Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si eu sunt trista cu kg...am cu 2kg mai mult decat dupa nastere...s-a dereglat glanda de sub limba...cere dulce la greu...mi-am impus sa consum 1700-2000kcal/zi si sa fac gym si dimineata si seara...nu voi slabi dar macar nu mai pun...dak nu mananc e clar ca lapte ioc (verificat). Ozi e si ea la regim...ii fac meniu de 1500kcal in timpul sapt (merge la inot 90minute/zi si consuma mult mai ales ca macar 20minute inoata fluture....consum 700kcal/30minute) si 1200 in weekend. Am scos cascavalul, pastele, am redus painea (am cumparat paine feliata dar cu felii mai mici) si evident am pus bariera la dulciuri (nu i-am zis ca nu are voie ci doar ca tb sa le contorizeze si evident ca prefera un castron de fructe decat o felie de chec).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Sa ma lumineze si pe mine cineva ca mor de ciuda... sa va povestesc:
Hranim copilul din dotare (care are 3 luni implinite)cu Humana1, de cand am trecut la 6 mese pe zi (din 4 in 4h) nu mai mananca cu acelasi spor. Spre exemplu, la 6 dmineata azi a halit 70 ml. Mananca si noaptea, mai bine k ziua, adica 110-120-130 ml, depinde. Treaba e ca per total mananca cam putin, vreo 600 ml in 24h. Cand avea 8 mese la 3 h, manca 700 ml. Ma bate gandul sa-i dau iar la 3 h.
Am schimbat tetina, am zis ca e debitul mic si se plictiseste... e cam puturosel, dar daca ii era foame, cerea, nu?
Nu i-o mai place laptele?
Apoi somnul... doarme noaptea de la 10 la 7 dimineata. Mai maraie, dar all in all, e ok. Ei, dar ziua... frate, n-ar inchide un ochi, Abia doarme 2-3 ore si asta la mine in brate la calculator. Se intelege k nu prea pot sa fac nimic cu el in brate.
In rest cand e treaz e linistit, e vesel, rade, se uita la jucarii... nu e apatic.
Am uitat sa dau si date concrete legate de greutate:
la nastere 2050 gr
1 luna 3300 gr
2 luni 4600 gr
3 luni 5400 gr
Daca aveti sfaturi, etc, va astept...Sunt tzaca sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Na , mi-am mai luat un sutien , tot modelul asta dar alta culoare -maro/ivoriu .

http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140194361298

Miri , nasol cu depresia . De aia vrei tu sa evadezi . Inainte de-a da banii aiurea la psiholog te sfatuiesc sa incerci Passiflora Complex , un naturist care te scapa si de bulimia de stress pe care vad c-o manifesti din plin . Magaoaia nu are nici un fel de contraindicatii , e safe si in sarcina , dar destul de puternic sa-ti dea o stare de bine - nu de somnolenta . Trust me , maica-mea il foloseste cu succes in prevenirea atacurilor de panica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Honey tare faza ca nu tii minte cum a ajuns Andrew in patul conjugal! Am patit-o si eu: m-am trezit intr-o moapte in picioare langa patutul Theei si nu stiam ce faceam acolo, de ce o intorsesem pe fata cu capul in partea cealalta….am presupus ca-i dadusem sa pape si ca am pus-o la loc in patut
Dina dorina si bebe Tudor bine ati venit!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

si eu sunt trista cu kg...am cu 2kg mai mult decat dupa nastere...s-a dereglat glanda de sub limba...cere dulce la greu...mi-am impus sa consum 1700-2000kcal/zi si sa fac gym si dimineata si seara...nu voi slabi dar macar nu mai pun...dak nu mananc e clar ca lapte ioc (verificat). Ozi e si ea la regim...ii fac meniu de 1500kcal in timpul sapt (merge la inot 90minute/zi si consuma mult mai ales ca macar 20minute inoata fluture....consum 700kcal/30minute) si 1200 in weekend. Am scos cascavalul, pastele, am redus painea (am cumparat paine feliata dar cu felii mai mici) si evident am pus bariera la dulciuri (nu i-am zis ca nu are voie ci doar ca tb sa le contorizeze si evident ca prefera un castron de fructe decat o felie de chec).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

E , uite ca eu is tocmai pe dos : ma chinui sa nu mai slabesc ! In ultima saptamana am mancat extrem de prost , fac niste mofturi la mancare ceva de speriat . Singurul lucru care-a intrat fara probleme a fost o supa chinezeasca , cu un soi de perisoare cu creveti inauntru . Atata . In rest , sa nu vad altceva decat : o feliuta de somon afumat , ficat de pasare dar nu prea mult , cascaval , sunca , cereale si ... cozonac . Si-mi vine sa-mi dau pumni in cap , care dreaku' a inventat cuptorul cu microunde , numa' la el incalzesc haleul ! Si stiu ca e prost , si nesanatos , dar am o lene ... de ma doare . Iar stau vasele nespalate , maldar . Offfff , nu ma duc eu la casa mea , la masina mea de spalat vase , la cuptorul meu cu aburi , la oalele mele Zepter ...

Acum poftesc la un ananas maaaare , taiat bucati , la niste afine altoite si la un kil de cireshe . A , si la o portie generoasa de sushi cu sos de hrean verde .

Dau in balbaiala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Zuzici, avem capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119298

Poftiti, va rog!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput