Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Anina_n spune:
N-a cantat rau Octavian, dar mie nu-mi mai place de cand l-am auzit falsand cu piesa aceea a lui Bryan Adams si de cand cu acele comentarii, cum ca nu-l intereseaza ce zice juriul, ci publicul care-l voteaza.
Oana...nu stiu ce sa zic, nu prea mi-a placut.
Nu stiu de ce nu vine cu o piesa care sa ne taie rasuflarea. La vocea ei !
(Mirona, chec fac si eu, cel mai des, din acela...tigru.
N-ai uitat de ultima tava din cuptor, nu ? )
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
doradora spune:
,,nu toate stilurile muzicale ni se potriveste" zise aura urziceanu
chris + alexandra
bebeii nostri
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by chris80
chris + alexandra
bebeii nostri
Am bagat si eu de seama.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mirona spune:
quote:
Originally posted by chris80
chris + alexandra
bebeii nostri
exact acelasi mesaj voiam sa-l scriu si eu - insa a mai avut in dezacord in seara asta si nu-mi mai aduc aminte - dar cras again. ma ajutati?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
N-ai uitat de ultima tava din cuptor, nu ? )
sar'na. tocmai de acolo veneam.
mai am vasele de spalat si gata.
dar intai sa culc pitica.
v-am pupat. revin io.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
croco21 spune:
Sa nu fim rele, parca Aura a fost mult timp plecata din tara, se poate sa fi uitat romaneste, am observat ca se exprima cam greu.
Frumoasa surpriza pentru concurenti sa fie vizitati de Evgeni Plusenko - nu stiu dc i-am scris corect numele dar stiu ca am tinut intotdeauna cu el la concursurile de patinaj
http://andrei.seek-on.com/ro/
Edessa spune:
Pun si eu o intrebare off topic, dar ...ma chinuie tare: cine si de ce alege cu atata insistenta culorile rochiilor fetelor? Le vine bine sau nu, hop- iarasi albastru- de multe ori (asta de pe Oana m-a zgariat tare ...), iar verde din ala <<de captuseli>> ( cum a avut Larisa cand a iesit).
Am eu probleme cu cromatica sau au mai sesizat si altii?
Anina_n spune:
Mirona, inseamna ca nu s-a ars, aveti desert pentru maine.
croco, da si mie mi-a placut mereu, blondul acela rus, la patinaj artistic. Imi amintesc si de frantuzoaica, cu ale ei salturi pe gheata.
No, sa vedem cum alege publicul in seara aceasta.
Mie cel mai mult mi-au placut, Alexandra si Florin.
Edessa spune:
Originally posted by Anina_n
Mie cel mai mult mi-au placut, Alexandra si Florin.
De acord!!!