Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
agho spune:
mhdlvrc, multumesc pt. precizari si informatii! E in regula daca sunteti multumiti de alegerile facute. Deci si anul acesta, alta excursie.
Mihaela, bravo may cu sarmalutzele tale! Poate si eu, daca am sa ma mut in tari straine m-apuc de gatit "traditionale". Asa, si ai dreptate cu pozele pe net. Mare dreptate! Dar asteptam cu parul cretz. Apropo, si-am vazut cam ce ocupatii are Silvia in ultimul timp (pictura pe piciorushe).
May, Katy, mamicile astea gatesc si gatesc...Eu m-am facut ca nu vad de prima data cand a scris despre ei - ardeii lui Flower_power, dar te pui cu te-ncurci?
Flower_power, chiar ca nu ai stare de te trezesti devreme. Si sotziorul meu face cafeaua si-a lui mi se pare muuult mai buna. Mai ales daca e si calda-calda.
Sanca, esti mai norocoasa la jocuri! Dar daca erau bani adevarati il mai imprumutai? Si eu am facut cate ceva de-ale curateniei de primavara in we trecut.
Ana68, spor la "secretarit"! Mai vii p-aici.
Dana, hai ca si eu sunt dupa ora noua si devin veche de cum ma dau jos din pat.
Alma, ce dor mi-a fost de tine! Asteptam rezultatele pozitive.
Si eu am ramas cu o tuse seaca, foarte nesuferita.
mihaela_s spune:
Hello!
Io-s scurta azi(la raspuns desigur) , sunt la scoala si mai am putin timp...
agho, da...Silvia se va face pictoritza sau cantareata sau scriitoare , in orice caz ceva artista dar cum le face pe toate acum, nu stiu ce directie va alege .
Deci vrei sa trimit copiii intabara de engleza! SUPER!!!
mara, noi nu luam vitamine decat in cazuri extreme. Adica primavara daca simt ca ma apuca astenia, iau un tub de Ca efervescent sau multivitamine tot efervescente si fac o cura. In Ro beam ceai de urzica primavara. Fetele iau numai vit. C peste iarna, asa ca pe bombonele(1-2/zi), iar sotul nu serveste decat daca e racit. In rest....multe multe fructe, de toate felurile, incerc sa le variez de cate ori cumpar. Silvia mananca acasa putine fructe, in schimb mananca la camin legume crude si fructe(au o masa de fructe si primesc legume crude la intalnirea zilnica a lor si la masa de pranz, apoi la desert). Ai dreptate cu laptele, nu e cel mai bogat in Ca, mai bogate sunt iaurturile si cascavalul sau branza. Am fost recent la o intalnire in care ne-a fost prezentata importanta consumului de alimente bogate in Ca si era cam asa, pentru o persoana adulta: 2-3 l de lapte /zi...sau 2 farfurii mari de broccoli gatit cu 3 felii mari de cascaval...sau 1 l de lapte batut/iaurt...sau 30-40 de banane...
Fetele nu au mai luat vigantol anul asta(Diana defapt nu a mai luat de pe la 2-3 ani), dar nici aport de vit. D si calciu nu au primit. Diana a avut acum 2 ani o cadere de Ca si a avut probleme, nu foarte grave dar destul cat sa aiba ameteli, dureri de cap...a luat doar Ca efervescent si a inceput sa manance multe iaurtui, cate 2-3 pe zi si si-a revenit. De atunci a ramas cu iaurturile si cu cereale cu lapte, zilnic. E foarte bine!
Mihaela, eu am inteles...ca vrei sa reduci laptele pe care il bea Mihai. Daca nu il bea in detrimentul altor mancaruri, atunci nu e grav, lasa-l!
alma, ma bucur ca ai revenit! Eu totusi am incredere ca vei fi pe locul I, tin pumnii!
dana, si la noi e mai rece azi, bate vantul si ploua si sunt vreo 3-4 grade...sper sa se incalzeasca putin pe we, ca plecam la Stockholm si vrem sa vedem orasul...
Sanca, spor la gasit bilet ieftin spre Romanika! Fain ca v-ati distrat sambata!
katy, nici eu nu pot face ardei umpluti din aceleasi motive ca si tine...sunt uriasi si scumpi! Astept sa vad daca nu se vor mai "mici" odata cu venirea verii si poate gasesc ceva crescuti "loco" nu adusi de prin alte landuri . daca nu, am sa pap la mama la vara!
Ok, va pup si pe nenominalizate, am fugit la datorie!
vorbe de copil...
Hobby
mhldvrc spune:
Da, Agho! Tatiana vrea sa mearga(pe 15 iunie) si cum noi nu facem diferente, intre ei, v-a merge si el. Abia astept sa vina vara(sa vad ce-o sa zica), cat e Tina plecata vom vizita niste pesteri(cele din Apuseni). Poate cu putin noroc mergem si la concert(Metallica)
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
agho spune:
Mihaela, nu noi trimitem copiii in taberele de lb engleza, ci mhldvrc, mami de Mihai si Tatiana. Eu doar am constatat ca ei fac asta.
Personal, mi-ar fi placut sa mearga And., dar bugetul e insuficient pt. tabere in UK.
Dar ma bucur pt voi, mhldvrc, pt. faptul ca va veti ferici copiii cu o tabara, iar pe voi cu excursii in munti. La concert nu ma bag, ca nu-s fan. Asta e!
fetele
flower-power spune:
Katy ,fair enough ,da tu ai inceput-o ,cu vinetele .La noi inca nu e sezon ,noroc cu alea de la congelator .Si nu stiu ce le pun la ardeii aia de -au ajuns asa mutanti ,sincer ,pe mine nu ma inspira ...Vad si pe la noi prin supermarketuri ,da n-au nici un gust ... in mod sigur sunt supusi la tratamente , de ajung matusalemici .Eu nici macar rosii nu pot sa mananc inca ,nu-mi plac ,n-au nici un gust .Le astept p-alea de gradina .A ,eu si laptele il iau de la cineva de la ferma ,de ani de zile .Si ouale ,de la gaini de curte ...Nu ma intrebati , cum .L-am pus pe al meu sot sa intre in discutie cu un mosulica ce sta la casa ,undeva prin zona ,si uite-asa avem noi oo eco ...Au un galbenus...
Dana ,nu te nevroza ,ieri a mers destul de aiurea DC ,pe seara n-am mai putut sa intru de loc .Si ghiciti ,ambele cearceafuri pe care le-am scris ieri mi le-a papat Dino , (c) Agho ,ca sa nu spun ,ca io m-apuc sa scriu si mai suna un telefon ,nu stiu ce mai vrea sefu ,si de-astea ,si mai apas din fuga butonul cu x (saracul Dino n-are nici o vina),numa ca io ,fata deshteapta ,v-am zis ,apas pe vizualizare din timp in timp si cand patesc pocinogu' dau rapid copy de-acolo .Voila
Deci care va sa zica v-ati destrabalat cu peste ,hhmmm.Am si eu in vedere ceva asemanator ,pe week-endu viitor (nu in asta care vine ca pun de smotru),de Florii ,da cu scrumbii ca asa cere traditia ,si io-s si langa balta (Braila).Cat despre zapada ,te inteleg de ce esti up-side-down ,la atata zapada si eu as fi ,din cate scriai anu trecut era destul de frig...
Sanca,v-ati distrat ,bravo ,si fara copii ,din nou bravo .Da cine-i crap table ,asta , daca nu ti-e cu suparare .Sa-nteleg ca astia va vor dependenti de gambling ?
Si-apoi ne-am apucat de planuri pt agitatia de Pasti ,n-avem incotro ,daca vine peste noi ... Iar mie nu-mi place sa ma las in ultimu' moment ca-i o nebuneala pe-aici de te-ntrebi unde a fost dom'le toata lumea asta pan-acum ,si ce-a mancat ? Zici ca-s termite .Aste-s traume vechi ...Unii ,saracii ,abia recent au vazut un supermarket de aproape ...
Alma ,poate-ti aranjez ceva cu vecina de dedesubt ,ea are in exces ,da slabe sperante ,c-am cam pus-o la colt ,cand mi-a zis ca se aude pe scara ca is bransata ilegal la cablu ... Iti dai seama ca trebuia s-ontreb de unde s-aude dom'le , ca io n-am auzit nimic
Mihaela ,interesant ,ce inseamna promovabilitate 100%,si cati din clasa de la gimnaziu au intrat la acelasi colegiu ?Cat v-a costat Cambridge si care a fost programul ,dar Oxford ?Scuze pt avalansa de intrebari ,dar chiar ma intereseaza .
Miha ,credeam ca numai al meu sot e paranoic cu pozele pe net ,ti-am zis ce am auzit si eu despre lapte si derivati ,cu amendamentul ca sursa mea (medic) sustinea ca branzeturile nu mai pastreaza prea mult din Ca ,ca mai bogate sunt laptele si iaurtul .Acuma , depinde si de perioada , acu ceva ani , imi spunea tot un medic []ca studii recente aratau ca laptele nu este chiar asa cum se spunea si ca iaurtul e mai bun fiind deja fermentat ......Eu ,iarna si chiar primavara mai iau Ca ,fiindca nu suport laptele ,si uneori Mg .Iar lui TB ii dau echinaceea ,Beres Drops ,uneori CalCevita .I-am dat si coenzima Q10 si Omega 3 ,anul trecut .
V-am pupat
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Anca ,ptr bilet intra pe site la LUTETIA TRAVEL sau si mai bine suna la ei .Inteleg ca anul asta au preturi mai bune la agentii decat pe net .
Si ceva pt dl Sanca http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7335351.stm
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Buna fetelor.
Eu sant la o ceasca de ceai verde cu voi.
Mara, mersi de informatie. La Lutetia am sunat ieri si am fost dezamagita de pret, ca eu deja imi gasisem cu 100 mai ieftin, si aveam "high expectations..."
Restaurantul de la nemti mi-a placut. Scapi si fara sa lasi "tip" ...Totul e sa nu ti se verse in brate olicica cu mancare, daca au vreao defectiune la robot...
MqqM - in aiureala mea de ieri, am uitat sa-ti scriu. Felicitari pentru carnetul lui Mr P. Este un "mile stone" ... trecut cu bine. Bravo pentru independenta si felicitari pentru sutul tras de tine...
Mihaela, fetitze cu codite impletite. Intr-un an mi se facuse si mie dor de impletit cosite. Si am luat-o la impletit pe o nepotica, si i-am facut vreo 200 de codite....
Mihaela rock-n-roll, unde e concertul cu Metallica? Eu am o colega de servici, care-i pleaca iubitul in Germ la concertul Manowar.
Agho, pentru tuusea seaca incearca ceai de cimbrisor. Da, ai dreptate, daca erau banii mei adevarati, nu mai dadeam din ei. Sau poate ii dadeam daca-l vedeam castigand, sa mi inmulteasca mai repede. Vezi tu, Las Vegas-ul e la numa 6 ore cu masina de noi, si in decenii de America, nu am calcat in Vegas decat de 3 ori. Nu am microbul cu jocurile.
Mara, nu prea pot sa-ti dau explicatii prea multe despre crap table, ca eu nu prea pricep jocul asta. Cu creierul imbibat in alcool, nu aveam eu rabdare sa ascult cum se joaca... Dar uite aici totul despre craps
Ana spor la secretariat. Cam des ti-o fac astia, ar trebui pusi la punct, ca abuzeaza de bunatatea si rabdarea ta (si a noastra)....
Alma, asteptam vestea cea buna.
flower-power spune:
Bravo ,Anca ,[] c-ai gasit si mai ieftin ,prinsesem si io un pont si-am zis sa ti-l dau mai departe ,c-am vazut ca ai nevoie ...
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Gata, am fost si eu la prima sedinta cu parintii intre straini, singura...adica cu fetele dupa mine ca nu au avut cu cine ramane acasa, Ovi a intrat iar de garda. Si nu m-a mancat nimeni .
Vineri copiii organizeaza discoteca si a trebuit sa stabilim detaliile si sa vedem cine cum merge la ajutor. Pana la urma merg si eu acolo, la sfarsit la "dezorganizare" si atat. Mai sunt apoi 2 targuri de vechituri la sf. de aprilie si in mai, dar eu am examene si nu m-am putut inscrie. Asa ca raman cu discoteca, e suficient. Banii stransi se vor pune tot in contul excursiei. Se pare ca nu va fi in vara asta, nu sunt destui bani si parintii nu vor sa completeze inca cu o suma mare, asa ca s-ar parea ca mai asteptam. Sa vedem cat se strange insa cu actiunile astea...poate totusi...
agho, am pus parul cret al Dianei, sigur nu e asa cum va asteptati. Am fotografiat-o dupa o zi de scoala, dimineata arata mult mai cret. A stat in pauze cu caciula afara si s-a lasat destul de mult. Dar ea a fost multumita. Acu' am cerere pentru vineri seara .
Ah, imi cer scuze, se vede ca eram pe graba...da, am inteles gresit cu tabara...
Ana-Maria, am uitat...spor la secretarit saptamana asta, se pare ca esti persoana preferata in lipsa titularei .
Mara, e bine ca TB primeste vitamine, daca sunt la recomandarea medicului sunt sigura ca stie de ce le-a dat. Am uitat sa spun ca fetele mai rontaie peste iarna si multivitamine sub forma de animalutze si cu gust de fructe, nu zilnic...cand isi mai amintesc si ele...sau mai beau sucuri din pastile efervescente de multivitamine. Eu am tot citit despre echinaceea ca luata in exces poate face rau si am evitat-o.
Aha, am inteles despre branzeturi, dar eu nu am auzit teoria asta, insa e posibil. Noua asa ne-a prezentat tipa la intalnire, eu am luat-o de buna . Oricum aici lumea e "indoctrinata" cu laptele .
Bravo ca aveti o sursa de lapte, oua si alte produse de la tzara. Aici exista in magazine produse ecologice, dar am citit o teorie, de fapt un articol in ziar ca nici astea nu sunt ecologice 100% pentru ca se consuma motorina/benzina ca sa le transporte cineva de la sursa la magazin asa ca tot "polueaza" si ele . Nu mai spun daca sunt transportate cu avionul in alta tzara.... Aici pe insula majoritatea fermelor produc ecologic si eu mai cumpar produse din astea. Legume, lapte, oua, cereale, fructe, dulceatza...uneori si carne mai ales de pui, iese supa mai grasa si mai gustoasa . Aici nu sunt pietze, singurele surse de legume, fructe, oua, carne, etc. sunt marketurile.
Ardeii de aici chiar sunt gustosi, am mancat si eu din cei din Ro care chiar erau . Am vazut azi intr-un magazin si ardei mai mici, dar sunt rosii, am cumparat si sunt gustosi...poate ma indur sa fac cativa umpluti ca prea mi-ati facut pofta . Rosiile nici mie nu-mi plac, doar cele "cherries". Astept si eu vara, sa gasesc rosii de la ferme in magazine-sper!
Sanca, eu nu mai beau nimic la ora asta, dar ma gandesc la tine...sa-ti fie de bine ceaiul!
V-am pupat, ne mai "auzim" si maine!
vorbe de copil...
Hobby
agho spune:
www.shakespeare-school.ro/cheltenham-oxford/welcome.html" target="_blank">despre engleza pentru tine Flower_power.
Mihaela, vazut si par ondulat (multumim) si piciorushe si manutze pictate. Ma bucur ca nu te-a papat nimeni. Gata, ai program la gradi'.
Sanca, e tare bun ceaiul verde. intr-o vreme am baut mai muult. Acum...Da, imi imaginez ca nu te omori dupa jocurile de noroc. Multumesc pt. indicatiile cu ceaiul!
Cum nu sunteti mai multe, va pe voi, dar si pe urmatoarele...