am descoperit de curand pe net acest sistem ,sunt tare curioasa daca-l foloseste cineva pt.incalzirea locuintei?prezentarea mi se pare super si comparandu-l cu altele vezi montaj,pret,eficienta etc ,le bate de departe pe toate.As avea o singura nedumerire:cum resimte organismul nostru aceasta caldura infrarosie?exista influente negative?va rog sa ma lamuriti si pe mine daca stiti ceva in acest sens.Va multumesc!
Panourile solare, toate functioneaza cu infrarosii aceste raze infrarosii ěncalzesc apa, fara acestea apa nu ar putea fi ěncalzita.Eu folosesc asemenea panouri pt. ěncalzirea caloriferelor si a apei ěn toata casa.
ěn ceea ce priveste ěncalzirea peretilor si al parchetului sau gresia daca temperatura nu depaseste 29* nu este nici o problema.Deci temperatura trebuie sa fie constanta si sa nu fie prea ridicata.Este un sistem mai complicat ,mai scump dar si mai rentabil(pt.ca ěntr-o perioada relativ scurta se amortizeaza costul) dar trebuie integrat cu o centrala termica cu un semineu performant sau o soba care functioneaza cu acel rumegus de lemn.
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
buna
Eu am vazut niste anunturi prin Iasi cu o firma care monteaza panouri termice in infrarosu.
poate o sa dau si de un nr de telefon
fetelor,va multumesc pt raspunsuri!
marumiha,eu vorbesc de panourile termice montate in casa pe tavan,nu de cele solare .
kerp,ideea era sa gasesc pe cineva care si-a montat asa ceva.am gasit si eu firme specializate pe net dar cum spuneam ma intereseaza sa aflu parerea unor clienti multumiti.oricum iti multumesc pt amabilitate.