Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Anina_n spune:
Andrei cu "Love", nu mi s-a parut deosebit. A fost cam slabut.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
doradora spune:
imediat cum a inceput, mi-a placut si am ramas placut surprinsa; pe parcurs insa, i-a scapat vocea
chris + alexandra
bebeii nostri
Edessa spune:
Hop si eu!
Nu m-a impresionat Andrei. De fapt o singura data mi s-a parut cu adevarat bun ( cand a cantat o piesa rock).
Mie, sincer, nu prea imi place tema acestei editii! Parca la Megastar 1 erau mai inspirate temele...
Anina_n spune:
Mie imi place cum canta Florin !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
croco21 spune:
Florin e categoric preferatul meu, singurul pe care-l vad megastar
http://andrei.seek-on.com/ro/
Anina_n spune:
Da, de mama lui Florin si mie imi place ! Stie ce sa spuna de fiecare data.
Mi-a placut si Maria, dar sunt curioasa ce spune juriul.