Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
Crinuta, nu degeaba ai scris, acolo, "io stiu tot".
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
croco21 spune:
Pai a zis ca n-avea voce de dimineata, asa ca n-a fost intentionat
http://andrei.seek-on.com/ro/
Anina_n spune:
Cantand ragusit, de aceea mi s-a parut si mie ca nu poate mai mult, ca forteaza, pana la urma.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
Nu-mi place vocea lui Andrei. Are o limta peste care nu poate trece, indiferent ce piesa canta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anina_n spune:
Parca nu prea se potrivesc Andrei si Paula Seling.
Mirona spune:
nu li se potrivesc vocile - cel putin mie nu-mi suna bine.
voua va place?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Crinuta, nu degeaba ai scris, acolo, "io stiu tot".
Hahaha, iti dai seama ca n-am scris-o la modul serios, fiind mai mult un rasfat ;)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anina_n spune:
Parca am fi pe aceeasi lungime de unda, fetelor ! Am scris acelasi lucru in acelasi minut !
Crinuta, mi-am dat seama, da' prea se potrivea sa n-o zic.
alyclau spune:
Buna fetele .Sunt noua pe forum si am din intamplare peste "voi".Eu nu ma uita la megastar dar datorita serviciului ,o data la 2 saptamani ma duc la emisiune.Am intervenit doar sa va spun ca cei din juriu sunt extrem de "umani" in pauze:ex. odata Iantu a venit cu pitica lui de 3 ani si cu sotia.Cum nevasta disparuse din peisaj si pitica vroia la pipi s-a dus cu ea la toaleta.Nu are figuri si spune :sarutmana"pana si la femeia de serviciu.Despre Aura Urziceanu va spun ca rade continuu,ca este foarte scunda si foarte amabila. Scuze daca v-am plictisit.