Nou stil de viatza (199)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Am dormit ca in gara,frumos imi este si a sunat telefonul de vreo 2 ori azi noapte asa ca numai odihna nu se numeste asta.

Violeta multa sanatate buunici.La noi salvarea a venit repede in jur de 15 minute tinand cont ca vine din alt oras eu zic ca repede dar tot timpul sunam direct cu 112.

Delia spor la scoala.

Carmen E multumesc de cafeluta.

Laura sper sa se rezolve odate problemele.

Carmen raportul il dau un pic mai tarziu dupa ce vin de la gradi.

Vik asta e cu 2 copii .Sper sa gasesti o solutie.

Tzuni pai sa imi spui cand e cu statuia ca eu vin la festivitate.

Cuscra la mine cu socru e invatare ca e si varsta si are destule numai ca cel mai rau e ca noi stam cel mai aproape si de cam toate se sparg in capul nostru .

Cam atata ca ma duc sa ma imbrac sa duc copilul la gradi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata! imi savurez cafeaua, multumesc!
raport: 70.3, am inceput la 72.5, asa ca ma declar relativ multumita! (ei, clar ca as fi vrut eu sa vad 69.9, dar daca n-a fost, asta e)!

Azi e zi de fructe la pranz, una din zilele cele mai nasoale pt mine!

Laura, distractie placuta la intalnire! la faza cu gogosi ce m-ai distrat!
vik, am avut peste file slab , rotbarschfilet, data viitoare il fac asa cum ai zis cu rosii, ceapa, zuchini, acuma nu am mai avut deloc legume acasa, azi trebuie sa mergem la cumparaturi!
Violeta, sanatate bunicii!!!
Anda, eu abia astept sa scrii retetele si sa la tragi dupa tine la semnatura (((sper ca tot a 2-a sa fie ceva dulce)))... ai ajuns la servici? hai la o cafea!

ma duc sa-l pregatesc pe Marc de gradi si apoi sa vad ce e de facut pe aici!
La noi e frig, iarna in toi, 0 grade!

Pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Raport: 90.5kg Saptamana viitoare, promit sa raportez o cifra cu 8 in fata
Gusta mi-a placut cand ai spus ca Scarsdale e "un regim de curatare".Pe principiul lui, vreau sa merg mai departe, dar voi adauga ce-i lipseste (lapte, iaurt, cartofi, un dulce din cand in cand...)
Ce smecher Olandezul tau Macar ati avut timp de ceva inainte sa luati fata de la gradinita?
Anky nu mi-e frica ca-mi stric parul cu vopseaua, doar ca exista riscul sa nu-mi placa si apoi am mult de asteptat pana se duce sau trebuie sa-l vopsesc in culoarea mea naturala
Ruxij ia mana de pe fursecuri( asta chiar arata ca mine cand ma trezesc dimineata)Daca ai gresit doar cu un fursec, imi retrag bata, dar daca au fost mai multe...chem intariri.
Delidana ai incercat sa cauti si sa comanzi cartile pe internet?
Ce mai fac parintii tai?Cum se mai simt?Tu, cum esti azi?
Tzuni ai grija de tine si nu te epuiza, ca Meri are nevoie de o mamica sanatoasa.Sper ca azi recuperezi.
Sa faci o poza cu statuia
Luna cum ai ajuns tocmai in Emirate?Ce frumos sa mergi la mare de 2-3 ori pe saptamana!Te invidiez!Si nu pentru mine, ca nu prea ma omor cu expusul suncilor, ci pentru Edi, ca ne-au recomandat medicii sa-l ducem cat mai des la mare (astia nu stiu ca-s 600km pana acolo)
Violeta multa sanatate bunicii tale.
Laura da' ce intalneala importanta ai.Imortalizeaza pentru noi momentul(si mai ales bucatele )

Fetele cu Scarsdale, cum stati la raport?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie C, mersi de raspuns. Nu stiu nici un site unde as putea comanda carti pe net. Tu ai vreun link? Ai mai comandat?
Eu sint mai bine, ai mei tot spre bine, cu mici probleme.

Felicitari pentru scaderea in greutate, si tie si Claudiei!

Acum chair am plecat...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

70 kg!!!

am fugit, ma duc la parafango, intru mai pe dupa amiaza, ca dupa aia am zi plina cu plozii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Raport 85.5 kg..- 1.5 kg

Violeta sanatate multa bunicii.
Tzuni deci ptr. tine pregatesc statuia? Cunosc fenomenul, acum m-am lecuit de cand este Dany, dar inainte....

Crys si Dany

Mergi la inceput

Meniul de azi:
Mic dejun:
-
- 2 felii graham prajite
- suc de grefe
Pranz:
- salata de fructe (poate si branza)
Cina:
- piept de pui la gratar (n-as putea inlocui cu pestele pe care nu l-am papat deloc aseara)
- salata asortata
Lichide cat cuprinde

Cladia apeleaza la alternativa cu branza de vaca si o lingura de smantana, pentru pranzul de azi.
Carmen umpluram iar 20pag.Sa deschizi repede cap.200 (editie aniversara), ca eu vreau sa votez

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Eftimie, Claudia bravo si bafta in continuare.
Delia din pacate nu stiu de unde sa-ti procuri cartile. Eu imi aduc aminte ca in liceu mergeam la o biblioteca pe langa Pizza Hut de la Piata Romana si parca stiu ca luam cartile acasa. Imi placea f mult biblioteca aceea, vizionam filme documentare si era mereu cineva sa-ti raspunda la intrebari, parca asa imi aduc aminte, este mult de atunci

Crys si Dany

Mergi la inceput

Delidana din pacate nu pot sa te ajut, mi-am dat si eu cu parerea, pentru ca la un moment dat cautam carti de drept pentru sot si pe majoritatea site-urilor se cumparau online.
Cris multumesc Felicitari si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

O sa ma cintaresc doar miine, caci am o 'blema.

Delidana, l-ai cautat pe site-uri de literatura engleza ? (asta daca-s vechi, site-urile sunt publice) si daca nu, intreaba colegii din anii mai mari daca au vre-un volum ratacit pe acasa.

Mai vin.

Mergi la inceput