Aspirante optimiste >20 (290)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandrab spune:

si repetam la 48 ore asa cum a prescris medicul...
pana luni... pls... stai linistita...
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Ramo trebuie sa il repeti luni.
Se repeta la 48 de ore, dar cum asta pica duminica, mergi luni.
Pana atunci trebuie sa se dubleze cel putin.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
voicu_bebi spune:
da asa e bine s afaci cum zic fetele repetat la 48 ore ...off ce ma bucur Ramo pt tine ce veste frumoasa ai primit
auzi ce simptome ai avut asa? sa stii ca imi da ceva sperante ..off ce bine ar fi sa fie bebe..Oana ai avut mana buna din nou...uite ca iar incep sa apara gravidutele
Anca..

maryb spune:
voicu_bebi, eu sincer nu mai inteleg nimic din povestile tale, prin toamna spuneai ca lucrati la bebe, apoi ca ai hotarat cu sotul tau ca mai bine va apucati din primavara acestui an de treaba, acum ai spus ca esti la prima luna de incercari....apoi ai spus ca este sarcina si ca s-a oprit in evolutie, apoi ca nu a fost sarcina, ca tu asa crezi, acum reiei si spui ca in "prima" luna de incercari ai ramas insarcinata protejandu-va....frate, ne-ai ametit de tot....cred ca tu vrei sa crezi doar ceea ce-ti convine tie si atat. Nu mi-o lua in nume de rau, dar ai bulversat toata lumea cu atatea povesti care se contrazic.....dupa cum s-a mirat si monica_dicut ca spui ca esti la "prima" luna de incercari...
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Ramo2007 spune:
Fetelor, va pup pe toate, nu-mi vine sa cred.medicuk nu raspunde la telfon, e in consultatii.Am sunat-o pe asistenta lui si ea cica nu stie...
O sa sun pe la 8 sa vorbesc cu el, ca vreau tratament, avand in vedere ca am pierdut o sarcina...
Acum ies un pic cu finutul, la er sa mai treaca timpul pana il sun pe medic.
Va pupicesc mult de tot pe toate
http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png
alexia86 spune:
da ramo ce-l mai bine e sa faci asa cum zici tu o plimbare cu finutul tau...te relaxezi si incearca sa nu te mai agiti desi stiu ca e foarte greu, dar face rau la
...te asteptam in continuare cu confirmarea aia pe care ne-o dorim toate sa o auzim de la tine...
http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png
voicu_bebi spune:
maryb..deci reiau..initial trebuiasa ne apucam de bebe in noiembrie dar discutand cu sotul am hotarat sa amanam proiectul si sa ne apucam din martie anul acesta...in luna februarie dupa ce am vazut ca imi inatrzie ciclul care trebuia sa vina pe 30 ianuarie si nu vine am fost la dr,acesta mi-a zis ca este sarcina .. in care timp de 2 saptamani am tot fost la ecografii si consultatii ,am facut ecografie intravaginala la care mi s-a zis ca este sarcina incipienta oprita in evolutie..imediat dupa am inceput sa sangerez, doctora la care am facut eco intravaginala mi-a zis ca se va intampla asta ...pe urma dupa cateva zile am fost la dr ginecolog si mi-a zis ca din moment ce s-a eliminat si nu am avut cheaguri si nici nu am sangerat mai mult ci doar 5 zile pot incerca sa raman gravida fara sa fac pauza sau sa ne protejam..eu cand am ramas nici macar nu am incercat sa raman noi chiar ne-am si protejat in acea luna. si de aceea am zis ca este prima luna in care am incercat sa raman .
Anca..

oanaiacovita spune:
Am zis ca nu ma mai bag in povestea asta cusuta cu ata alba, dar nu rezist.
Bebi, in primul rand daca sustii sus si tare ca te-ai protejat nu aveai cum sa ramai. Deci de aici prima "neconcordanta"...
Asa ca nu vad de ce mai crezi in continuare ce au spus medicii ca a fost sarcina...cand tu ai avut bhcg 2 si teste slab, dar slab slab pozitive...
Mai bine lasa povestea asta deoparte...si ia-o de la capat...
Ca pe noi nu prea ne pacalesti...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
voicu_bebi spune:
pe cuvant nu stiu de ce ma tot interogati...eu nu cred ca am stat sa va interoghez pe fiecare in parte de fiecare cuvintel care il ziceti..in fine fiecare cu parerea lui ...poate cel mai bine ar fi sa iau o pauza de la acest forum ca vad ca nu prea sunt agreata de voi...
cand va fi sa raman si eu gravi am sa vin sa va anunt..pana atunci nu am sa mai scriu...
fetele care sunt in perioada fertila le urez spor la fufu si sper ca Dumnezeu sa va implineasca visul de a deveni mamici..si celor care sunt gravidute le urez sarcini usoare si frumoasa.
Ramo te pup si sper sa fie sarcina la tine..
va multumesc celor care mi-ati fost alaturi atunci cand am avut nevoie ! va pup
Anca..

maryb spune:
voicu_bebi nu asta este solutia....solutia ar fi sa fii realista, ca pana acum ai dat dovada de naivitate. Alegerea este a ta.
maryb
9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele