Mamici de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Monik16 scuze ca te-am botezat si te-ma confundat!!!Dau mielul!!!Scuze!
Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 9 saptamani!!!
Nu-i nici o problema! Vine pastele, e bun mielu'!
31+ Sara-Maria
cleo78 spune:
Buna burtici mari si agitate!
Am fo la control, streptococ NU avem, avem insa o candida, si acu si nishte ovule in dotare. M-a consultat: col lung, tare, e serios colul meu, da?; burtica sus... asha ca ne videm peste 2 sapt.
Auziti, fetelor...ce sunt alea contractii?? SI mai ales..cum le recunosc?
36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza,
In rest am noutati de la servici!Sefa mea l-a sunat aseara pe colegul meu,sa ii spuna ca s-au semnat actele ca se vinde magazinul!Pe mine inca nu m-a anuntat nimini!Acuma stau si astept sa vad cat poate fi de nesimtita si sa nu imi spuna nimic!DAca e ceva de luni imi iau concediu medical,dar sincer nu ma asteptam la atata nesimtire!Oricum lumea asta e plina de oameni de genul!DAca aflu ceva revin cu noutati!
Poze
Andreutza, imi pare rau pt. problemele cu serviciul, lasa ca intri tu in concedii si nu mai au cum sa te enerveze. Concentraza-te pe bebe Eric ca oricum acolo nu poti schimba nimic.
Lori 31+ asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Multumesc din suflet Lorich pt sustinere!Nu ma mai stresez ca nu merita sa imi fac rau nici mie,nici la Eric pt asemenea oameni de 2 lei!
Cleo eu asa am auzit ca ,contractiile la inceput sunt ca durerile la ciclu!Nu stiu ,si eu iti spun din auzite!Si cica imposibil sa nu le reconusti!!Si apoi sunt un pic mai mari ca durerile de ciclu!!
Poze
Alysh spune:
quote:
Originally posted by cadina
Ylari, bine ai revenit!
Eu am o mare nelamurire: mie dr mi-a dat sa fac analiza pt streptococ B in sapt 30 si acu in sapt 36 mi-o da din nou... desi eu nasc prin cezariana. Cea din saptamana 30 a iesit negativa. Oare de ce mi-o mai da o data...? S-o transmite ceva din bolile ginecologice prin laptele matern, prin alaptat...?
Eu cred ca medicii exagereaza....si mie mi-a dat o multime de analzie sa le repet in sarcina. Poate e mai prudent asa. Si eu fac cezariana, analiza de streptoco B inca nu mi-a dat-o, sa vedem ce zice saptamana viitoare. Stiam ca streptococul B e periculos doar in cazul nasterii naturale. Sa vedem ce zic si celelalte fete ca si pe mine ma intereseaza subiectul.
Alina 35+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Va rog sa nu ma certati ca nu am mai scris de-o saptamana, dar am fost tare ocupata la lucru, iar seara eram distrusa si ma puneam direct in pat. Oricum asta e recomandarea doctoritei, sa stau in pat cat mai mult pt ca bebelusa e f jos.
Si de ieri lucrez de-acasa.E mult mai bine, pt ca nu trebuie sa-mi pierd timpul cu imbracatul si mers cu troleul pana la lucru si pot sa ma intind in pat. Oricum stau in pat cu laptopul , dar cand scriu la laptop nu pot sa stau pe orizontala.
Mai lucrez de-acasa 2 saptamani, si-apoi gata .
Cand stau in picioare, sau merg, am impresia ca bebelusa vrea sa iasa (cred ca e doar o impresie, dar faptul ca apasa pe vezica cu forta nu mai e impresie).
Acum 2 seri am avut si niste contractii nedureroase urate: mi se facea burta ca piatra si nu-si revenea f repede.Avea o forma tare ciudata.
In weekend, stresata de "amenintarea" doctoritei ca in caz de infectie, sau daca stau prea mult in picioare sau pe scaun se poate declansa nasterea, am facut cumparaturi pt bagajul de maternitate. Nu l-am terminat, dar se pare ca a mai trecut o saptamana si mai prind un weekend de cumparaturi cu bebe in burtica.
Emycor am terminat liceul la Papiu.
Ylari bine-ai revenit.
Mihaser am citit undeva pe net ca acel concediu de 10 zile in plus pt tatici se poate acorda doar la primul copil.Nu stiu daca se specifica undeva in lege. Eventual sotul tau ar trebui sa intrebe la lucru.
Andree27 am aflat ieri preturi mai exacte pt clinica particulara: 950euro pt naturala + 175 euro pt epidurala, iar pt cezariana 1350 euro. Preturile astea le-am aflat ieri de la o graviduta la cursul teoretic de ingrijirea bebelusului de la Neogym. Si ea e tot la Butnaru, dar mai are vreo 3 sapt si nu stie daca prinde deschiderea clinicii sau nu.
Tu ce vei face pana la urma in legatura cu nasterea? Nu mai stiu daca ai scris (desi in ultimele 3 zile ma straduiesc sa va prind din urma, poate am scapat unele informatii).
Apropo de insomnii, si eu ma trezesc noaptea in suturile bebelusei, ma duc la baie, beau apa, apoi nu mai pot sa adorm repede. Si cand as dormi mai bine, suna telefonul sa ma trezesc
Maine implinesc 33 saptamani. Doamne ajuta sa ajungem la 37.
toate fetele
Lilly 32+
Getutza81 spune:
Ylari, bine ai revenit ! Felicitari pt cununie, si imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, da lasa ca au trecut si nu te mai gandi la ele !
Noi suntem bine, am avut iar activitate ceea ce e bine, pt ca altfel ma apuca gandurile.. parca imi pierd deja rabdarea...azi imi pun bagajelul pt spital... dc vad vreun bebe sau o poza cu bebe, nici numi vine sa ma uit la ea, atat de greu mai mie sa mai astept inca 2 saptamani !!! In leg cu visele, ei, pai la mine na fost chiar un vis, a fost un gand... al meu tatic a fost plecat in cursa cu masina...si nu a mai sunat cateva zile, mama mea tot se intreba de ce nu a ajons inca... si mie noaptea cand eram asa pe adormite ce gand mia venit...: daca i sa intamplat tatalui meu ceva? si a murit ? si acum sufletul lui e liber, si cum bebe poate inca nu are sufletel... sa aiba sufletul lui taicamiu ? fiind data nasterii atat de aproape de ziua lui de nastere ??? tatal meu e un om fffff dificil si cu un caracter tare prost... numi place de el deloc, cujm gandeste si numai incurcaturi si prostii face, nui pasa deloc de familie, fumeaza ca un turc si cand are ocazia bea ca un rus !!! ce sa mai.... ce ganduri am eu... si apoi mnam gandit ca educatia are o importanta de 80 % in cresterea unui copil, si eu de mult am o idee despre ce educatie sa i dau....
Si apoi ma apuca... dc o sa abe ceva bebe ce nu se vede la eco ? dc dr nu vrea sami spuna ?? nu stiu ce ma apucat de vreo 2 zile... sper sami treaca, oricum zilele urmatoare am ocupatie, sper sa nu ma mai gandesc la asa ceva, dar nam ce face ca gandurile astea vin asa, fara sa le vrei...
fetele si cate o pt fiecare !
===============
Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Andree27 spune:
Lilly bine ai revenit!Sa stai sa te si odihnesti!Bina ca acuma lucrezi de acasa!!!!
Da ce preturi au pus astia!!!!!!Ai de capul meu!!Oare o sa nasca careva acolo!Eu am in 8 programare la Butnaru si ii voi spune si eu ce i-ai spus si tu dr tale!Vai ca m-am socat de asemenea preturi!!
Poze
chinabulina spune:
flore, bine ai venit!
getutza, un pentru mamica stresata si o ...
33+6
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
flore, bine ai venit!
getutza, un pentru mamica stresata si o ...
33+6
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
cred ca mi se trage de la , sau ca nam mai mancat capsuni, ca mie pofta.... oricum merg pe la socrii si tre doar sa deschid gura ca am tot ce vreau....
===============
Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi