Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 21
P&ANA spune:
Buna dimineata si rapoarte cat mai usoare
sper sa nu inchida Carmen capitolul pana scriu eu mesajul
Vikinga,o reteta de tzazik : intrun bol de iaurt se pune usturoi pisat ,amesteci cu un praf de sare, dai un castravete prin razatoare sau il tai cubulete mici-mici ,deasupra pui o picatura de ulei de masline si un praf de menta uscata si ...gata:((merge cu file-ul de curcanel de minune
revin
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
Hopes spune:
Buna dimineata
raportez STAGNARE
O sa ma retrag o perioada, eventual sa ma scoateti din lista sa nu va incurc.
O sa mai intru din cand in cand sa va salut, sa va mai trimit un banc .
Va doresc o saptamana placuta si spor la slabit
DianaR spune:
Salutare si buna dimineata. Raportez si eu 53.5 kg.
Tzatziki eu il fac cu iaurt, daca sunt la dieta cu iaurt 0,1% de la zuzu (ala mi se pare cel mai apropiat de gust cu el normal). Deci tai castravetele fideluta, il frec cu sare si las sa iasa apa. Separat amestec in iaurt usturoiul pisat, un pic de piper si pun castravetele. Cui ii place poate pune si marar. Merge cu orice fel de carne rece, calda, gratar, friptura, salata...
Delia, carti in engleza (cel putin ptr copii ca alea is buba mea ) am vazut la Diverta. Ma gandesc ca ai fost si pe-acolo...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
tumpi spune:
Buna dimineata si La multi ani cu intarziere sotilor de Carmen si Mik.
Raportez, 62,8, asadar -800 gr, nu e mult, dar dat fiind fapul ca in we am mancat haotic, e ok.
O zi buna va doresc, incerc sa revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Hopes ce s-a intamplat?De ce te retragi?
Alina multumesc pentru reteta.Suna...tentant
Si eu o 'blema, Mik
Caaaaarmeeeennnnnn?????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
gusta spune:
Revenit.
Raport 56,8Bine zic eu .
Carmen E a trecut numai sa ma controleze.
Felicitari la fetele care au slabit.
Hopes unde sa pleci aici stai cu noi pana te mobilizam.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Gusta si CarmenE - ma retrag ptr. ca in comparatie cu voi nu sunt atat de activa pe subiect.
Nu reusesc sa ma mobilizez cum ar trebui, nu stiu, e o perioada confuza ptr. mine
gusta spune:
Hopes acusi pun batu pe tine.Eu sunt activa si scriu mesaje ca nu am cu cine ma discuta in timpul zilei apoi cu kg lasa ca o sa scada si la tine.Asa ca te rog aici ramai cu noi.Inteles.
Marilena si Mara Augusta
Mik spune:
Cum fac eu tzatziki : pun iaurt intr-un filtru de hirtie de cafea si-il las intr-un bol la scurs.
Castravetele il tai foarte subture (cu cutitul de curatat cartofi de exemplu), ii sarez si-i las sa-si scurga apa.
recuperez iaurtul stors, pun un catel de usturoi zdrobit, citeva picaturi de ulei de masline, lamiie, putina sare, putin piper. Apoi pun castravete scurs, amestesc bine, presar deasupra putina verdeata : patrunjel sau coriandru verde.
Alta salata de castravete : castravetele taiat subtire, se amesteca cu ceapa taiata fin si se acopera apoi cu un amestec de otet si apa (eventual putin vin alb sec), ulei, sare si se presara cu marar.
Eftimie C. spune:
Hopes si eu scot batul imediat
Sunt fete mai putin active ca tine si nu au plecat nicaieri.Uite cateva exemple de fete ocupate dar care totusi ne urmaresc si posteaza cand au timp:Sigrid care mi-e coechipiera, Roxana, Nastad, Olo...pe care le si le invit sa ne mai dea vesti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII