Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Kiva

buna seara ,
sper sa ne mai bagati si pe noi in seama chiar daca intam asa de rar...
suntem ocupati toooata ziua , sera cu baita si tot asa
as vrea sa intreb , mai exista pe aici vreo mamica care sa alapteze exclusiv?
iris a mea are 5 luni si2 saptamani si inca o alaptez exclusiv !
dr a zis ca incepem divesrificarea dupa vaccinul de 6 luni
mai face cineva ca mine?

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

Buna seara, fetele!

Kiva, si eu sunt tot la alaptat exclusiv, dar noi suntem mai mici... se pune?...si eu imi doresc tare mult sa pot alapta pana la 6 luni si abia atunci sa trec la diversificare...nah, acum sa vedem cum creste si luna asta, daca o sa mai am lapti deajuns! Oricum,felicitari!

Adina, m-ai emotionat cu povestea despre Floris si Jasmina, sincer, sunteti o familie tare frumoasa...ce era cu pedeapsa?

Stefi, cred ca toti bebelusii au zile mai bune si nopti mai rele...si a mea are nopti in care se trezeste din ora in ora si vrea sa pape (de fapt, vrea sa doarma la tzitzi) si are zile cand ori nu inchide un ochi, ori doarme ore in sir...nici la oamenii mari nu sunt zilele la fel. Ca sa nu-ti mai zic ca atunci cand pap ziua, daca-l vede sau aude pe tati, s-a terminat cu masa, e o veselie pe ea, scoate niste chiote de mori de ras!

Hai ca am uitat ce mai vroiam sa scriu...tre' sa citesc din urma, sa-mi aduc aminte!

Cu intarziere la multe lunite sarbatoritilor de azi...si celor de ieri...si celor de maine, ca nu se stie daca am timp sa intru...

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Am gasit cartea lui supernanny ...yuhuuuu http://www.dol.ro/Produse/Carti/Hobby/Practic/ Si_tu_poti_fi_Supernanny_Cum_sa_ti_cresti_bine_copilul_Petrea_Irina_YTR00271/index.asp

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Ank, eu am facut comanda la librarie.net si am primit-o...si citesc la ea, aproape am terminat-o. Oricum, am vazut-o si in Real, Cora si Selgros,parca. E super, o recomand tuturor parintilor, chiar avem ce invata din ea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Tocmai a reusit Floris sa se intoarca de 3 ori de pa spate pe burtica. Cu nervi, ca nu a reusit sa-si scoata mana de sub burta...
Dar numai pe canapea, nu pe jos, unde-i mai greu, nu stiu daca se pune...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina,cred ca e mult pana se prinde cum se scoate manuta...fata mea a inceput de luni sa se intoarca pe burtica si la fel, nu stia cum se scoate mana, acum se intoarce si in somn

Fetele, voi cand ati inceput sa le cititi povesti? Ca puiul meu parca a inceput sa astepte povestea de seara...si e asa de atenta cand citesc...In plus, ii plac tare mult cartile acelea cartonate, f. colorate,intinde manutele sa le apuce si nu poate, asa ca le "bate"

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?

Mergi la inceput

Va doresc o noapte linistita...si somnic pufos voua si ingerasilor vostri!
Sa aveti o duminica excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Am gasit cartea lui supernanny ...yuhuuuu http://www.dol.ro/Produse/Carti/Hobby/Practic/ Si_tu_poti_fi_Supernanny_Cum_sa_ti_cresti_bine_copilul_Petrea_Irina_YTR00271/index.asp

Eu tot de aici am luat-o.
Recent am vazut-o si in Carrefour.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:

Adina lasa-l o zi intreaga cu amandoi copii... asta daca poti

Si daca mai e si soacra-sa in peisaj pedeapsa-i maxima....
Bine,nu stiu cum e la voi,dar la noi ar fi o adevarata tortura.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kiva
as vrea sa intreb , mai exista pe aici vreo mamica care sa alapteze exclusiv?
iris a mea are 5 luni si2 saptamani si inca o alaptez exclusiv !
dr a zis ca incepem divesrificarea dupa vaccinul de 6 luni
mai face cineva ca mine?

Amira mea are doar 4 luni,dar tot asa as vrea sa incep diversificarea,cat mai tarziu posibil.
cand am mers la controlul si vaccinul de 4 luni m-am plans dr ca nu pot sa-i dau Amirei nici un fel de calciu,ca mi-l vomita.
Puneti-l in suc! Care suc?
Puneti-l in ceai! Care ceai?
Nici apa nu bea? Nici apa!
M-a felicitat si m-a pus pe mine sa iau calciu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vali_delide
Fetele, voi cand ati inceput sa le cititi povesti? Ca puiul meu parca a inceput sa astepte povestea de seara...si e asa de atenta cand citesc...In plus, ii plac tare mult cartile acelea cartonate, f. colorate,intinde manutele sa le apuce si nu poate, asa ca le "bate"

E foarte bine daca-i citesti...Glasul tau o linisteste si o inveti cu cartile de mica.
Eu nu i-am citit lui Robert si-mi pare rau,dar in schimb i-am cantat. Si acum ma mai pune sa-i cant "puiul mamii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna seara!

Adina felicitari pentru intoarceri! Noi nu ne intoarcem decat invers, de pe burtica pe spate, dar vad ca de ceva timp nu mai vrea nici asa!

Azi i-a facut pentru prima data taticul baita piticei noastre!
Nu pot sa va spun cte de mirata se uita la el cand dadea cu apa pe ea! Cred ca nu intelegea ce se intampla! Si apoi cand am aparut eu in fata ei pentru masaj ( ca era deja prea mult sa ii faca taticul si masaj ) se uita cand la mine, cand la el, la fel de mirata!

Fetelor, as vrea sa vad si eu pozele din album! Si sa le pun si eu pe ale noastre! Ma ajuta si pe mine cineva?

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://family.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=family

Mergi la inceput