Condica Salajencelor [44]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!

ptr toata gasca .
io-s in "talpi"ca ma trezi matei sa mergem la copiii,la DAIA[Daria].Daia= o fetita blonda din grupa lui.bag sama ca-i place de ea
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
ia bagati un ochi aici si aicisa vedeti o printesa frumoasa.
claudia te asteptam pe la noi.cum e patricia? bb-icu cand vine pe lume?
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Salutari !!!
Maine seara mergem la o zi onomastica , noi adultii .
iara bagai spinu-n coasta dusmanului
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
tuluai doamne, da mult dormiti.se vedeca e week si ca afara ploo.
hai trezirea
ca beau eu tuata cafeaua![]()
hai ca fug sa mai fac cafea sa fie pruaspata
ptr cand va treziti..
Bimilit spune:

am o lene de ma doareeeeeeee
.dati ideii de joaca cu coptil nervos, care nu poate fi scos afara
.nu mai vrea sa deseneze, sa asculte muzica vrea a DAIA .luni ii cer nr di titlifon fetii ca sa mi-l consoloze in zilele ploiase
.
Bimilit spune:
daca doriti sa revedeti :
http://www.youtube.com/watch?v=uk7W2LX2Fj8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8Dx5Lep2ITg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk
http://www.youtube.com/watch?v=qXIv-UBHU5k
http://www.youtube.com/watch?v=bIGlSpH0Zyk
http://www.youtube.com/watch?v=4HWOQnTlgKg&feature=related
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by olim
blondo kilele astea le am inainte de nastere, adica can am ramas gravida aveam 87 de kile, si can s-a nascut Alex aveam 98, si apoi am ramas la 85, dupa care am pus acasa inca 4, ca ma tot indopam de mancare multa ca poate oi avea lapte
sia cuma am 85 deci cu 2 mai putin de cand am ramas gravida
olim eu am fost o grasunica mult timp.am incercat zeci de cure , da dejaba.in clipa in care m-am facut blonda si rea kg s-au dus rand pe rand
].cu matei am pus 30 de kg , eram cat casa poporului
, da nu m-am stresat ca stiam ca o sa-mi revin cu kg , ca cu capu nicio sansahai capu sus fara stres si infometare.
Bimilit spune:
bey , ia la raport adunarea , ca io gat singura un cap
.

sau o tarie
?
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la raport !
Pai tu Bia ce sa fack daca ne iubeste lumea si ne invita la tot felul de sindrofii , in locuri elegante ??? Stai , ca nu scapam asa cu una cu doua , miercuri e ziua cumnatzelului , asa ca in week-ul urmator iar ni se arata de o chefuiala . Ei , vezi , daca ne tzin buzunarele ....
Si yo ma alatur tie ca capitolul leneveala / sedentara ... de ex. ami ma duk la coafor cu mashina si doar sti distanta , dar ce sa fac daca ploua si mie lene sa-mi tzin umbrela deasupra capului .
Idee pentru joc la cupil : lasa-l sa-si faca de cap cu acuarelele . Paula picteaza chiar si cu degetele si e tare cuminte cand are astfel de preocupari . Am pus doar otara de apa intr-o canita de-a ei de la jucarii , i-am dat coli ministeriale , am asezat-o jos pe covor si i-am pus masuta de servit in pat si am lasat-o acolo multe ore pana s-a plictisit . Ii mai schimbam apa din cand in cand . In rest , am putut sa-mi rezolv toate treburile casei . Ya incearca sa vezi ce incantati sunt . Apoi , bineinteles , sa pregatesti baia , ca va fi cu acuarele din kap pana-n picioare . Da nu ma stresez ca stiu ca nici tu nu esti o mama disperata care nu il lasa pe copil sa se desfasoare cum vrea el . Spor la piktat !!!
Chiar asa , ce mai sti de Claudia ? A nascut ? Am vazut pozele cu Rebeca si am vazut ca au fost la carnaval si ele . Sincera sa fiu pe Rebeca nu am recunoscut-o , poate si Claudia e schimbata . Daca s-a intamplat sa ne intersectam la Carnaval si nu am zis nimik , imi cer scuze , iar daca chiar asa s-a intamplat trebuia sa ma tragi de maneca ca vezi si tu , omul mai imbatraneste . Te asteptam cu noutati la noi pe forum !
Olim , nu fi nacajita ca si yo am fost manechin in tineretele mele si amu am 80 kg , dar vreau sa-ti spun ca dupa prima sarcina am avut nevoie de 5 ani ca sa-mi revin cat de cat , nu chiar la greutatea avuta inainte de a ramane insarcinata , dar asa cat sa arat bine . Acum am dat jos din kolakei cu ajutorul masajului anticelulitic .
Asa ca nu dispera , ai tot timpul sa-ti revii , asteapta sa mai creasca putin Alex si ai sa vezi !
Otilia , ziceai sa-ti spunem ce gatim .... eu am bagat un ciolan semidezosat in kukta , apoi bag niste fasole boabe si dupa ce ies de la coafor merg sa caut ceapa verde prin orash . Nu am facut tare de mult fasole si ne era dor .
Week-end placut !!!
P.S. Urata vreme pentru luna aprilie .
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
tuluai doamne adriana , iara chef .apoi tu starnesti furtuna, ce atat chefuiala? auzi soro da mari buzunare ai
,unde ti le-ai comndat? ca vrem si noi
.
auzi da mi-o soptit o pasarica , ca ccc concediul vreti sa-l petreceti intr-un loc iexotic si ca aveti in plan si franta .e adevarat? ioi , tac nu mai zic nik sa nu isc iar envidii poporului frustrat
.
ioi ce pictat si desenat? vai de casa mea .si usile-s pictate, de pereti nu mai vorbesc
.si la geamuri o ajuns micul picasso.colegu cica lasa draga ca la casa nu a mai face ca se satura in ap .s-o creada el , ca io ced ca matei acu exerseaza ca sa-i iasa la casa , pe peretii curati, ceva super, demn de pus in rama
.