Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.Are cineva nr de tel dnei dr.Rusu?
Am fost la ea mai demult si mi s-a parut ok.Acum ca am un test cu 2 liniute(pt prima data in viata mea mi-a iesit un test)trebuie sa merg neaparat la un dr si cat mai curand posibil.(asta avand in vedere istoricul meu nu prea fericit)
Mersi frumos.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bine v-am regasit!
multumim de sustinere, urari si cuvinte frumoase!
Suntem bine am iesit din maternitate luni si acum incercam sa ne adaptam noii noastre vieti, in 4. Nu ne vine sa credem k dupa atatia ani de chin si asteptare in mai putin de 2 ani ni s-a umplut casa de copii....E greu dar si frumos...
Va doresc din tot sufletul sa treceti si voi prin astfel de greutati...sunt asa placute...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madaluta bine ati venit acasa si ....o sa vin sa va vad .
Leditia te referi la Rusu Elvira? Daca da eu am numarul ei personal si ti-l pot da pe PM. Este doctorita la care ma duc si eu aici in CT daca am vre-o problema.

Va pup pe toate. Nu v-am mai scris ca nu am avut ce. Mai scriu din cand in cand la FIV in Ungaria, dar oricum am mai rarit-o cu forumul. Citesc zilnic dar de scris......pauza.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetele care ati facut ET, spuneti-mi cum s-a manifestat la voi dupa.
Eu am niste dureri de sani, si-mi ard, ma doare burta si mijlocul ca inainte de CM.
Mi-e frica de esec......
Nu vreau sa ma gandesc.
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ioana, multumesc - mai trecut si pe mine la viitoare mamici, acum am vazut.
Pacat ca nu prea mai intra nimeni. Probabil vremea buna de afara.
Pe mine m-a napadit o raceala de nu stiu cum sa-i dau de cap.
Chiar nu stiu ce sa fac.
Vasi sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Mada, bine ati venit acasa! Te asteptam cand ai timp sa ne mai povestesti despre voi si poate pui si cateva poze cu micuta Briana. Multi pentru voi toti!
Bubu nu te gandi la rau, fii optimista si sa crezi in sansa ta. Stiu ca e f greu sa nu cauti simptome, dar stii ca potyi fii insarcinata si sa n-ai simptome sau sa ai simptome de venirea CM. Imi pare rau ca ai racit, dar n-ai ce sa faci, in afara de ceaiuri fierbinti. Te si iti tin pumnii in continuare!
Leditia felicitari! Sarcina usoara iti doresc!
Cris ma bucur ca ai mai intrat pe aici!
Dearbambie, n-ai mai intrat de mult, sper ca esti bine!
Nusy, Maria, Cris 2081, Kerstin va

pe toate!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Bubu: Eu zic ca sunt simptome care-l anunta pe bb!!! Sa ai grija cu raceala!!
Madaluta: Ce frumos.....cred ca sunteti cei mai fericiti!!
Crisis, Ioana: Voi ce planuri mai aveti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, vi s-a intimplat sa ca intirzie ciclul in urma stimularii?
Si eu si sotul am facut toate analizele premergatoare fiv, dar trebuia sa apara azi ciclul. Nu am nici un simptom cum ca ar trebui sa apara. Am mai facut si alte stimulari si ciclul a venit ceas. Nu stiu ce sa mai cred. Va rog, ajutati-ma cu un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Mari se poate sa se deregleze ciclul in urma stimularilor, eu nu am avut probleme, dar stiu ca alte fete, da, ba le-a venit prea devreme, ba prea tarziu. Sa inteleg ca de luna viitoare incepeti fiv-ul? Mult succes iti doresc!
Maria multumesc de intrebare, deocamdata nu mai am nici un plan, cel putin anul asta. Sa vedem cum va iesi spermograma peste cateva luni si in functie de rezultat, vedem ce vom face. Te

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IOANA P76, multumesc de raspuns. Ar fi trebuit sa-mi vina ieri ciclul si sa fac hormonalele. Restul analizelor le-am facut deja. imediat ce sunt gata, plec la Bucuresti. Mai astept pina luni sa vad ce se intimpla. Mi s-a dat de la Bucuresti sa fac si o histeroscopie, dar habar n-am unde as putea s-o fac.

Mergi la inceput