Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Ank83
asa papam noi
AnkRaul
17.10.2007
Poze Raulito
Ce mistoooooooo! E un super baietel!
![](inlove.gif)
Sa stii ca noi va urmarim de la nastere, sa stim ce urmeaza sa ni se intample si noua...
![](icon_smile_big.gif)
Si noi papam piure de mar cu banana si o lingurita de fulgi de orez. Am inceput cu suculet de mar, apoi am adaugat suc de morcov, si de saptamana trecuta papam piure de mar, apoi am bagat o lingurita de fulgi si de ieri papam si cu banana, circa 150 ml. Si rade cand papa, si casca gura mare, mare cand vede ca se apropie lingurita!
![](inlove.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Aralia spune:
Ecaterina, si la noi miroase raaaaaau kk... li se maturizeaza sistemul digestiv, incepe sa semene cu al oamenilor mari dpdv al sucurilor gastrice etc.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
Rugam o mamica mai experimentata sa ne faca un capitol nou!
As incerca eu, dar mi-e frica sa nu bushesc ceva...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
Adra, parca tu ziceai de produse refurbished, pana la urma ai luat? Cum sunt? Vreau si eu sa cumpar ceva de pe www.electro-bazar.ro si nu sunt inca 100% sigura...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ellis
eu am luat si burtica sanatoasadar nu ii dau ca nu are porumb si fructe, noi avem probleme cu constipatia si am preferat sa incep cu novalac cu orez, porumb si tapioca;
Chiar ma intrebam daca mai exista combinatia asta de cereale.Acum 3 ani aveau cei de la Nestle,acum n-am mai vazut.Cica e cea mai buna combinatie posibila cu care poti incepe diversificarea.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...