tauroaice (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gabi hai, mobilizareeeeeaaaaaa!
Ciudat ca nu-ti plac legumele si fructele
Dar dieta cu dulciuri nu stiu ca sa-ti recomand

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

tb sa ma mobilizez... ieri am exersat un pic pe bicicleta, vreo 15 minute:) Si m-am plimbat muuult si bine:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la mine dieta scarsdale n-a functionat. in 2 saptamani am dat jos 2 kg, dar m-am procopsit cu niste dureri de stomac...numai bine nu mi-a facut la gastrita mea!asa ca...eu nu mai tin diete....ca nu pot!
asta e....incerc miscare multa si mancare mai putina....
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Gabitz imi pare rau sa aud ca dieta ti-a provocat rau la stomac.Eu o gasesc destul de consistenta.Singura hiba ar fi absenta lactatelor.Se mananca doar branza, dar cred ca se poate inlocui cu iaurt intr-una din zile.
Oricum fiecare organism reactioneaza diferit la diete diferite.Si stilul ales de tine te ajuta mai bine, dar in termen mai lung.Eu vreau rapid o schimbare si apoi sa intru la slabit incet si sigur.Sper sa ma tina.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

carmen - problema mea cea mai mare e ca nu pot sa nu mai mananc nimik seara...la mine ultima masa e la 10-11!asta e!altfel ma trezesc cu dureri de stomac in toiul noptii!
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ne-am intors.

Vaz ca ne-am inmultit.. mhldvrc bun venit! De unde vin toate literele astea??

Gabitz maine un parc? Cica da cu soare si 23 gr C.
edit: maine nu pot, mergem la o inmormantare.

V-ati pus pe slabit?? .. tz, tz. Si eu sa raman codasa.. sa nu raman..

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

ruxandra - condoleante!
stai linistita, ca nu ramai codasa....

Mergi la inceput

Va doresc sa aveti o zi frumoasa, mai ales ca se pare ca vom avea soare
Eu sunt bine.Am ajuns la ziua 9 din dieta si sunt tare bucuroasa ca s-au dus 2kg Edi a stat ieri afara cu tati si era bucuros ca vine caldura si putem merge la joaca si plimbare
Gabitz si eu mananc tarziu desi mi-am impus sa nu mai depasesc ora 8 seara Daca mai tarziu mi-e foame, mai rontai un morcov, ca atat am voie la dieta(dar dupa, il voi inlocui cu un fruct)
Ruxandra SINCERE CONDOLEANTA! Cineva apropiat?
mhldvrc se numeste de fapt Mihaela si nick-ul reprezinta literele din numele ei intreg, fara vocale (cel putin eu asa am dedus)
Jenn, Silar, Danelutza we mis you!Mai dati-ne vesti.

Mergi la inceput

carmen - mie nu-mi plac morcovii!ii mananc doar in ciorba...
azi merg pana la medicul de familie si apoi in parc.
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La mine problema e ca seara ma asez frumos la compu in bucatarie... (acolo am numai loc pt calc ca sa nu deranjez pe nimeni daca vreau sa butonez noaptea, si daca tot stau acolo, inevitabil sa nu mai rontai ceva.
Ruxandra, condoleante!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput