* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *
Raspunsuri - Pagina 21
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Da, intr-un final mi-a trecut si mie prin cap ideea asta si ma intrebam singura: oare de ce nu am pus-o pe Miha la treaba in week-end, sa faca un tortulet?
Iote na cum era sa devin doamna de afaceri.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by aeperju
Ralu, frumoase poze....
Multe-s de acolo, din zona ta... De aceea iti plac
Serios acum, da, intr-adevar, unele au iesit chiar bine. Desi a plouat mai tot timpul si a fost ceata multa.
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
pai daca e frumos pe aici....
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by VonHelen
Buna dimineata burtici!
multumesc fetelor care mi-au raspuns.
nu a fost nevoie sa iau pastile pentru ca nu am avut alte simptome in afara de faza cu nasul care noaptea era infundat si nu puteam sa respir iar ziua curgea. deci Nu am avut febra , tuse sau dureri de cap, doar o stare generala mai aiurea din cauza nasului. treaba asta m-a tinut 5 zile.
eu nu cred ca a fost gripa ci doar un simplu guturai..si intrebarea mea era daca toata povestea asta sa afecteze in vreun fel copilul , adik sa dea malformatii sau sa-mi recomande medicul intreruperea sarcinii pentru ca marti intru abia in sapt.5. deci sarcina e f mica si embrionul abia acum se formeaza...
fetele care ati racit in primele saptamani de sarcina...bebeii vostri sunt ok?
Eu chiar am zacut o zi, de la raceala in primul trimestru de sarcina, dar bebelina e ok.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by VonHelenquote:
Originally posted by danyelle005
VonHelen si eu am fost racita in primul trimestru de sarcina si Amalia e bine, sanatoasa.ca sa te mai linistesti putin, stiu ca e greu ca si eu eram stresata la inceput.
da, m-am mai linistit, multumesc pentru sustinere... sau cel putin asa imi place sa cred..oricum sunt paranoica, dar cine nu ar fi in locul meu !?
ma bucur sa aud ca bebeii altor mamici ce au trecut prin raceala in primele saptamani de sarcina sunt bine sanatosi, sper sa fie si al meu la fel.
am avut tot felul de cosmaruri azi-noapte pentru ca am citit o tampenie de articol( ca raceala in primul trimestru poate da malformatii, etc)...sper sa-mi zica si doctorita la urmatorul control sa nu-mi fac probleme din cauza asta.
Nu te mai agita atat, ca nu-ti faci bine nici tie si nici celui mic din burtica. Iti spune un om care a trecut prin asta si nu numai. Eu lucrez in mediul toxic si.... am avut spaima asta pina am nascut si am vazut-o ca e bine. Ma rugam in fiecare seara la Cel de Sus sa fie sanatos copilu, a fost singura mea frica pe perioada sarcinii. Si cred ca nu sunt singura. Te inteleg foarte bine. Capul sus. Nici nu stii cand ajungi cu bebe in brate. Ai sa vezi. Multa sanatate. Iar pentru nas infundat incearca 2-3 picaturi de ulei de menta pe perna. La mine si-a facut efectul. Eu am avut o raceala in primul trimestru si una in ultimul si m-am tratat cu ceai cu miere si lamaie iar nasul cu ulei de menta
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)

ca sa te mai linistesti putin, stiu ca e greu ca si eu eram stresata la inceput.