Buna tuturor.
Anul acesta am hotarat sa plecam in concediu in Turcia-Antalya impreuna cu pitica noastra de 11 luni. Toate bune si frumoase, am studiat ofertele de pe la agentii, am fost si la targul de turism. Am vazut care sunt statiunile din Antalya si la ce te poti astepta, am citit postarile voastre despre acest subiect.
Agentia pe care am ales-o efectueaza zborurile cu compania turca AtlasJet Air. Ca mai toate agentiile de altfel. Noi nu am mai zburat niciodata cu avionul, dar nu pot sa zic ca aveam vreo problema. Pana am citit despre AtlasJet si din pacate vestile nu erau tocmai incurajatoare. Tot ce am gasit a fost de genul: avion AtlasJet deturnat in Antalya...; avionul companiei AtlasJet care trebuia sa plece de la Timisoara spre Antalya a anulat zborul pt. ca a inceput sa iasa fum inainte de decolare (noroc ca era inainte); avion prabusit in Turcia (parca), al aceleiasi companii, vreo 60 de morti. Nu in ultimul rans pe un forum scria ca AtlasJet zboara cu avioane "expirate", ca pt. lumea a 3-a, care in alte tari au fost date de mult la fiare vechi.
Sincer mi s-a creat asa o umbra de nesiguranta si, desi sunt constienta ca atatia oameni pleaca cu ei, am inceput sa ma indoiesc de alegerea facuta.
Ce sfaturi imi dati?
Multumesc tuturor.
Clarissa
A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. ( Antoine de Saint-Exupery )
in primul rand am sa mut mesajul tau la Vacanta in Turcia: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118756&whichpage=2 si acolo iti voi da si mai multe detalii.
multumesc pentru intelegere,
Roxana