quote:
Originally posted by BraveGirl
Sunt 100% pro casa. E cu totul alta viata.
Vai Noe Camp? Ce camp scumpa? Eu cand ies in curte nu vad decat muntii, padurea....si tu vrei sa-mi zici ca e de fapt un camp? Vrei sa zici ca lacurile superbe pe care le-am vazut azi sunt balti?
==========
Corina 6+
My baby
Albumul meu
Categoric casa pare idealul oricui, totusi nu cu orice pret. Cel mai important in ziua de azi in Bucuresti e sa ai distantele cat mai scurte catre punctele de interes (serviciu, gradinita, scoala, supermarket). Nu mai merge sa locuiesti intr-o margine si sa lucrezi in celalalt capat, mai mult de 5 km pana la job deja devine o problema care iti da batai d ecap zi de zi la dus si la intors. Pe mine ma stoarce de vlaga drumul si am mare noroc ca ma duc la serviciu si acolo ma pot odihni si relaxa pentru drumul de intoarcere. Nu e usor sa stai in trafic zeci de minute la un singur semafor cand mai ai inca 5 semafoare.
Iar la tzara in Ilfov sau chiar la IMGB, nu ai unde-ti da copilul la gradinitza sau la scoala si nu e deloc indicat sa porti si copilul pe drumuri.
Eu cred ca ideal e sa te multi la casa cand iesi la pensie sa stai in curtea ta la aer, sa mai pui o floare, sa mai culegi un mar, iti mai faci de lucru si traiesti o batranete linistita departe de forfota orasului. O casa te si solicita main mult, ai mai multe de facut pe langa casa si singur trebuie sa te ocupi de tot, reparatii, curatenie si inauntru si afara, burlane, canalizate, tzevi, fatzada, acoperisul... stiu de la bunici ca toata ziua mesteresc.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA