Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by april
Eu astept piesele Laurei Stoica. Sunt f curioasa de interpretare...
Si eu !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mirona spune:
bun comentariul lui Despot - ce putea face mai mult?
ok Florin - dar monoton.
si eu astept piesele Laurei.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Mirona, in seara asta prajituresti ceva ?
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Mirona
bun comentariul lui Despot - ce putea face mai mult?
ok Florin - dar monoton.
si eu astept piesele Laurei.
Acum ma intreb si ce a vrut sa spuna Despot, si sper ca s-a referit la ce se putea face mai mult pe o asemenea piesa......, si nu la faptul ca Florin nu ar fi putut face mai mult, deoarece nu ar fi adevarat.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Mirona, in seara asta prajituresti ceva ?
de data asta am facut praji de dimineata - sa nu ma mai prinda Megastaru in bucatarie.
azi am facut clatitele japoneze.
crinuta spune:
Oana se simte bine doar in registrul grav, acum e cert.
A falsat sus, nu a putut sustine. Imi pare rau, dar cam asta e situatia...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anina_n spune:
Si eu cred ca s-a referit la faptul ca pe acea piesa ce putea face mai mult.
Mirona, bravo, asa poti sta cat de cat linistita la Megastar !
Hm....mie nu prea imi place interpretarea Oanei. Mi se pare si pe o tonalitatea prea joasa.
Cum e Crinuta ? Hai, ca tu, te pricepi !
Mirona spune:
Crinuta - si eu am inteles la fel - ce putea face pe o asemenea piesa?
mi s-a ridicat parul pe mine - mie imi placea enorm Laura.
cam taraganata orchestratia - dar mi-a placut Oana.