Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5
Raspunsuri - Pagina 19
cge spune:
April, frumoase pozele, ma bucur ca i-a placut Andradei in excursie.
Andreia, zic ca sunt ok cadourile, si lui Victor i se potrivesc tricourile marimea 8 ani. El s-a lungit in ultimul an, dar tot slab este, asa ca pantaloni ii trebuie din cei care se ajusteaza.
Cred ca se vor bucura sigur de asha cadouri.
Noi am avut o zi frumoasa azi, e frumos afara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Siminaf spune:
Mihaela-Biluta, stai bine cu punctajul la orasel? Ca eu votez zilnic. Esti cit de cit bine plasata in clasament? 
helbi spune:
[b]Cristina[7], am suant-o ieri pe cumnata mea care are un baiat tot de 11 ani si mi-a zis ca ea i-i ia mas. 164. Asa ca, am mers si le-am schimat. Pantalonii sunt pe elastic sus, si se pot stringe. Iau maieul l-am pus pe Bianca, i-i e maricel, dar ea e cu 3 ani mai mica.
Pt cel mic am renuntat la mas. 140 caci, cred ca-i e mica. N-am gaist 146 la acel magazin, dar mai am inca unul cu aceleasi produse mult mai bine aprovizionat si merg maine acolo. Am pastrat pt el mas- 152 (in pantaloni Bianca se simte ok - usor larguti, dar nu rau) si sper sa gasesc totusi 146.
Le mai luasem si Lego Bionicle, insa, auzind acum 2 zile ca in TOP au ajuns Lego Star Words, am mers ieri si le-am luat cite un Lego. Bionicle vor ajunge aiic la 2 frati, care sunt topiti dupa asa ceva.
Pb mare o am cu parintii, caci n-am nici o idee ce sa iau. Vroiam ceva simbolic, ceva de aici, insa, nu stiu ce.
Mercedes spune:
Il astept pe fiu meu dupa ora 19 acasa, sunt plecati si ei in excursie de o zi la Moneasa. Abia astept sa l vad.
Cristi poarta marimea 152 acum dar intradevar este inalt si bine facut pentru varsta lui.
anastroe-cum stati cu testele, ai terminat?
Mai sunt foarte putine zile pana la terminarea clasei a doua, va vine sa credti ce copii mari avem? mie nu
Cum Cristi azi a lipsit de acasa cu ocazia excursiei azi a fost liniste si pace in schimb micuta nu a avut stare toata ziua,ii lipsea fratele iar noua galagia din casa.Mama ce copii cuminti am cand sunt separati iar cand sunt impreuna parca ar fi tzunami.
april spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Il astept pe fiu meu dupa ora 19 acasa, sunt plecati si ei in excursie de o zi la Moneasa. Abia astept sa l vad.
Cristi poarta marimea 152 acum dar intradevar este inalt si bine facut pentru varsta lui.
anastroe-cum stati cu testele, ai terminat?
Mai sunt foarte putine zile pana la terminarea clasei a doua, va vine sa credti ce copii mari avem? mie nu
Cum Cristi azi a lipsit de acasa cu ocazia excursiei azi a fost liniste si pace in schimb micuta nu a avut stare toata ziua,ii lipsea fratele iar noua galagia din casa.Mama ce copii cuminti am cand sunt separati iar cand sunt impreuna parca ar fi tzunami.
sa ne pui poze din excursia lui Cristi.
avantaje si dezavantaje cu 1 copil.....tb sa ma joc eu cu ea in lipsa de fratior
mercedes, esti de pe langa Arad cumva?
april spune:
Cristina (cge) si Andreia, mersi pt aprecierei referitoare la pozele Andradei. Deocamdata nu prea stie ea multe despre fotografie, apasa fara sa focalizeze...nu v-am pus eu pozele jumatati ![]()
helbi spune:
quote:
Originally posted by april
Cristina (cge) si Andreia, mersi pt aprecierei referitoare la pozele Andradei. Deocamdata nu prea stie ea multe despre fotografie, apasa fara sa focalizeze...nu v-am pus eu pozele jumatati
Inceputul e mai greu. Dar, dupa ce va prinde gustul, veti avea si tu + sot multe poze impreuna
Bianca pozeaza TOT: frunze, broaste, flori, fluturi [:D} Ce i se pare ei interesant:-)
Mercedes, sa ne pov. cuma fost in excursie.
columbiana spune:
April, frumoase pozele! la scoala la Tudor nu prea fac excursii din pacate, eu am mers de multe ori cu scoala si imi amintesc de fiecare cu placere; mai suplinim noi si-l tot plimbam in weekenduri (adora sa facem picnic pe oriunde-ultima, acum doua saptamini undeva intr-o margine de padure pustie in USA, in ploaie
)
Mercedes mersi, deocamdata au avut vineri o dictare de 50 de cuvinte (de incalzire:)), si de luni au trei zile franceza (compozitii, scris-citit, gramatica) si doua de matematica, asa ca azi am suplimentat lucrul acasa, in doua reprize, printre turele de bicicleta si mingile-n geamurile vecinilor :))- a mers bine pentru ca a negociat sa-i fac cookies in schimb- si asa a avut spor la invatat
);
o saptamina buna la pitici si parinti!
Ana
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
biluta28 spune:
Siminaf- multumesc mult de sustinere

si de asemenea multumesc tuturor fetelor de aici care ne voteaza

CristinaT- NOI am fost la juniorexpo nu a fost cine stie ce dar cei mici s-au distrat cat de cat.... voi ati mai fost???
Ana in ultimul timp nu mai vrea sa-si faca temele..
ori refuza ori ascunde din ele... ce sa ma fac.... si mai e o problema nu-i place sa citeasca... cum sa o stimulez.... ai vostri cum citesc? cat citesc?..
nu uitati si pentru noi un vot
http://www.proges.ro/oraselul-proges/participant/misunela-170.html
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28