Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 8
justasmallkiss spune:
Delia,buna dimineatza.Nici tu nu ai somn?
Claudia,e frumos costumul de baie.Eu sunt fan Esprit.Cum nu prea am timp sa merg prin magazine,bag un ochi pe pagina lor,comand o gramada,mai ales ca de cele mai multe ori au si reduceri faine,vine pachetul...incerc ce am comandat,ce imi place pastrez...ce nu trimit inapoi si gata.Saptamana trecuta mi-am luat 2 perechi de blugi la reducere(30 de euro perechea)calitate si stau super bine.Ma enerveaza ca la copilasi nu prea au reduceri,adica au,dar un tricou redus la copii e mai scump ca la adulti.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
tlaura spune:
'Neata!
Mi-a simtit cineva lipsa la capitolul trecut? Asa credeam si eu!
Merg sa citesc din urma si ma intorc!
mephala30 spune:
va multumesc pentru urari, .
Ioana, nasol ca lucrezi si sambata. O zi usoara sa ai, .
Delia, citesti si azi o piesa? Sau ti-ai propus sa citesti mai multe? Altceva ce mai faci?
Cryscosti, bravo, vad ca te tii tare cu pedalatul, .
Marilena, trezireeeeea!
Delidana spune:
quote:
Originally posted by tlaura
'Neata!
Mi-a simtit cineva lipsa la capitolul trecut? Asa credeam si eu!
Merg sa citesc din urma si ma intorc!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Da, ne-am simtit adandonate dar ce sa-i faci, viata merge inainte.
Carmen, gata cu piesele de teatru pe weekendul asta. Incerc sa-mi fac temele si spun "incerc" pentru ca am program de vizite si azi si miine.
Ioana, servici usor!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tlaura spune:
In primul rand: LA MULTI ANI, sarbatoritilor: Oana de nastad, si sotilor de Mik si Carmen!
Sa fie santosi cu totii si sa va bucurati de ei!
Hopes, si eu sunt stan patitu' cu deodorantele astea! Tot asa, acum ceva vreme (nu foaret demult, sa fie 5-6 luni), un nodul la sanul stang!Usor dureros. Tot pe aici pe forum citisem despre deodorantele astea cu aluminiu, si m-am gandit ca o perioada sa nu ma mai dau cu ele. Am vreo 5 feluri, de toate soiurile, dar toate contin aluminiu. In fine, odata intrerupt, mi-a disparut nodulul. Sotul meu are un deodorant stik fara aluminiu si ma dadeam cu el. intr-o zi am uitat faza si ma dau iar cu unul din deodorantele mele; surpriza, am simtit cum mi se face o galma la san1 Nu mi-a venit sa cred; organismul meu a reactionat imediat! Acum, am gasit un roll de la Avalon, care e organic, pe baza de ceai verde, si e totul ok. E adevarat ca nu e la fel de eficient ca celelalte, dar decat sa dau in altele, mai bine asa!
tlaura spune:
Hai ca am dat " send" din greseala!
Gusta, scriai undeva ca ti s-a modificat inaltimea? ai mai scazut sau ai mai crescut? Eu am mai scazut in ultimii ani; de cand eram adolescenta am avut 167; de cativa ani am 164! Nasol, nu? Cred ca e de vina coloana, se mai comprima putin, se mai inconvoaie ...!
Ops, stai ca acu' citi si mai departe!Tu ai crescuttttt??????!!!!
Cand afli cum, sa-mi spui si mie, vreau si eu!
hcclara spune:
Buna dimineata!
Carmen, la multi ani sotului tau, sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batranete! Petrecere frumoasa!
ma duc sa citesc din urma si plecam sa ducem copii la socrii ca sa ne facem linistiti cumparaturile!!!
pupici si o zi buna!
tlaura spune:
hcclara, m-ai spart cu costumul de baie!!! Supeeeer! sa-l porti sanatoasa! sanatate puiului; am inteles ca a iesit bine la analize?
Delidana, te intrebam pe undeva in capitolul trecut, la ce facultate esti?
nastad spune:
quote:
Originally posted by tlaura
In primul rand: LA MULTI ANI, sarbatoritilor: Oana de nastad, si sotilor de Mik si Carmen!
Sa fie santosi cu totii si sa va bucurati de ei!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru