Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5
Raspunsuri - Pagina 18
biluta28 spune:
nu uitati si pentru noi un vot
http://www.proges.ro/oraselul-proges/participant/misunela-170.html
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
oanagabriela spune:
helbi, nu ti-am raspuns la interbarea ta legata de cadouri de la sezatoare, pentru ca nu prea stiu ce sfat sa-ti dau
Pentru baieti, chiar ca nu am nici o idee, noi avind numai fetite in anturaj...
La parinti, iar nu este simplu, de exemplu in 2006 cind am fost ultima data in Romania, am cumparat la toata lumea (doamne si domni) cite un parfum. Ne-am gindit ca daca nu le place marca, il vor da si ei cadou mai departe...
In 2004 am luat cite o sticla de bautura pentru domni si o mica bijuterie (pietre semi-pretioase) la doamne. Spor la cumparaturi!
helbi spune:
Oana, pe partinti mai am sa-i rezolv. Copiilor le-am luat cite un costum de fotbal si cite un Bionicle (e un fel de lega pt copii mai mari). Insa. la parinti n-am idei
:((((
P&ANA spune:
Salutare ,
Scuzati absenta ,am o groaza de lucruri de facut si nu-mi ajunge timpul.
Andreia , eu cred ca sunt in acea perioada in Buc:((nimic nu e batut in cuie deocamdata.. m-as bucura foarte mult !
april, cum te mai simti ? a trecut hematomul ?
cristinaT ,eu le-as duce pe fete la club 2000 in Dr.Taberei:((inca nu am fost sa vad personal, dar merg niste prietene ale mele si sunt multumite.
Sincer ,eu am oroare de piscina ,personal am avut de suferit ,iar anul trecut Melisa a facut infectie urinara "luata" dintr-o locatie cu nume greu in Buc.
Au venit rezultatele de la cambridge -4,5,5 si ne-am bucurat.
In seara Meli, merge la o "petrecere in pijama"
la o colega de clasa.
Initial nu am vrut s-o las , dar am vazut ca sufera f.mult ,a primit acceptul de la tati asa ca n-am avut incotro. S-a trezit la ora 6 in dimi asta sa-si faca bagajul;((si-a luat papusi..
revin ..
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
april spune:
Alina, felicitarile mele lui Meli pt rezultate. Si bine ai facut ca ai lasat-o la petrecere
distractie placuta!
Hematomul e la locul lui
, mai mult s-a extins. Vanataia e mare si acolo unde mi-au pus aparatul ca sa-mi tina deschis ochiul, plus hemoragia.....asa ca sunt consemnata la domiciliu ![]()
Astept sosirea Andradei din excursie. Am tot vorbit cu ea la telefon si ma bucur ca nu i-a fost rau pe autocar. A avut un traseu destul de lung: casa memoriala L.Rebreanu, casa memoriala G.Cosbuc, Moisei, Memorialul Durerii din Sighet, Cimitirul Vesel Sapanta si Manastirea Barsana. La Sighet a asteptat-o bunu (tata) si a fost cu ea la Memorial, Sapanta si Barsana. Tare bucurosi au fost de revedere (doar ea e comoara lui bunu
). Abia astept sa vad pozele si sa-i ascult povestile.
helbi spune:
Alina, pai musai sa ne vedem. Bianca abia asteapta sa o cunaosca pe Meli ca stie ca de la ea imprumutam Spioanele
. mai aproape de 20 iunie, mai vb odata fetele sa vedem cum facem sa ne vedem.
Si, FELICITARI Melisei pt rez. la test. Nu atzi aflat inca ce s-a dat la testul de engleza?
Bianca miercuri a avut o prietena la ea peste noapte. Ieri le-am dus la antrenament la tenis de 2 ori (la 12 si la 16) si apoi am mers la o aniversare pina pe la 10 noaptea. Azi ea a fost cu o prietena la o ferma si eu, dupa ce mi-am mai rezolvat niste pb. legate de venirea in RO, am fost intr-o vizita. L anoi a fost WE lung caci eiri a fost Inaltarea la catolici si azi le-au dat liber la scoala.
De luni o luam de "coada" cu testaari si dictari, dar peste o sapt. cine pleaca in tabara?!

Pt We inca n-avem nimic stabilit, dar, cum se anunta frumos, sigur iesim.
We placut si asteptam impresii din excursia Andradei si de la ziua de nastere a Antoniei!
cge spune:
Si noi tot pe fuga, caci nici mie nu imi mai ajunge timpul.
Andreia, din pacate noi venim pe 21 iulie, cred ca voi plecati pana atunci.
Alina, felicitari ptr. rezultatele lui Meli.
Si noi(Victor adika0 abia asteptam petrecerea de la ziua Antoniei si in plus maine mergem la un loc mare de joaca.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Asa-i Cristina. Noi in 18 iulie ne intoarcem. Imi pare rau ca ne reusim sa ne vedem, insa, nu-i timpul pierdut. Vroiam sa te intreb ceva: tu lui Victor ce masuri i-i iei la haine? Eu tot cu pb mea
cu cei 2 baietei. Le-am luat costume de fotbal f dragute, pt cel mic masura 140 (face 9 ani in august) si pt cel mare masura 152 (are 11 ani). Eu am intrebat la magazin, s-au uitat pe liste si miau zis ca astea-s masurile pt varstele astea. Eu copii nu i-am mai vazut de 8 ani, insa parintii sunt mici de statura, ea cred ace e pe la 1,58-1,60 si el ceva 1,65 poate.....asa ca, ma gindesc ca nici baietii nu-s f inalti. Totusi, un sfat de la tine, mi-ar prinde bine.
WE placut!
april spune:
Aseara, la ora 10 s-a intors din excursie. Era fericita ca s-a dus. A recunoscut ca am avut dreptate si ca o sa fie frumos. Nu i-a fost rau pe autocar. A facut poze, unele fara cap
, altele in miscare, prea aproape sau prea departe insa sunt frumoase
Asa-i la inceput.
I-am dat telefonul meu si am tinut legatura pe drum.
A dormit dusa azi noapte. Acum e la chef
...ziua unui coleg.
We placut tuturor 
edit: cateva poze din exursie AICI
helbi spune:
Anto, frumoase poze! Si ma bucur ca i-a placut, era is de asteptat!
I-am aratat si Biancai "cimitirul vesel" si m-a intrebat daca nu putem sa mergem s noi acolo?! Ufff de aveam carnet si masina mergeam, dar asa?!
Bianca va pleca intre 2-6 iunie cu clasa in tabara, iar invatatoarea ne-a zis la sedinta cu parintii ca are deja 2 forografe in clasa: Bianca si Sophie:-) Bianca face poze super, uneori mai bine ca mine, ca vede mai bine:-) Incurajeaz-o pe Andrada sa faca poze!