conformat, dus in Carfour, si cu 170 roni, cred, am luat una.
Mai vazusem la o prietena de a mea, cu bb de 5 luni- saltea din cocos, cu nu stiu ce optiuni in plus, dar ea nu era prea multumita! Nu ash putea zice de ce.
A, marea aventura la pat+ saltea...sunt dimensiunile. Sa le nimereshti.
la curs esti singura mamica cu fifitsa cu coditsa??? MOAAAAMA, pai sa iti analizezi posibilelel soacre
inais spune:
quote:
la curs esti singura mamica cu fifitsa cu coditsa??? MOAAAAMA, pai sa iti analizezi posibilelel soacre
Nu prea-mi place....nimeni! Na! Sunt pretentioasa asa...nu-mi dau eu comoara pe o mie de baieti!...
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
Simonix spune:
Neatza fetele
Tare harnicutze sunteti si in weekend :) Noi ieri am fost la cumparaturi, m-am abtinut eroic si nu i-am luat lui Robertzel decat un body In schimb sunt aproape gata cu bagajul meu de maternitate - am luat si chilotzei de unica folosinta (10 perechi) + chilotzei din bumbac "moartea pasiunii" hihi, sosetutze de spital, papucei, elastice de par si alte chestii de acest gen.
As avea o intrebare - exista tampoane speciale pentru lohii ?? Nu stiu ce sa fac, aici nu prea am vazut, decat din alea super maxi :D dar totusi normale... Vad ca in lista de la maternitate nu ne-au zis nimic - daca sa aducem noi tampoane sau vata sau alte chestii.
Alra - am vazut si eu caditza din aceea, recunosc ca desi mie mi se pare ciudata hihi am auzit numai comentarii bune - pe sotzul meu l-ar tenta sa luam una in genul ala. Cred insa ca mama mea o sa se sperie cand o sa i-o arat haha
Cenia - pernele de alaptat (si nu numai) sunt super. Ma uitam la preturi - wooow pai aici sub 50 de euro eu nu am gasit - ma rog, e adevarat ca inca nu cunosc toate magazinele etc ... dar oricum :) Noi in general pentru bebe am luat chestii scumputze (am dat 50 de euro numai pe paturica, de ex); si mie mi s-au parut scumpe chestiile de patutz, le-am luat de la Premaman pe toate, dar eu sunt convinsa ca as fi gasit mai ieftin daca m-as fi straduit. Problema e ca oricum statul belgian ne-a dat 1000 de euro de cheltuiala si i-am facut praf imediat... Saptamana trecuta am lasat 400 de euro la Premaman si cele mai scumpe chestii au fost cele de patutz, cearceafuri, paturici, huse etc. Pana si pe scutece de finet am dat 13 euro pe 6 scutece - mi s-a parut mult, dar nu stiam unde sa caut in alta parte. Dupa care am gasit in alt magazin cu 3 euro :D Am zis ca asta este, primul bebe, nu dam bani din buzunar deci... Dar cred ca gata, ajunge cu lucrushoare scumpe hihi O sa ne orientam - caci nu prea ne dau banii afara din casa
Subiectul prioritate gravide mda, nici aici nu exista case pentru gravide la supermarket. Si niciodata nu mi s-a dat prioritate din initiativa celorlalte persoane - sunt convinsa ca m-ar fi lasat daca as fi cerut, dar nu indraznesc, ma simt bine. Uneori daca sunt super obosita, il las be Bogdan cu cosul si eu ies si ma asez pe o banca/scaun. In schimb in tramvai mi s-a dat locul fara discutii de cateva ori Culmea e ca nici nu voiam ... ca in general vin de acasa, unde stau oricum cu fundul pe scaun... si uneori mai vreau sa experimentez si pozitia "in picioare".
Cartofi prajiti - hmmmm ma tenteaza si pe mine Dar o sa fac o salata cu rosii... caci mi-e lene sa fac cartofi hihi Cleo - ma complexezi cand vad ce bine mananci tu, ce sanatos... ciorbitze hmmm si salate - bravo, te felicit :) Eu ma straduiesc, zau, dar nu o pot tine asa multa vreme, mai bag si cate un fel de mancare gata facut si inghetzat ca de, e mai comod si in plus mi se par gustoase.
Silvia - un pupic sper sa te simti mai bine in curand. Din pacate eu sfaturi nu pot da, caci nu am astfel de experiente. De altfel, as vrea sa va pup pe toate fetele cu probleme (de somnic, de digestie etc) Curaj, mult a fost, putin a ramas Si Cleo - stai cuminte si las-o pe bebelina la caldurica
Va pup pe toate , ma duc sa il iau pe sotz din fatza calculatorului si sa facem ceva de papa ;)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
monik16 spune:
Pai cel mai scump produs a fost un costumas, cu pled dublu, manusi, caciulita, toate din bumbac 30 ron, dupa el a fost un set cu salopeta, body, baveta, caciula si manusi la 20 ron si 18 ron niste costumase restul cam la 8-10 ron body-uri si costumase. Sunt si chestii mai nasoale, din bumbac de-ala mai aspru, cu panza mai rara care da sezatia ca face scame. Am luat din material de-ala 2 salopete la 3 ron bucata, am zis ca poate merge prin casa asa cand nu am aleceva mai bun spalat... Un pled din bumbac, dublu costa intre 11 si 15 ron. Scutece mici 1,8 ron si mari intre 2,5-3 ron. Trebuie sa cauti pt. ca multi fac pretul pe loc, stiti cum e in europa... Set botosei cu manusi-3 ron. Am luat un set de pantalonasi care nu au elastic de-ala tare, sunt asa cam ca sosetele, nu starang si au costat 6 ron bucata.
Poze e cam greu sa fac pt. ca la mine casa e nefunctionala, in dormitor de jur imprejurul patului sunt stivuite diferite chestii si cutii pana in tavan. O sa incerc totusi. Dar va trebui sa-mi spuna cineva pe PM cum sa le pun si unde ca habar nu am .
Eu am ajuns la concluzia ca a meritat. Gaseam si chestii mult mai ieftine dar m-am uitat sa fie cat mai fine, imi place bumbacul ala fin si des si astea erau putin mai scumpe. Eu am fost in Dragonul Rosu, unul din ele...Era teribil in parcare, abia am gasit un loc si cand am iesit eram blocati . Asta ca sa va pregatiti psihic daca mergeti...
31+ Sara-Maria
Simonix spune:
A propos de saltea Desi suntem in tari diferite, sa va spun: noi am dat 89 pe patutz si 86 pe saltea - de bambus cica haha :) Am inteles ca salteaua trebuie sa fie mai tare, sa nu se afunde bebele in ea. Ideea e ca patutzul este din acela de plasa, de voiaj, si mi s-a spus ca nu e bine sa doarma tot timpul pe saltea de voiaj, deci am combinat: pat de plasa + saltea care in mod normal ar fi mers la pat de lemn. Dimensiunile sunt standard, oricum noi am incercat in magazin. Singura chestie e ca patutzul de plasa are primul etaj mai sus un pic iar salteaua normala are o grosime de 12 cm, deci o sa trebuiasca sa coboram nitel etajul, cat timp bebe va dormi mai sus. Sa nu sara din pat !!!
Simona cu
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Simonix
A propos de saltea Desi suntem in tari diferite, sa va spun: noi am dat 89 pe patutz si 86 pe saltea - de bambus cica haha :) Am inteles ca salteaua trebuie sa fie mai tare, sa nu se afunde bebele in ea. Ideea e ca patutzul este din acela de plasa, de voiaj, si mi s-a spus ca nu e bine sa doarma tot timpul pe saltea de voiaj, deci am combinat: pat de plasa + saltea care in mod normal ar fi mers la pat de lemn. Dimensiunile sunt standard, oricum noi am incercat in magazin. Singura chestie e ca patutzul de plasa are primul etaj mai sus un pic iar salteaua normala are o grosime de 12 cm, deci o sa trebuiasca sa coboram nitel etajul, cat timp bebe va dormi mai sus. Sa nu sara din pat !!!
Simona cu
In primele 2 luni (cel putin) sigur nu sare din pat si e mai usor pt. tine ca nu trebuie sa te apleci mult.
La noi nu stiu daca sunt saltele de bambus...eu -am auzit decat de-alea cu fibra de cocos.
31+ Sara-Maria