Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
gata, cred ca am reusit , ms frumos
Ti-am dat mesaj privat cu parola . Vizionare placuta!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
SufletDInger spune:
Frumoase burtici si mamici. O iau cu inceputul sa ma familiarizez cu voi. Multumesc pt parola.
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
Frumoase burtici si mamici. O iau cu inceputul sa ma familiarizez cu voi. Multumesc pt parola.
Pai vb cu fetele sa va treaca si pe voi la catastif si trimite si tu poze ptr album sa va vedem si noi
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
adinag spune:
Tocmai a reusit Floris sa se intoarca de 3 ori de pa spate pe burtica. Cu nervi, ca nu a reusit sa-si scoata mana de sub burta...
Dar numai pe canapea, nu pe jos, unde-i mai greu, nu stiu daca se pune...
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
adina noaptea asta am dormit..caci nu mai puteam sunt rupata..adormeam in timp ce ea manca ...cica am dormit..asa se zice ..cu pauzele de rigoare.... stefy si-a facut un program ziua are si cate 5-6 ore cand ma rog de ea sa pape..si nu vrea..dar noaptea... la ora 1..3 si 5 dim..cum o fi posibil..ea care dormea si cate 6-7 ore legate pe la 2 luni...oare ce o fi..ca tot am zis ca e puseu... dar.. gluma se inteteste.. are un caracter...inca nu-mi revin din oboseala asa ca nici cafea nu beau azi..merg sa vad ce pot sa dorm..daca nu cand ma bag in pat nu se trezeste din nou...
Stefi, la mine la fel. Ziua nu prea vrea, si cand il conving papa putin-putin si gata... Noaptea are o prima faza mai lunga de somn, dupa care la o ora, o ora jumate...
Mi s-a spus ca nu asa anormal, fiziologi cica ei digera aunci mai usor si sanul e mai lin noaptea. Plus ca acum au ajuns la varsta la care sunt mereu distrasi ziua, sunt mai atenti, vad mai departe, pot mai multe si scade interesul ptr papica.
Poti incerca sa-i dai papi in aceleasi conditii ca noapte: mai intuneric in camera, in liniste multa, in sfarsit, cum e la voi noaptea. De multe ori functioneaza. La mine cateodata da, de obicei nu (bine, la noi stie din pacate si ca exista sticla...)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
[/quote]pai eu ziua ii dau in aceleasi conditii .mi-am dat eu seama cum functioneaza..am vazut eu ca fetele se pland de aceeasi problema ca se distrag usor..si intr-adevar asa e...dar nu prea reusesc sa o prostesc.. cred ca se intreaba..cum s-a facut noapte asa repede?..in fine o scoatem noi si de data asta la capat....multumim frumos
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Ca vorbeati de copii lungani... Floris nu e deloc grasut (are "numai 6,5kg), dar are sigur aproape 70cm (la doua luni si o saptamana a fost masurat cu 65cm), acum are 3 luni si 2 saptamani. Toata lumea il crede mai mare.
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
si la noi e aceeasi poveste numai ca stefy e si mai manechin..are sub 6.500.. eu ce sa-i fac daca nu papa...
Victo spune:
wow..rox..yum..la tortulet..ca al nostru-i gata..
tii, sa nu fie de deochi..da ce grasunel e bb..are burtica..falcute..
chiar, cate kg are?il mai poti tine in brate?hihihi
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by roxx
cateva poze de azi..http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2389949602/in/set-72157604221093172/
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
e superb!!!!!!! sa-ti traiasca sanatos... !!! de ce or fi toti copilasii astia asa bunuti..ca-ti vine sa-i mananci...