Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 8
maria08 spune:
Madaluta: FELICITARI MAMICO!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!!! O bebelina "mancacioasa" si " somnoroasa" iti doresc!!!Doar trebuie sa se odihneasca si mami!!![]()
bubu73 spune:
Fetelor astazi am avut punctia. Acum am venit de la Buc. sunt asa de obosita. Au fost 12 ovo. si duminica transferul de embrioni.
Doamne ajuta!
Va
pe toate
mari_lolutza spune:
FETELOR, eu cred ca o sa fac fiv cu dr. Cezara Bucur la Giulesti. Ieri am fost la Bucuresti la Dacia Medical Center si m-a caonsultat dr. Bechir. Mi-a facut un echo endo-vaginal si mi-a prelevat probe din col. Fiv-ul o sa-l fac cu dr. Bucur. Inca n-am dat ochii cu ea, dar, dupa ce-mi termin si celelalte analize, o sa ma transfere la ea. Miercuri o sa-mi mai fac o parte din analize, iar in z 3 urmeaza hormonalele. Multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si va tin la curent cu ce mai fac mai departe.
MADALUTA, sa-ti traiasca printesa !
Mii de
tuturor.
roxy79 spune:
ioan p76 da iubita eu am nevoie de fiv cu donator ..dar cum voi meati scris ce face alel dr vam rugat sami explicati ca nu stiam va pup dulce si va doresc sa vise indeplineasca toate dorintele si daca va face placere am sa mai intru sa vad ce mai faceti o seara buna tuturor..
bubu73 spune:
Buna fetele,
Ieri am facut ET si parca emotiile au crescut mai tare, acum trece mai greu timpul.
Sa fie cu noroc.
Baiu e ca mau cam durut ovarele, am inceput sa iau no-spa, nu mai puteam sa suport si ma bucur ca ma simt mai bine acum.
Mi-au transferat trei embrioni, varsta (35).
Va 
si va tin la curent.
ioana_p76 spune:
MADALUTA FELICITARI!!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va bucurati de ea si sa fiti mereu o familie fericita ca acum!
Va 
cu drag!
Mav multumim pentru mesaj! Sarcina usoara in continuare si abia astept sa te felicit si pe tine pt fratiorul sau surioara lui Sebi!
Bubu, ai vazut ca pana la urma a fost bine? Trei embrioni e super!
Iti tin pumnii sa se lipeasca de burtik ta! Ref la durerea de ovare, de la punctie ti se trage, cu 12 ovocite e normal! 
Roxy79 bineinteles ca te mai asteptam sa intri pe aici, orice intrebare iti raspundem cu placere! 

toate fetele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
maria08 spune:
Bubu: Doamne Ajuta! Iti doresc ca peste 10 zile sa tii in mana un test cu II. 
Mari lolutza: Sa ne tii la curent....facem galerie cand incepi procedura!!!!!!! Cand crezi ca va fi?!
Ioana: 

Fetelor eu merg ianinte cu tincturile, luna asta am facut si polidin .....azi am sunat la Techirghiol si cred ca voi incepe de maine tratamentul!!! Daca faci in ambulatoriu nu trebuie sa faci programare cu mult inainte. Sa vedem ce va fi......noi suntem horatati sa nu lasam sa treaca anul 2008 fara a incepe peocedura pentru FIV!!
Am si eu o rugaminte la voi: unde gasesc in Constanta rochii de seara????????? Am fost la Agnes , dar nu au asa multe modele si nu am gasit ceva care sa-mi placa in mod deosebit....unde as putea sa mai incerc???
Celelalte fete pe unde sunt????? Nu mai scrie nimeni.....
Pupici!!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Maria, mult succes cu noul tratament!
Ref la intrebarea ta, mai bine posteaza-o la subiectul cu mamici si gravi de Constanta, la Odisee, sunt mult mai multe fete care intra acolo. Plus ca aici sa nu fim off-topic, am avut ceva probleme de-a lungul timpului, nu stiu dc iti amintesti, dar ni s-a atras atentia sa nju ne abatem de la subiect. Dar la mamici am vazut ca se discuta de mai multe lucuri si cred ca poti pune si tu o intrebare.
toate fetele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!