Problema MOP CU ABURI de la QUELLE

Problema MOP CU ABURI de la QUELLE | Autor: ela_vlaicu

Link direct la acest mesaj

Am cumparat un mop cu aburi de la quelle. Talpa nu se incalzeste suficient cat sa faca aburi, se incalzeste ca un fier de calcat la prima treapta. In mod curios pe aparat scrie 230V si 1300W. Sa fie oare aceasta problema pentru care nu face aburi? Toate prizele noastre au 220V.
S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Trebuie cumva sa cumpar un transformator? Am scris si la Quelle dar nu am primit raspuns. Practic am doar un MOP. care intra in priza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Am facut si eu prostia asta sa cumpar un mop cu aburi si tot de la Quelle. Il mai am si acum dar nu l-am folosit. Functiona la fel ca la tine. Problema vine de la presiunea aburului care nu-i suficienta (de genul 0,3-0,4 bari). Mai tirziu mi-am cumparat un adevarat aparat cu aburi cu presiunea de 4 bari care merge perfect. E mai scump dar merita, pentru mop banii-s azvirliti pe geam, trimite-l inapoi daca nu-i prea tirziu. Apropo, ce presiune are mopul tau?

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

ufff ce bine ca v-am citit ....tocmai ce intrasem pe quelle si cautam mopul cu aburi.....bine ca nu am facut caeasta prostie.
Anterlocutoarea mea a zis ca a luat unul adevarat ...de unde?nu parleste covoarele?

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by arinaa

Anterlocutoarea mea a zis ca a luat unul adevarat ...de unde?nu parleste covoarele?

Nu pârleste covoarele :D ca aburul iese la 100°C, nu la mai mult... Si oricum nu prea dau pe covoare pe el (desi e eficace, revigoreaza culorile si distruge bacteriile), ci mai mult pe gresie (in nici un caz pe parchet! - am facut prostia asta si s-a cam stricat dus lacul- parchetul il spal acum cu o solutie speciala cu ceara), spal geamurile, aragazul... Arata ca un aspirator dar e un "aparat cu aburi sub presiune". Se umple cu apa demineralizata (ca sa se evite formarea calcarului). Eu una l-am luat de la Lidl ca era mai ieftin (99 euros) si garantat 3 ani, dar au prin toate magazinele de vinzare prin corespondenta (inclusiv Quelle), insa in fuctie de marca difera si preturile, cel mai fain e marca Ponti care e aparat cu aburi, aspirator si are in optiune fier de calcat cu aburi, dar e foarte scump (cam 500 euros)
Cind cumparati un astfel de aparat uitati-va la presiune (cel putin 4 bari!) si la accesoriile oferite impreuna cu el (eu am 4 accesorii: 2 perii diferite forme, un pistolet cu o periuta mica cu presiune mare pentru pete rezistente si un accesoriu pentru spalat geamuri cu capete de cauciuc)
Vad ca la Quelle au mai multe aparate de curatat cu aburi, nu stiu sa dau linkuri dar sunt in top la produse electrocasnice , unul e Clean Maxx la 405 RON si la descriere scrie: Foarte puternic, cu 3 trepte de viteza. Cu 8 accesorii. Ideal pentru curatarea podelelor, grupurilor sanitare, geamurilor, perdelelor, canapelelor si a jantelor de masina. Recipient pentru apa 2,2 litri. Usor de manevrat datorita accesoriilor de prelungire. Lungime cablu cca. 5 m. 1550 Watt.

E ciudat totusi ca nu indica presiunea!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

al meu, tot de la quelle, merge chiar f bine. sa inteleg ca al meu e exceptia?

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris80

al meu, tot de la quelle, merge chiar f bine. sa inteleg ca al meu e exceptia?

chris + alexandra

bebeii nostri

Care model de la quelle l-ai cumparat?
si eu vreau sa achizitionez asa ceva dar zau de stiu la ce sa ma opresc. Am vazut la americani asa ceva http://www.amazon.com/Bissell-5200-Flip-Floor-Cleaner/dp/B0002IG4U0
Mi se pare mai de treaba ca ce vezi pe la noi ... stiu si eu ...

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput