Casnicute sexy (169)
Raspunsuri - Pagina 4
mhldvrc spune:
Neata! Mersi de cafeluta, Bimilit.
Pufymic bune bancuri(am ras cu lacrimi), mai ales primele 3 locuri.
Salut 
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
mariussimiuc spune:
As vrea sa spun ca e buna ziua dar nu e asa,din pacate.
Asta e...daca nu voi mai fi pe aici,sa stiti ca o sa-mi fie dor de voi si o sa-mi lipseasca nebuniile voastre.
Va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
Lume, lume, hai la glume... ![]()

O punem diseara de-un chef, de-o conferinta... ceva... 
Cuscra 

, imi spusese mie cineva o data, ca niciodata... chestia aia cu sutul in fund. Fruntea sus ca viata e frumoasa, nu se merita sa ne facem inima rea, pentru nimic... suferim doar pentru copiii nostri, nu-i cazul acum si sper ca nu va fi niciodata. Noi sa fim sanatoase, ca belelele si vorbelele... curg...
Monico si eu te tuc 
Dar in "jeneral" va tuc pe toate, ma duc sa bag un somn in oase ca abia tin ochii deschisi. Mi-a comunicat terapeutul, cica intii trebuie sa ma "fizioterapetizeze" la git si umeri, altfel nu prea ajuta terapia de la mina. Iar mi-a facut un masaj sora cu plinsul 
va doresc o zi buna, sint prin zona, dar dupa ce fac nanita ![]()
"Jur cu mina pe buric, ca nu voi mai participa la concursuri, nici cu nick, nici fara nick"

alexa si mami spune:
ziua buna!
toate
mihaaa, cine te-a supi asa tare? vezi ca vin cu bataitza la tine.
danelutza, sarbatorim ceva si io nu stiu?![]()
mmiha, asa scurta esti:( nu ne zici mai multe de voi?
la voi.
alexa si
mami
Bimilit spune:
apoi daca-i chef deseara
ma bag si io .se poate
?
cuscra fruntea sus, nu lasa sa te intristeze 2-3 randuri , ca nu merita.vezi za supararea ta imi agita noruca
.
amu io vreau o lamurire.di se sa da cu pietre asa moca in oamenii corecti si di se nu-s sanctionate persoanele care fac atac la persoana si jignesc?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
danelutza, sarbatorim ceva si io nu stiu?
reunirea sexoaselor, facem si noi un chef ca pe vremuri...
Bianca la intrebarea ta nu am raspuns... probabil nu-ti poate raspunde nimeni

alexa si mami spune:
bia, iti raspund eu "traim in ro"
indiferent de tara scrisa la profil.
hai sa va zic ce-am mincat: 2 ardei grasi acri umpluti cu varza, telina, morcovi, apoi o ciorbitza de pui, un sandwish cu philadelphia si piept de pui si acum un castron maare de capsune 
iesim p'afara
alexa si
mami
doinabita spune:
Buna fetelor!Mi-e dor de voi!!!!dar nu merge scarba asta de calculator!!!Cand vrea cateva minute apoi se blocheaza!!!Noi suntem asa...si asa...acum e Dan bolnav iar, infectie urinara...

Iar perfuzii, iar injectii...
Va puppppppppppppppppppp!!!!
Doina Bita