Report SPAM

Report SPAM | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

De curand am implementat sistemul REPORT SPAM. Este incredibil cat spam se trimite. Aici vom face si coltul spamerului. Noi vom analiza raportarile de spam. Vom anunta spamerii si li se va da avertizare. La prima abatere - se inchide contul.

Deci raportati SPAMUL din PM.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Poate sunt eu mai ciudata, dar Mirela imi explici si mie ce e aia spam?ca poate trebuie sa raportez si eu nici nu stiu ce inseamna.Scuze ca nu sunt strict la subiect.Cam greu cu internetul asta , dar cat traim invatam.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by redai

Poate sunt eu mai ciudata, dar Mirela imi explici si mie ce e aia spam?ca poate trebuie sa raportez si eu nici nu stiu ce inseamna.Scuze ca nu sunt strict la subiect.Cam greu cu internetul asta , dar cat traim invatam.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

SPAM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alina. mersi mult.

David

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput