Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5
Raspunsuri - Pagina 17
biluta28 spune:
helbi- am citit si eu pe net despre spectacol vezi ca trebuie sa-ti rezervi sau sa-ti cumperi bilete de pe acum cauta cu gougle sunt mai multe reprezentati.
La multi ani Constantinilor si Elenelor !
pE Edi il mai cheama si Constantin asa ca azi e sarbatoare.
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
nu uitati si pentru noi un vot
http://www.proges.ro/oraselul-proges/participant/misunela-170.html
helbi spune:
M-am lamurit. Din pacate, noi aterizam dupa ce incepe spectacolul din 22 iunie, insa, pt cine e interesat am gasit ep hotnews urmatoarele info:
"Disney Live! Winnie the Pooh este adus in Romania de Podium Productions si Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc, vineri 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Biletele se gasesc pe www.bilete.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara. Pretul biletelor este de 39.00 lei, 59.00 lei, 99.00 lei sau 150.00 lei."
april spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena!
Excursia Andradei s-a amanat pe vineri.
Operatia mea a decurs relativ bine, azi mi-a scos bandajul. Am o vanataie de toata frumusetea si e si umflata pleoapa. Am avut hemoragie ieri in operatie. Sper in cateva zile sa treaca vanataia si umflatura, pana atunci o sa port ochelari de soare....doar ca vin ploile 
De maine incepe Andrada cursurile de inot, 5 saptamani, 2 ore/saptamana. Abia asteapta.
AMR 3 saptamani (asta nu se mai pune
) pana la MAREA VACANTA!!!
CristinaT spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
april, zi-mi te rog unde faceti cursurile de inot.
helbi, ne vedem sigur!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
oanagabriela spune:
Si de la mine Felicitari pentru toti Constantinii si Elenele mari si mici

(si eu am unul acasa, sotul
)
Ana, tie iti urez de doua ori ! 
oanagabriela spune:
april, bine ca a trecut operatia cu bine. Iti doresc refacere rapida ! 
helbi, succes lui Bianca la teste.
Ana, legat de intrebarea ta cu testele, cred ca ai avea mai mult succes la raspunsuri daca intrebi la sezatoare, ca aici nu prea sint canadience cu experienta in materie ![]()
Eu sint f.multumita, Antonia nu are nici un fel de test
. Poate in anii viitori, dar pina acum au avut doar ceva simplu la inceputul anului, care era folosit de minister pentru a evalua nivelul general de cunostinte, si nu nivelul individual.
Noi am avut un weekend lung, dar vremea nu prea a tinut cu noi: simbata si duminica a fost frumos, in schimb luni s-a facut chiar frigut si a plouat toata ziua
.
columbiana spune:
multumesc frumos fetelor!
LA MULTI ANI sotului tau, Oana!!!!
Ana
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
april, bine ca a trecut operatia cu bine. Iti doresc refacere rapida !
Oana, mama lui Antonia
April te-ai si operat? cum te simti?a fost in regula?? te rog scuza-ma ca am sarit peste mesajul tau cred ca mi-=au lucit ochii cand am vazut ca ai scris de inot. Insanatosire grabnica.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
april spune:
Multumesc fetelor 
CristinaT, noi nefiind din Bucuresti nu stiu daca e important unde merge Andrada la inot. E un bazin acoperit, privat, cu instructor de inot. Se face pe clase de varsta, asa am inteles. Azi la 6 are prima ora. Sper sa o caleasca putin inotul ca tare sensibila e.
Eu sunt ca dupa un meci de box
daca ieri eram doar vanata azi sunt si umflata. Probabil asa e procesul de vindecare. O sa o sun pe dr sa vad ce zice. Operatia in sine nu a fost dificila deoarece nu a fost facuta pe ochi ci la pleoapa inferioara, chiar sub gene, insa am avut hemoragie in operatie si cred ca de aceea e asa de vanat. Anestezia a fost locala. Atata noroc, chiar daca e mai neplacuta interventia. Eu am amintiri urate de la anestezia generala si pe cat posibil o evit.
Oricum, mi-am mai luat inca 2 zile de concediu de odihna ca nu pot sa apar asa la serviciu. Daca era macar soare aveam motiv sa port ochelarii de soare, asa.....stau acasa.
Oana sa-ti traiasca sotiorul!

Mercedes spune:
april- bine ca ai scapat cu bine cu operatia si succes la innot.
Cristi a facut anul trecut vreo 3 cursuri cred consecutive in bazinul olimpic de la noi( are 2 m). Merge bine a si slabit in acea perioada si probabil va merge si anul acesta. Depinde foarte mult cu cine invata sa innoate pedagogia acelui om.
putin off topic
Si noi avem amintiri neplacute referitor la antesteziile generale. Acum vreo 4 ani aprox. cand l am operat pe cristi cu polipii abia s a trezit din operatie. A fost chemat sotul in sala de operatie sa l strige pe copil ca efectiv nu se trezea. A facut alergie la ceva dar nici acum nu stiu la ce, era tot rosu pe piept. Oricum cred ca m a intrebat de cel putin zece ori asistenta dupa ce a iesit din operatie daca cristi e sau nu alergic la augumentin deoarece urma sa i administreze in branula.Traim in Ro si asta spune totul...din pacate.