Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

si Katy.

Acum mi-am adus aminte si ce voiam sa-ti spun si Robert face la fel ma refer la spanzurat caci el se spanzura cu aceea curea,mereu ii atrag atentia insa degeaba si mai are un obicei prost isi trage chilotii de mai au putin si ii ajung la gat,mereu ma crucesc si ii zic dar 0.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

WE placut!
si

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua la doamne.
Eu va spun de acum we placut, nu stiu daca mai intru ca am ceva treaba.
trebuie sa raspund la mailurile de serviciu, apoi sa dau o tura prin casa si s ama duc sa ma fac frumoasa ca mergem diseara la o aniversare la un local cu staif.

Mai am o treab#259; azi: s#259; m#259; fofilez de un scandal la #351;coal#259; la fi-miu. Se pare c#259; b#259;ie#355;ii s-au luat copil#259;re#351;te de bunica unui coleg (care, fie vorba între noi, arat#259; ca o baborni#355;#259; din pove#351;ti #351;i îi bodog#259;ne mereu), au speriat-o la un geam sau la poart#259;, nu am în#355;eles bine. Acum am auzit variante în care e inclus #351;i fi-miu #351;i variante care îl exclud, dar v#259;d c#259; nu am fost convocat#259; azi la #351;coal#259; ca alelalte m#259;mici, deci sper c#259; andreiu a fost doar un spectator pasiv.

Va pup deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor....

Mara draga...ce sa mai zic?No comment la asa dedicatie...corect e cum zic versurile alea...si imi confirma,din nou,ca in tara asta sa faci ceva e lupta cu morile de vant.
Miha...bravo si tie...vad ca ti pasul cu Diana la rezultatele excelente pe care le aveti!Si succes maxim la nivelul urmator.Desi eu nu sunt acolo sa pot remarca performantele tale scolare la cald...dupa cat te cunosc eu,nici nu incape indoiala ca nu vei trece cu bine si examenul din Mai.
Katy si chiar daca o certi pentru cureaua stransa si pentru sireturile legate strans(asa face si Alex cu sireturile)...ce obti?Ca face ca tine si cum a iesit pe usa din casa face ca ea...Eu zic ca s-o lasi in pace,o sa-si dea ea singura seama ca nu e bine ce face...sigur o sa fie o intamplare in care va simti disconfort fata de modul ei de a se imbraca si va renunta singurica la toate astea.
Anca tam-tamul ala e mai mult al profesorilor care doresc recunoastere profesorala,faima,celebritate si titluri...Pai sa vezi o faza de ieri:vine Alex acasa si ne zice ca profa de mate a intrat in ora de desen sa il scoata din clasa.Alex a crezut ca e vorba ca profa de mate il ia la pregatire,de fapt era vorba ca profa de mate a cerut profei de desen sa il lase 2 minute pe hol sa ii dea niste coli cu exercitii ,ca sa se pregateasca acasa.La care profa de desen s-a ofuscat si a replicat ca in anul asta scolar abia de l-a vazut pe Alex la vreo 3 ore de clasa.Profa de mate i-a dat ce avea de dat si cica,povestea Alex,in pauza era suparata fleashca si vocifera pe coridor ca...ce?Ea pregateste olimpici si cat se implica ea si cum isi permite asta de desen sa ii vorbeasca asa...?!Nah,poftim...ce sa mai zici?Sanatate maxima lui Matei,sa se refaca cu ochiul.
Andra,ce-i la voi acolo?Circul e mica minciuna pe langa ce petreceti voi acolo....vai de capul vostru!Cam nasol cu caprele si istericalele...Ce sa zic?Detasati-va!Atat cat puteti!Daaaaaaaa...ne-am fi intalnit la nunta...hehehehehehe...in august,dar nah!n-a fost sa fie...iar cu meritele...ma scarbesc toooot mai tare!Pupici si sa se rezolve si problemele voastre!

Sa va spun:aseara Marius a sunat-o pe profa de mate,may fetelor,ca era in plina criza de nervi domnul meu,ca el nu intelege ceva...adica,bine-bine,noi cheltuim bani,cupilu mere la Galati,ia ceva bine,nu ia iara bine...nu conteaza,dar ce avantaj are el de pe urma la toate aceste concursuri din partea scolii,inspectoratului,invatamantului...etc,etc,etc...??????M-am abtinut la comantarii,ca sa nu infurii nebunu' si i-am dat telefonul s-o sune(in sfarsit!) pe profa.Numai ca a dat peste alt nebun(nebuna)...cam ca el,asa ca discutia a fost cam aprinsa si scanteiecioasa.Profa:"Cum va permiteti sa ganditi asa?Nu va ganditi la sufletelul lui?Ca va fi atat de dezamagit?Ce sunteti asa prapastios?De ce sa nu il lasati?E meritul lui...trebuie sa mearga".(care sufletel?ca l-am intrebat pe Alex ce ar simti in sufletel si daca ar fi dezamagit si alea-alea si s-a uitat la noi cu o privire de parca ne-ar fi zis intrebator daca suntem drogati).Marius:"Bine,bine,am inteles ca e meritul lui,nu e vorba de bani aici sau alte avantaje materiale...intrebarea mea era :ce avantaje are copilul asta,din partea scolii,prin faptul ca reprezinta scoala 21 si judetul Timis la acest concurs?".Profa:"Pai va merge acolo si va reprezenta judetul si meritul va fi sufletesc...avantajul de care tot spuneti este hrana spirituala"...Marius rade infundat si raspunde:"Doamna profesoara,haideti sa revenim la subiect,ca cu aceasta hrana spirituala mori de foame.Si eu am fost elev si am fost foarte bun la vremea mea la matematica,am fost la concursuri si olimpiade ca si Alex...si?M-a remarcat cineva?Nu sunt un cineva,lucrez la patron si fac ce mi se spune...asta intreb eu acum:pe viitor,care este avantajul lui Alex,pentru faptul ca munceste atat la matematica,ca se agita cu concursuri,ca-vorba aia- cheltuim niste bani...nu mai departe discutam chiar de nationalul galatean...nu?".Profa:"Vaaaiii,cum putei vorbi astfel?E hrana spirituala ceea ce munceste Alex.Si dvs daca ati fi muncit mai mult ati fi ajuns cineva!Asa sunteti cine sunteti".Marius:"Doamna profesoara,mai lasati-ma cu hrana asta...eu vorbesc pe concret.Situatia mea financiara,in momentul de fata,e foarte multumitoare pentru mine,situatie pentru care am muncit.Puneti-va in situatia in care daca nu aveam bani,eram sarac lipit si nu il puteam trimite pe Alex,ce ati fi facut?".Profa:"Aaaaa,pai se desemna un profesor de la inspectorat si scoala il trimitea pe banii ei cu profesorul respectiv,statea la camin...Asa scoala o sa-i deconteze biletul de tren,clasa a II-a,iar clasa lui a strans mai demult niste bani,donatie pentru olimpiada de matematica nationala(va fi la Timisoara) pe care ii va dona lui Alex.".Marius:"Bun,am priceput...banii nu ma intereseaza,vreau sa stiu pentru viitorul lui Alexandru care sunt avantajele,cu ce il va ajuta pe el participarea la aceste concursuri in clasa a VI-a,a VII-a,a XII-a si asa mai departe?".Profa:"Cum?Dar e meritul lui...se va tine cont de asta...capata experienta...si e hrana lui spirituala".
Una peste alta,cam asa a decurs convorbirea...Marius se uita la mine si facea cu mana la cap ca profa e nebuna?Nu va spun comentariile de dupa conversatie...cand mi-a crescut pipota ca mi-a dat dreptate ca e nebuna si plecata cu pluta...si finalul ca asta este...Alex merge,clar la concurs,numai ca e...nu mai cometez.A intrebat-o Marius pe profa cam cat crede ea ca costa distractia asta si cand i-a zis ca un total ar fi la vreo 8-10 milioane...cica s-a facut liniste pe fir...
Am lamurit si asta...nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand Alex se va muta la alta scoala...

Dragelor...va tzuc si va doresc un week end fain!Sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Anutza nu ma pot abtine ,ai grija sa nu i se aplece lui Alex de la atat hrana spirituala ,bai ce dobitoaca incredibil ,si dealtfel n-am inteles de unde si pana unde isi permite ea sa-l judece pe Marius ca a ajuns sau n-a ajuns cineva,ma rog ce o insemna si asta in conceptia ei nici nu vreau sa stiu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna la mamici ,(eee ,cum suna ?)I'm back!!(nu c-as fi vreo zanica ,da n-au astia unu cu diva de mine)(
Mi-am pus o stacana cu ceai verde (vedeti ce fata cuminte m-am facut de cand cu greva ?,ca Anca m-a ignorat cand am intrebat-o cum bea ea ceaiul verde ,frunze ?,la plic ?,cat ?,ori vreti sa faceti experiente pe mine ?)si acu sa va salut cum se cuvine .
TRRRRIIIIPLE FELIIIICIIIITARI !!!!!!!!!!pt Miha ,in primul rand pt fata isteata din dotare ca stiu ca asta e cel mai important pt mamici (eram cam sigura ca asa va fi ,e stiuta diferenta de nivel dintre sc rom si alte scoli ,ca la noi se cere de-i tampim pe saracii copii ,de-aia unii ajung la Microsoft si unii rebuturi ,ceea ce-i cu adevarat outstanding sunt rezultatele de limba si cat de repede si bine a asimilat .Inca o data ,felicitari !Felicitari pt una bucata doamna suedeza in devenire si last, but not least pt cheia de la casa ,dom'le.Aveati asa o alura in pozele de la Stockholm ,se vede ca va prieste ,plus c-a mai venit si mama .Vorba lu Agho ,unii chiar le au pe toate ,da poate le si merita Si zi asa ma citesti prin alte parti ,te gandeai c-am gasit ceva mai interesant si va abandonez ?n-aveti voi norocul sa scapati asa cu una cu doua de mine

Mi-am terminat curatenia ,la mine atmosfera n-a fost deloc idilica []ca la Agho ,la mine a fost ceva gen videoclipul lui Queen ,cand dadea Freddy Mercury cu aspiratorul ,eu ascultam muzica (cu sonorul tare ) stergand geamurile ,lustruind mobila ,in ritmul muzicii ,ultima gaselnita Duffy cu Mercy si altele dragi mie (aerosmith ,guns N'roses ,etc,etc). al meu sot a batut covoarele ,sters parchetul ...,...

Intru mai tarziu ca tocmai m-a anuntat al meu sot ca pleaca in Norvegia sau Danemarca ,nici n-am reusit sa inteleg prea bine , pt o saptamana (o urgenta de serviciu ,la naiba ).Eu tot sper ca-i o gluma

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ana, am uitat sa-ti spun, Diana a mers la concurs pe banii inspectoratului, eu i-am dat bani doar de cheltuiala. Deci tren (Intercity pana la Bucuresti, apoi Rapid pana la Caransebes), cazare si masa au fost platite de Inspectorat. Nu are rost sa cheltui atatia bani daca nu va deranjeaza sa mergeti cu trenul. Dar Alex e singurul care reprezinta judetul? Eu stiu ca 4 copii ar trebui sa fie si-atunci vor avea un insotitor. Cat despre hrana spirituala, ma abtin .

Mihaela_s, multe felicitari pentru rezultatele foarte bune ale Dianei, cred ca esti cum nu se poate mai mandra! Felicitari si pentru rezultatul tau, care va fi unul bun, dupa cat se intrevede.

Mara, poate e doar o gluma, sa plece acum, in ajun de Paste? Ai fost harnicuta, eu abia maine ma apuc de smotru.

Miki, weekend placut si tie! Petrecere fumoasa in seara asta! Vad ca textul de la sfarsit ti-a aparut cu "cocomarle", imi fac mea culpa ca nu am inteles.

Andra, de situatia asta n-am mai auzit, el sa se imparta intre doua femei si sa nu puna niciuna piciorul in prag. Dar daca ele accepta situatia si financiar e ok (banuiesc ca asta e baza) sa fie sanatosi! Iar cu pamantul... e urat ce fac, insa nu te necaji, cel mult ii tratezi cu raceala si le ajunge.

Katy, nu ai putea sa ii stramtezi pantalonii in talie sa nu se mai stranga cu cureaua? Eu asa faceam cu pantalonii sau fustele mele, nu gaseam sa-mi fie bune pe talie.

Anca, Elliot cred ca va savura vacanta in Romania alaturi de verisoara lui. Vor fi lucruri noi, pe care probabil nu le face acasa. Matei nu-i va duce dorul?

Rezultatul s-a afisat, exact asa cum m-am asteptat, sunt a doua, nu mai comentez nimic ca ma enervez, am depus contestatie, saptamana viitoare se va decide cum si in ce fel.

Pup si pe cine n-am mentionat si va urez un weekend placut (fara smotru ca mine )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Alma, am rectificat textul cu "maimutze" la 2 minute dupa ce l-am postat, deci fix in intervalul ala ai avut ghinion sa il citesti tu. Te pup. Un we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Alma ,draga ,nu-i nici o gluma ,chiar pleaca dar se intoarce pana de Pasti ,asta e ,noroc ca am cam ispravit curatenia ,si cu aprovizionarea partial ,restul vedem ,ne descurcam ...
Felicitari Dianei ,locul 4 pe judet nu-i chiar bagatela ,desi noi parintii vrem perfectiunea (poate n-ar fi rau sa ne uitam mai des in oglinda )

Anca,sper ca Mateiasu e mai bine si nu a facut si la celalalt ochisor (n-o fi de la bazin ?,ca stiu ca si pe la noi faceau copilasii de la apa din bazin) ,vezi tu cum a invatat el patternu ,dac-a vazut ca merge , why not ?Uite-asa il mai apuca si pe-al meu uneori cica 'azi e vineri ,eu ma mai duc la scoala ?'I-ar trebui feciorului un we prelungit ca si-asa vinerea au sportu ,desenu si cantu...Eu iara m-am umplut de nervi cu scoala lu peste prajit .Va zic eu mai incolo.Vad ca scoala asta ne cam mananca sufletul astora de prin Romanika .
Vin mai incolo ca s-a strans o gashca de copiluti ,prieteni de-ai lui TB si au iesit cu mingea ,trb sa stau cu ochii pe ei ca sunt si cateva fetite care-s venite de prin alte zone si-s pe raspunderea mea ...Mai viu

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna fete dragi!

Azi sunt cam cu in sus, scuzati de expresie...cred ca oboseala si stresul isi spun cuvantul. Cred ca ne asteapta cateva nopti de dormit pe jos, inca nu am reusit sa comandam mobila ca abia dupa 11 noaptea ce am timp sa stam cu Ovi si sa ne gandim(el e dupamasa saptamana asta) ce vrem, unele produse nu se pot comanda pe net si trebuie sa mai umblam si aici la magazine de mobila, inca nu am avut cand. Maine vrem sa mergem la magazinul de vopsele si sa vopsim o camera macar, duminica ma "sarbatoresc" si am zis ca nu vreau sa lucrez nimic la casa. Saptamana viitoare sotul meu va trebui sa rezolve toate restul acolo, eu va trebui sa repet pentru examen, in we urmator are garda de noapte sambata...si uite asa se vor duce zilele de aprilie...

andra, ce situatie penibila cu acritura si maimutza.... Iar faza cu terenul, ce sa spun...urata de tot! E bine sa va vedeti voi de familia voastra frumoasa si sa-i lasati in pace cu ale lor. Da, stiu ca e greu avand in vedere ca firma e impreuna, sunt parintii sotului tau si nu e asa usor sa ii dai deoparte, dar macar sa va detasati de problemele lor. Esti o femeie puternica si cu picioarele pe pamant, sunt sigura ca veti trece peste toate!

Mara, nu te-am urmarit , am vazut intamplator subiectul cu violenta in scoli si te-am citit acolo. Drum bun sotului, sa-si ia haine groase cu el, aici sunt 7-8 grade max., mai ploua, mai bate vantul...mama a venit fara caciula si ieri a regretat...ploua, batea vantul si desi rau 6 grade, se simtea 1 grad!

Ana-Maria, ce mare-i gradina! Moama ce aberatii cu hrana sufleteasca...

alma, pacat, imi pare rau...poate se rezolva ceva cu contestatia...

miki, distractie placuta! Sa stii ca si la mine apare mesajul tau tot cu hieroglife...o fi browserul de vina? Nu stiu...dar eu am inteles despre ce e vorba...poate ca Andrei nu are de-a face cu batjocorirea bunicii, de asta ai scapat!

Sanca, am inteles acum, multumesc de explicatii...dar eu tot zic ca e curajos Elliot, sa mearga singur. Si tu mamico la fel! Dar e bine pentru ei asa o experienta, e clar. Te aprob 100% daca te incalzeste cu ceva .

agho, ai intrat tu in greva?

Va pup pe toate, nominalizate sau nu, sa aveti un we frumos! Sunt floriile asa ca va doresc o duminica infloritoare!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput