Fulguleti de nov-dec 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
Iulia_Stefy, uite, pt. tine ...sa stii ca nici eu n-am bagat de sama ca discutia a inceput de la reteta ta de biscu ...dar mie mi s-a parut o discutie de bun-simt, super faina sa-ti spun drept, din care am mai invatat unele lucruri fiecare (si mi se pare perfect firesc sa avem opinii diferite unele de altele)...si o salut pe Desiree ca, cu ocazia asta, a mai dat si ea pe la fulguleti...Mi-e dooor de Octaviaaan!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
adinazot spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!!!ne rugam se treaca repede,sa nu sufere prea mult micutii!!!VA pup pe toate!!!
Iubita lui mama
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
doradora spune:
quote:
Originally posted by kikineata
babanovaca de la etajul inferior
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
asta chiar e tare-tare si sper sa nu te superi, dar mi-o voi insusi ca expresie
chris + alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Multa sanatate bolnaviorilor!!!ne rugam se treaca repede,sa nu sufere prea mult micutii!!!VA pup pe toate!!!
Iubita lui mama
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
frumos copil, sa va traiasca! uite aici imi place de nu mai pot!
chris + alexandra
bebeii nostri
adinazot spune:
CHRIS,multumim!
madaluta spune:
quote:
hai ca m-ai pus pe ganduri cu postarea asta :) sa stii ca doar asa..la un search din ochi sa-i zicem..si tot am gasit 5 gradinite particulare cu grupa de varsta de la 2 ani.. cat despre cele de stat..un ditamai carnatul de lista cu vreo 47 era chiar culmea culmilor sa fie doar una singura in ditamai orasu' :)
a-deju:ai dreptate k sunt multe gradinite, dar eu vorbaem de crese...Crese de stat sunt doar 4 in toata c-ta si particulara doar una.
M-am gandit si la gradi particulara, dar mai e mult timp pana va implini darius 2 ani si pana va cere si el la olita ( conditie impusa la mai toate gradinitele)...si bebica e pe vine...
Apo k sa il duc la gradi particulara trebuie sa pot pleca dimineata de acasa pentru k n-am niciuna in imprejurimi..si iar intervine bebica aici..cum sa plec? cu ea ce sa fac??
Imi venise ideea cu cresa pt k am desoperit k una din cele 4 e la 50 m de mine, deci mi-ar fi mult mai usor/ convenabil/ ieftin asa...
Apoi si pretul unei gradi particulare e cat al unei bone si ma intreb dc mai renteaza...sau care e mai rentabila...
si tot asa...ganduri..calcule...cautari....
Madalina33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
bamboletta spune:
Salutare
Asa m-am saturat de parca niciodata nu am fost asa disperata sa se opreasca ploaia
Antonia e bine sanatoasa,azi am aplicat pe brat plasture pt arsuri,nu mai folosim fasa,era tare incantata
Irina
Lavinia-ce mai face Mihaita?
Madaluta-multumim de joculete,f interesante
Dianocica-felicitari pt mama
Adinazot-o scumpete iubita ta
Danita-cum mai e P?multa sanatate
A_deju-vazut motanul gospodar care o ajuta pe mami la treaba
Acs-offf,multa sanatate la toti
Dianarus-multumim de cap nou,multa sanatate mamei si la muschetari
Chris-sa-ti traiasca nepoltelul refacere rapida mamicii si mult laptic
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
desiree spune:
quote:
Originally posted by asiza
Iulia_Stefy, uite, pt. tine ...sa stii ca nici eu n-am bagat de sama ca discutia a inceput de la reteta ta de biscu ...dar mie mi s-a parut o discutie de bun-simt, super faina sa-ti spun drept, din care am mai invatat unele lucruri fiecare (si mi se pare perfect firesc sa avem opinii diferite unele de altele)...si o salut pe Desiree ca, cu ocazia asta, a mai dat si ea pe la fulguleti...Mi-e dooor de Octaviaaan!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by chris80
azi a nascut cumnata mea, un baietel, 3,800 si vreo 52 de cm!il cheama andrei ioan si e nascut in aceeasi zi ca si cumnatul meu! le-am zis ca de acum inainte nu mai scapa cu o singura invitatie la masa, ci una la pranz si eventual una la cina!
Sa va traiasca nepotelul si sa fie sanatos.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
bebinuta spune:
am reusit sa-mi fac timp sa scriu si eu.
Din pacate nu am reusit sa citesc ultimele capitole.
Ma bucur ca Antonia este bine si ca i se vindeca ranile.
In rest nu prea mai stiu nimic despre voi.
Sper sa reusesc sa mai citesc ceva din urma.
Noi suntem bine, Ada creste si ne uimeste pe zi ce trece cu ceea ce mai face, ce zice.
Vorbeste destul de multe, canta mult si fredoneaza melodiile cutiutelor muzicale.
Melodia preferata este Alunelu, pe care il cantam de zeci de ori pe zi.
Ii place f mult la gradi, deja dimineata abia asteapta sa o dezbrac de haine si sa plece la copii.
E tot timpul vesela si mananca foarte bine.
Sunt foarte multumita de gradinita la care merge.
S-a mai imbolnavit acum 2 saptamani, dar acum e bine.
Sanatate fulguletilor bolnaviori si multi pupici celorlalti.
Eu sunt aici, citesc din umbra cand apuc(Dianarus)si mi-ar place sa reusesc sa intru mai des.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada