Megastar (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce ziceti, fetelor, de Cristina ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Prin comparatie cu ea, poate va sesiza si publicul votant ce a fost si ce a ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sunt curioasa cine va fi propus pt eiminare. eu as paria pe maria, si eventual pe andrei.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu vreau sa plece Octavian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mie personal mi-a placut mult mult mult mult ... sa mai continui? ... mult de Cristina. pacat.

la eliminare - parerea mea - Maria si Andrei

fug - iar canta Cristina

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

fetelor unde sunteti? nu mai aveti chef de scris?

stop vot.
oare cine este eliminat?

Mergi la inceput

Am fost si am facut un dus.

Nu ma asteptam sa intre Alexandra la eliminare, mai degraba Andrei.
YES, Alexandra ramane !!!

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Hai ca nu e rau asa..., deloc rau...!

Mergi la inceput

Noapte buna, fetelor !
Ne "vedem" peste 1 saptamana.

Mergi la inceput

hop si eu la spartul targului:
nu credeam ca e iar Alexandra propusa - dar dupa cum se vede - nu o place publicul.

acum - la Andrei ma asteptam s-o aleaga pe Maria - au acelasi stil -> "rock". Insa la celilati - chiar m-au uimit cat de plini de fair play sunt. BRAVO LOR!!!

ei vedeti? daca mai era in joc Larisa - ea sigur o alegea pe Alexandra sa plece - pentru a-si elimina un contra-candidat puternic.

va pup si eu si pe sambata viitoare.
noapte buna!

Mergi la inceput