Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

am intrebat si eu cate ceva in cap trecut....nimeni nu mi-a raspuns.......

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Bb nu fii supi Eu nu am raspuns ca inca nu fac branzica si am zis ca sunt sigur fete care stiu mai bine; deci: se face din lapte praf SIGUR; mi-era ciuda cat lapte aruncam ca nu papa bebica mea tot si mi-a zis o prietena f buna si f informata ca ea face branzica cu ce ramane de la bebe

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

Petro, La Multi Ani sotului! Sa fiti fericiti!

Dany, imi pare tare rau de problema voastra. Si daca ai incerca din nou sa-l lasi s se screme mai mult, sigur nu mai stie? Doar zic si eu asa, ca nu ma pricep...

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by adinag

Jasmin, Ralucis, Miha, unde sunteti?

Stefi, daca nici noaptea asta nu dormi, vin cu si

adina noaptea asta am dormit..caci nu mai puteam sunt rupata..adormeam in timp ce ea manca ...cica am dormit..asa se zice ..cu pauzele de rigoare.... stefy si-a facut un program ziua are si cate 5-6 ore cand ma rog de ea sa pape..si nu vrea..dar noaptea... la ora 1..3 si 5 dim..cum o fi posibil..ea care dormea si cate 6-7 ore legate pe la 2 luni...oare ce o fi..ca tot am zis ca e puseu... dar.. gluma se inteteste.. are un caracter...inca nu-mi revin din oboseala asa ca nici cafea nu beau azi..merg sa vad ce pot sa dorm..daca nu cand ma bag in pat nu se trezeste din nou...

Stefi, la mine la fel. Ziua nu prea vrea, si cand il conving papa putin-putin si gata... Noaptea are o prima faza mai lunga de somn, dupa care la o ora, o ora jumate...

Mi s-a spus ca nu asa anormal, fiziologi cica ei digera aunci mai usor si sanul e mai lin noaptea. Plus ca acum au ajuns la varsta la care sunt mereu distrasi ziua, sunt mai atenti, vad mai departe, pot mai multe si scade interesul ptr papica.
Poti incerca sa-i dai papi in aceleasi conditii ca noapte: mai intuneric in camera, in liniste multa, in sfarsit, cum e la voi noaptea. De multe ori functioneaza. La mine cateodata da, de obicei nu (bine, la noi stie din pacate si ca exista sticla...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB..nu stiu ce ai intrebat in cap trecut, dar cu referire la vergeturi...si pe mine ma mananca, cred ca se mai strange pielea, desi ele m-au mancat tare rau si imediat dupa nastere, cand au aparut cu duiumul
Ai o fata tare cumintica ...doarme tare bine!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

BB...Gata m-am prins...ai intrebat de branzica: pai eu stiu ca se face cu laptele dat in clocot, iar laptele praf nu se fierbe ca se distrug vitaminele..cica nici la microunde nu trebuie incalzit din aceleasi motive. Eu ti-as recomanda sa il faci cu lapte de vaca, mai schimba si ea gusturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

salutare.

Matei a dormit de la 22.30 la 5.30!!!!!!!!! Nu s-a mai intamplat de f mult timp aceasta minune. I-am spus de dimineata cat sunt de mandra de el .
Nu va spun ca a mancat un mar si jumatate amestecat cu suc de morcov si cu cereale. De data asta nu l-am mai dat pe razatoare, ci l-am facut cu mixer-ul vertical si a iesit ca o crema. I-a placut f f mult lui Matei. De maine vom adauga si putina banana.

BB, eu stiam ca SIGUR () branzica de casa se face cu laptele cel mai gras din comert (cum a spus si Lala). Cunosc 2 mamici care il fac cu Dorna rosu.
De la ce varsta se introduce branzica de casa?

Ce vreme superba!!!! De abia astept sa vad in ce parc ne duce tati azi.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB, eu stiam ca SIGUR () branzica de casa se face cu laptele cel mai gras din comert (cum a spus si Lala). Cunosc 2 mamici care il fac cu Dorna rosu.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele ce dragute sunteti!!!!! intrebam in cap trecut daca bebei vostri intind mainile cand vreti sa ii luati in brate... sau daca intind mainile dupa jucarii, mai ale jucariile altor bebei????!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ehehe... noi tocmai am terminat de papat... Mi-a smuls lingurita din mana si a dus-o el singur la gura ... si cu partea care trebuie ... toata masa ne-am "batut" pe lingurita... Nu vreti sa stiti cum a aratat scaunul de masa... si hainele lui ... a trebuit schimbat complet... ... La sfarsit a intors si capul cand nu a mai vrut si mi-a impins si castronul de 2 ori sa pricep... ca e GATA ... Mi-ar trebui o babetica sa il infasor roata .. roata

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank..ce bunatati i-ai dat de a papat asa cu pofta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetele ce dragute sunteti!!!!! intrebam in cap trecut daca bebei vostri intind mainile cand vreti sa ii luati in brate... sau daca intind mainile dupa jucarii, mai ale jucariile altor bebei????!!

noi intindem mainile la tot...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput