Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 12
mihutzas spune:
Am omis sa va spun ca dorec sa imi fac consultatie,eco,analize tot ce trebuie pentru a ma asigura ca sunt sanatoasa, ca nu cumva mai tarziu sa descopar ca am cine stie ce probleme.
Ne dorim bebe dar nu acum, deoarece deabia ne pregatim pt nunta(in iunie 2009) cu toate ca avem o relatie de multi ani.
Va pupacesc pe toate si imi pun speranta in ajutorul si sfaturile voastre de acum incolo.
bubu73 spune:
Mihutza, bine ai venit printre noi. Cu siguranta aici vei gasi raspunsurile la tot ce te intereseaza. Adica peste un an vei fi miresica?
Ce frumos!
Vis-a-vis de medici nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am fost la Dantes(nu ti-as recomanda) si la dr. Lutescu care este foarte aglomerata.
Fii sigura ca-ti vor raspunde celelalte fete, sunt mai in tema.
Te
crisis81 spune:
mihutzas eu am mai dat numarul ei la o fata
de aici, dar intr-adevar nu sunt multe fete pe forum care sa mearga la ea. Este o doctorita tanara. Adica are 30 si ceva de ani, nu stiu exact. Mie imi place ca nu este expeditiva si eu am cu ea relatia aceea de care vorbesti tu. Mie nu-mi place la ginecolog. Adica nu-mi place controlul in sine. Dar cu ea ma simt bine pentru ca este foarte calda si dedicata. Ma duc la ea ca la o prietena nu ca la doctor. Nu are experienta altor medici cunoscuti din Constanta, dar am aflat pe pielea mea ca experienta nu e totul ci trebuie sa dai importanta fiecarei paciente in particular.
Doua prietene de ale mele au nascut cu ea dintre care una prin cezariana si ele mi-au recomandat-o.
Eu zic sa incerci si pe urma sa vi sa-ti scri parerea. Scorurile sunt cred ca de 3 ori mai mici decat la Cabinetele Lutescu.
Va pup pe toate!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
Leditia spune:
mihutzas poti merge la dna Russu.Eu sunt fata de care vorbea crisis.
.Eu sunt multumita de ea,singura chestie pe care as putea sa i-o reprosez ar fi ca la control foloseste valvele,ma rog,mai toti medicii o fac,doar ca eu nu suport...In rest,imi place de ea,e ok.
Si eu voi fi miresica in 2009 si tot in iunie :)
POZE
my baby
8+ 
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Am trecut pe prima pagina adresa si nr de tel al d-nei dr. Rusu Elvira.
Cris multumim pentru informatii!
Daca poti sa ne dai si cateva detalii despre preturi. Poate ii fac si eu o vizita d-nei dr, ca ar cam trebui sa mai fac un control, dupa fiv2 mi-a fost lehamite sa ma mai duc la dr.. eu mergeam la dr. Chazli Fawaz, de la Provita, dar e cam aglomerat si ai de asteptat cu orele, are multe gravidute si ele au prioritate, chiar daca ai programare.
Si pentru un simplu control parca n-as sta cu orele la coada.
Spune-ne, te rog, Cris, d-na dr. are si echo intravaginal?
si multumesc de invitatie, mai vorbim cand terminati cu aranjatul si mai cresc putin si "aia mici"
Poate pui si tu niste poze cu ei.
Mada 
si multumim pentru vorbele frumoase!
si pentru Darius si Briana
Kerstin iti doresc sa te faci bine cat mai repede. Ref la intrebarea ta, nu stiu ce sa-ti spun, dar sigur trebuie sa fii scapat de orice urma a bolii ca sa ramai insarcinata. Te 
Mihutza bine ai venit!
Te asteptam oricand daca ai intrebari sau ai nevoie de vreun sfat. Din pacate, nu stiu sa-ti spun nimic despre dr. Peteanu, poate sunt totusi fete care au fost la el si ne vor da detalii.
Bubu73 
Mari ma bucur ca ti-am fost de ajutor! 
Dearbambie, Maria, Cris2081, Ralina n-ati mai intrat de mult, sper ca sunteti bine, mai dati si voi un semn! 

toate fetele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Leditia spune:
Ioana te ajut cu cu niste preturi ca tot am mers de curand la dumneaei..maine merg iar.
Eco endovaginal-80ron
Control ginecologic-60 ron
Secretie-40ron.
Atat am facut si eu,deci alte preturi nu stiu.Pt analize,stiu ca te trimite la synevo.Maine merg la ea,sa-mi dea un set de analize si stiu ca data trecuta imi spunea ca probabil le voi face la synevo.Mai vedem.
POZE
my baby
8+ 
ioana_p76 spune:
Leditia multumim pentru informatii|! 

Sarcina usoara in continuare!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
crisis81 spune:
Aveti www.flickr.com/photos/11706357@N04/2550774596/in/set-72157605423798788/" target="_blank">AICI
poze cu puiutii mei. De fapt ai lu Alma. Eu mai astept
.
Preturi de la Dr. Rusu nu mai stiu asa ca ii multumim Leditiei ca ne zice ea.
Eco intra-vaginal are sigur ca asta am facut eu acum 2 luni cand am fost. Ioana eu chiar te sfatuiesc sa incerci. Si eu dupa FIV am fost la ea ca aveam sangerari intre cicluri. SI o sa ma mai duc peste doua saptamani la mijlocul ciclului sa vad cum mai sta treaba ca in septembrie o iau de la capat cu FIV.
gagicile! Sa-mi ziceti dc va plac pozele!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
dear_bambie spune:
Buna dimineata, dragele mele priietene!
Intr-adevar nu am mai intrat cam de mult, dar am fost un pic cam ocupata, am avut si probleme cu internetul, dar de acum, promit ca voi intra mai des.![]()
Bun venit noilor fete!

Ioana p_76, multi 

...

Crisis, felicitari pentru casuta! 

Si acum despre mine. Inca nu s-a intamplat minunea
, dar sunt optimista in continuare si cred cu tarie ca pana la finele anului voi fi
. Saptamana trecuta am fost la ginecolog la un control de rutina, mi-am facut si analize (recoltare secretie vaginala, examen Babes Papanicolau ). In legatura cu nodulii de la san (mastoza fibrochistica) ginecologul si dr Omocea, mi-au spus sa nu-mi fac griji. Sunt foarte multumita, ca tratamentul prescris de dr Soescu, pentru reglarea cm, a dat rezultate, adica cm s-a reglat (29 zile), dureaza doar 4 zile ( inainte erau 8 zile), am si ovulatie. Pentru mastoza, dr Soescu mi-a prescris un tonic pe care il voi lua 3 luni. In schimb sunt foarte suparata pe cei de la Synevo. Sotul a repetat spermograma si este identica cu cea pe care am facut-o in 2006. Sunt aproape sigura ca rezultatele le iau din baza de date. Cand am fost sa duc proba erau 2 barbati care repetau a treia oara analiza si erau foarte revoltati ca rezultatele erau identice cu cele de dinainte si nu se imbunatise nimic, in conditiile in care de 3-6 luni erau sub tratament. Din pacate am plecat, ca ma grabeam, dar ei asteptau sa vorbeasca cu laboranta. Revenind la rezultatele spermogramei, acestea sunt: aspect- anormal, numar- 0.5, spermat mobilitate normala- 2 %, spermat mobilit. redusa- 98%
Asta e facuta in mai 2008, am mai facut in sept 2007 iar rezultatele sunt: aspect- anormal, numar- 0.1, mobilitate normala-0, mobilit redusa- 0, forme aberante- 100% Si mai avem una in 2006 care este indentica cu cea din 2008. Vom mai repeta analiza peste 3 luni, daca nu se intampla minunea pana atunci, dar la Synevo nu mai fac nicio analiza, niciodata. Noi suntem dezamagiti de rezultat, dar mergem inainte, continuam tratamentul si ne
la DD sa ne binecuvanteze si pe noi cu un
.
Si de la anul vom avea in Constanta clinica de fertilizare in vitro. Dupa cum stiti se construieste o maternitate particulara, iar la parter va functiona clinica de fertilizare. Sunt 5 actionari mari: Lutestii, Raica si inca 3 pe care nu-i mai retin plus un actionar mai mic, un doctor din Israel care se va ocupa de fertilizare. Cam atat stiu, daca mai aflu va anunt.
Gata ma opresc, cam astea au fost vestile despre mine.
Va doresc o zi cum va place!

toate fetele!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Crisis, sa va traiasca puiutii!!! Pozele sunt reusite, iar catelusii sunt foarte dragalasi si grasuni! 
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."