Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetele ce dragute sunteti!!!!! intrebam in cap trecut daca bebei vostri intind mainile cand vreti sa ii luati in brate... sau daca intind mainile dupa jucarii, mai ale jucariile altor bebei????!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ale mele da, mai ales dupa jucaria ce se afla la cealalta
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
quote:.
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by Victo
deci ank..sa ma astept si la piti meu sa inceapa rostogolirile?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
pai da victo... la noi a fost la 5 luni jumate... si sa nu iti inchipui ca face asta zilnic.. S-a intamplat de 2 ori asa mai timid... dar macar acum ii place si pe burta... si mai sta si pe o parte
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
si cand ma gandesc ca pediatra mea se asteta sa ne rostologim
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
vasari e super scaunul si eu am vrut sa-l iau, dar mi-am pus intrebari legate de stabilitatea copilului in ele atunci cand e mic, ca nu are forma anatomica ...nu stiu daca ai inteles.
dany si noi avem probleme cu kk, papam Humana 2 acum. Pana sa incep diversificarea le-am dat lactoza de la Humana si a functionat, dar acum tot jonglez cu suc de portocale sau de prune. Sunt zile cand functioneaza.. altele cand nu, dar supozitor si termometru nu le mai pun.
adina chiar ac sunteti lungi
popbianaca am zis ca le fac la inceput de mai analizele ca nu e bine sa fie intepate o luna dupa vaccin. DR. mi-a motivat lipsa de calciu din cauza ca sunt umede la maini si la talpi si fontanela e inca mare.
creem mersic.... mi-am listat si eu activitatile.
ank si noua ne era dor de voi...sa-mi zici si mie daca gasesti cartea lui supernanny... eventual pe PM sau SMS, ca sa aflu sigur, ca nu se stie nicioadata cum stau cu timpul.
Elena mi-a vomitat de dimineata sucul de portocale cu mar Asa ca maine bag borcanase...si nu incept cu masa de legume pana nu sunt sigura cae totul ok cu stomacelul ei.
aici ploua in carucior nu stau neplimbate, asa ca le-am pus in usa de la terasa in scaunelel de masina.
va pup si va doresc un wk placut.
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Buna!
BB, si Maria ridica manutele spre mine cand vrea sa o iau in brate. Mi-e tare draga cand face asa. Are si un fel de nerabdare in ochi atunci, parca ma roaga.
Pussi, eu nu o sa o asez in scaun decat cand poate sta ea singura si nesprijinita. Diversificare tot atunci o incep. Inca nu sunt lamurita in legatura cu scaunelul de masa, dar eu in general inclin spre lucrurile naturale, de-asta am ramas cu ochii pe el.
Si noi trebuie sa luam calciu, 10 zile pe luna. Maria are fontanela destul de mare...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
creem spune:
Heeiii! Unde sunteti..ce liniste e pe forum azi..
Vreau sa intreb si eu fetele mai avansate cu diversificarea...cam cat timp v-a luat pana a invatat bebe sa pape cu lingurita...ca noi azi ne-am umplut de supa de morcovi pe hainute, cu toate ca aveam si bavetica. Foarte putin inghite, mai mult da afara, si dupa cateva lingurite se plictiseste si incepe sa planga ...in conditiile astea cat o fi inghitit...5 ml?
A papat si ea cu chiu cu vai 80 ml de nan victorie! Ca ieri n-a vrut decat 20 si aia cu urlete
Pupicei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Victo spune:
no..pussi..ca stefanut si raulito nu sunt asa gimnasti..fetele in schimb vad ca da.
creem eu de o saptamana sunt la capitolul zeama, ii dau lingurita pe jumatate asa, dar inghite destul de bine.am bavetici din acelea plasticate pe o parte si nu prea uda hainele.
apropo, da la medic ati ajuns? cum sta la capitolul kg?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
creem spune:
Victo stam foarte prost la cap kg...n-am luat nimic de patru sapt...adica avem 6700 cat aveam si la 4 luni. Inca n-am ajuns la medic, ca tati a fost foarte ocupat. Luni o sa mergem sigur, ca atunci facem 5 luni.
Eu i-am dat alataieri zeama chioara, ieri cu putin putin morcov pasat, iar azi cu morcovel blenduit (dar tot sub forma de zeama) si n-am avut prea mare succes, asa cum ziceam si mai devreme...dam afara cu limbuta si ne murdarim hainutele
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
roxx spune:
luca astazi face 4 luni.....facem cinste ...fiecare ce doreste....si uram si lui matei si alexiei , multa sanatate si noroc...
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
roxx spune:
quote:
Originally posted by popbianca
iarasi sunt singura pe aici...dar ce sa fac ...asta e
nu mai stau... daca-mi raspundeti, voi citi maine dimineata sau poate numai maine noapte
La multi ani! urez bebeilor :Matei, Alexia, Luca, si sa se bucure de ei mamicile AndreB, Aralia si Roxx
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
multumim, bianca
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
roxx spune:
quote:
Originally posted by dany26
neatza mamaici!desi ne-am trezit la 6.
ce zi frumoasa e azi afara!!!!
andreb, aralia, roxx la multi ani bebelusior vostri!
va urez un weekend minunat!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
multumim, dany
cum creste