Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
mikimihaescu spune:
buna seara fetelor!!
Iar s-au facut cateva saptamani de cand nu am apucat sa scriu aici.
Nu am un motiv anume pentru care nu am postat. Am avut si eu de lucru, am alergat cu copiii la baschet.
Na ca dupa atata timp nu gasesc ce sa va scriu, sunt intr-o mare pana de inspiratie, dar imi revin eu si va bombardez cu informatii despre noi.
Bun venit celor noi, vad nume necunoscute mie. Iar trebuie sa/mi fac lista, hehe.
Hai ca mai citesc din urma si mai scriu, promit.
Va pup.
agho spune:
SANCA, mari calduri la voi!Si-aici a fost cald, dar de-aseara, gata, a inceput sa ploua. Azi chiar a fost frig. Incredibil ce diferenta! Imi pare bn ca te-am prins! May, sper ca nu te-ai suparat prea tare. Acum, si tu, tot pe bietul sot dadeai vina? Si Elliot n-a ratat momentul sa fac un "compliment" indirect.Gaseste-i bilet mai repede! Cine stie cu ce shmecherii mai vine la tine.
Ei, si sigur ca ma bucur ca au rezultate bune, dar stii si tu metoda (shut-gol... etc)
MIHAELA, bucurie mare! Ti-a venit mama. Am vazut pozele. Semanati. May, iar tu esti o pustoaica, dragutzi amandoi! Fetele la fel, niste dragutze! Ce-ati mai colindat! Maine, primiti cheia casei! S-o stapaniti sanatosi si spor la comandat! (Si sa stii ca doar despre ziua de sambata am povestit cu trebaluitul. )
Mikimih, bine-ai revenit! Probabil ca nu ti se mai pare nimic nostim, teme zilnic, antrenamente...Dar poate ai ceva sa ne spui si noua cum decurg jocurile de baschet, ce progrese au mai facut?.
mhldvrc, hai ca te-au botezat fetele...cu Rock Si mamele de ce sunt? Nu ca sa reduca din efectele complexelor?!...
MIkki2, spor la invatat! Te mai asteptam totusi.
Flower_power, sa stiti ca a intors casa pe dos. Asa a amenintzat.
Da, Ana68, facem galerie, dar sa vedem si noi feed-back-ul.
pe toate...
andacos spune:
SANCa,mey e mortal Elliot,pe bune!Auzi ce ii sugereaza el lui taica-sau!
Hai ca m-am distrat rau e tot,doamne copii astia...!Auzi dar macar zi-ne ce a spus sotzul tau!
Fete dragi va salut la inceput de saptamina,la noi ploua in draci cum se spune(asta ca tot se lauda Sanca pe aici cu vara,chiar si Romania se lauda cu temperaturi ridicate)si nu sunt mai mult de 7-8°C!
Copilului meu cred ca ii da tircoale o raceala ,il cam doare in git si o stare generala proasta!Si joi avem lucrare la matematic!Si tare imi mai doresc sa ia o nota buna sa-i creasca iar aripi!
o saptamina minunata tuturor!Nu va iau la rind ca suntetzi multe!Si va rog nu intratzi in greva!
Dana
katy spune:
La noi e soare si cald ca tot se face sondaj la vreme pe aici.Sanca nu murim inca de cald n-am folosit aerul conditionat insa ne-a cam parlit soarele cu toata protectia cremelor.N-am fost la ocean tocmai ca stiu cum e apa acum.Noua cel mai mult ne place in septembrie -oct.cand stai 2 minute in apa si iti mai simti gleznele inca.
Eu tot fara calc.sunt dar am negociat cu Ana si mi-l lasa mie pe al ei.Eiii dar stiti de ce ?Ca s-a lasat cu wii la sfarsit de saptamana.. si acum nu mai e interesant calculatorul.Nu spun mai mult ca am mers sa cumparam wireless pt. telefon si ne-am trezit la casa cu wii.Io bombaneam barbatu-meu ii explica aluia de la casa ca vrea sa il cumpere nu sa il returneze,ala era asa aerian ca nu stia ca au primit wii in magazin si credea ca l-am adus inapoi...Si noi eram la fel de mirati ca cica au scos 8 cutii la vanzare in dimineata aia.
Noi suntem in plin spelling nu ca ar fi vreun concurs mare dar le da un test si apoi strangi bani in functie de cate cuvinte scrii corect si ii donezi la scoala.Strangere de fonduri printre altele cu motivatia copilului...eu pun accent pe invatatul cuvintelor ca banii ii dau oricum din buzunar nu merg sa ma laud cu cuvintele scrise de fi-mea,desi aici se practica la greu.Multi iau testele la serviciu si le arata colegilor ,la sefi si aia cica trebuie sa scoata banii sa sponsorizeze...Trebuie sa ai stofa sa faci asa ceva eu nu pot nici n-am incercat dealtfel.
agho ce am spus mai sus e un exemplu de cum contribuie scoala la... cum spui tu shut-goool.Din pacate se opreste aici.
Sanca simpatic Elliot si recunoaste daca nu ar mai iesi in fatza cu glume de genul asta n-ar fi prea multa monotonie?Eu asta ador la copii astia:spontaneitatea.
Katy
mhldvrc spune:
Da ,Agho, pentru asta sunt mamele. Dar sa ai cu cine, cu EGOISTUL de Mihai nu se poate. Spre exemplu acum ceva timp in urma, suparat fiind, ma intraba <<De ce i-ai cumparat lu Tina, haine si jucarii, nu puteai sa astepti pana ma nasteam eu? Sau imi luai si mie, doar stiai c-am sa ma nasc.>>,<<De ce sa aiba, ea, NET si eu nu?>> si-a tinut-o asa intr-un plans si aoleu vreo 2 ore .
Asa ca... poate aveti voi o solutie, eu nu mai stiu , oricum diferente intre ei nu fac, dar tot nemultumit este. Nu inteleg cum poate fi asa, sa fi gresit eu?
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
agho spune:
DANA, ridica-i putin tonusul lui And. cu niste Ca, Mg, vitamine, (vit. C pt. gat). Si sper sa-si revina pana la test ca sa dea randament. Uite, si-aici au inceput ploile, dar ce ploua!!!Si e si frig.
Katy, uite ce fac discutiile. Deja i-ati luat Wii Anei. Sa-l stapaneasca sanatoasa! In cazul acesta, ce sa mai faca la calc.?
Am priceput si care-i sist. la voi. Adica scoti bani din buzunar ca sc. sa dea shut-gool, adica sa fie motivati pushtii ca uite asa strang fonduri? Practic tot voi, parintii, sustineti actiunea de motivare.
mhldvrc, clar, manifestarile lui Mih. seamana cu cele ale Anei. Chiar vineri am venit cu niste cumparaturi acasa, dar erau lucruri strict necesare pt. And. Ei ii cumparasem cu mai mult timp in urma si uitase. Si incepuse sa comenteze. May si daca n-am bombanit-o, i-am amintit "cate, cand si ce" i-am cumparat ei pt. ca nu gasesti tot ce ai nevoie pt. ambii cop. in acelasi loc sau in ac. zi. Asa ca am intors discutia in favoarea mea, eu am fost in final suparata. Dupa ce ca eram sleita de oboseala, mai aveam nevoie si de "incurajarile" ei. Orice s-ar spune, copiii astia au nevoie sa fie adusi cu picioarele pe pamant, ca altminteri n-o scoti usor la capat.
pe toate
agho spune:
Mihaela, uite o www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=202482" target="_blank">stire simpatica.
Asa, si-am uitat sa spun ca Ana vine mereu cu info ecologiste fiindca si prof. de engl. face cu ei dezbateri pe teme ecologice, iar cu d-na inv. vor planta un copacel.
Ana68 spune:
Salutare,
Astept inspectia trupei de sefi din Bucuresti,care deja e in cladire,si cum nu mai vin,am zis sa intru fuga sa va mai citesc,ca am ramas in urma...
Mihaelamhldvrc,am vizionat si eu pozele voastre...si am o intrebare:rockerul Mihai cum isi intretine podoaba capilara?Il ajuti?Cum se descurca vara cu pletele?deci don'soara Tatiana e clasa a-X-a...tare frumusica fata!Deci esti o mamica fericita cu copilasi care te ajuta la treburi...asa ceva mai rar!
Mikki2,bafta la examen!
Anca...la noi ploua de rupe pamantul...ieri a fost soare si frumos,ca si alaltaieri,duminica,cand am fost la iarba verde in gashca mare...dar azi e dezastruos afara.S-o vezi pe Luana cum e de rumena in pometi,ca a prins-o soarele...De Elliot...uau ce texte are in cap...asa deci?Atentie la sotii?!
Miha,ce bine ca a venit mama ta!Ce zice?Cum ii place?ceva?Cometarii?Am remarcat cat de bine arata mama ta!May,sa va fie de bine cu casa noua!Si spor la cumparaturi...Multumesc de felicitari!Pai distanta Timisoara-Galati inseamna 700km...doamna lui vrea sa mearga cu el cu un Matiz...fara suparare,dar eu nu sunt de acord cu asa ceva...asa ca daca doamna nu vrea cu trenul,o sa merg eu cu el.Parca am asa,ca mamele,o retinere sa-l las doar cu doamna sa mearga...sunt panicoasa,stiu,dar...nu imi vine sa-l las asa.Doamna de mate e ok,inspira incredere...dar cu matizul 700 km...no way!Nu plec eu la atata drum cu masina noastra...la cum se circula in tara asta.Nu stiu,vom mai vedea...e putin complicat,dar sper s-o descalcim noi!
Agho...galerie ca galerie,dar ce feedack?!Sunt in asteptarea presedintelui in vizita prin birouri.Momentan s-a intzepenit in biroul directorului,spre sa stea acolo pana la ora 14 cand pleaca cu tot alaiul cu care a venit...dar poti sa sti?
Dana,sanatate maxima lui Andrei si bafta la lucrarea de mate!
No,pai va tzuc pe toate si sa auzim numai de bine!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mhldvrc spune:
Nu il ajut deloc, se spala singur, il usuca un pic cu feonul. Se piaptana singur, a fost de acord. De vre-o 2 ani nu ma mai lasa sa ma uit la el, ii este rusine de mine. Si apoi cine vrea par lung, sa si-l ingrijasca, cine nu, se tunde. Bine, la noi e o traditie parul lung, si sotul meu e pletos.
Vara se descurca, e obisnuit. Doar in clasele I-IV a fost cu par mai scurt, n-a acceptat invatatoarea. In clasa a IV-a in ultimile saptamani il prinde-am cu fixativ, ca sa nu-l mai tund. Am suferit amandoi. La scoala il poarta strans in coada, asta a fost conditia. A acceptat-o, de voie de nevoie, numai sa nu se tunda.
Eu n-am ce face, sunt baba, nu mi se mai potriveste. Tatiana si l-a ars cu suvitele, a trebuit decolorat mai intai. Unde nu-i cap ,vai de par. Il avea lung si frumos, ii statea foarte bine asa...Moda asta...
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
alma spune:
Buna fetele!
Voiam sa va dau o veste, dar n-am! Inca nu s-au afisat raspunsurile, deliberari mari...
Ana, felicitari pentru Alex! Poate ne intalnim pe la Galati. Diana a avut sambata faza judeteana si inca nu stie rezultatele. Sper sa fi facut ceva, ca a dormit doar 4 ore inainte, maimuta a uitat sa-mi spuna si s-a culcat foarte tarziu.
Felicitari si lui Tibi pentru engleza! Parca si And al lui Agho a avut punctaj bun, sau ma insel?
Cat despre rock, vin si alte trupe in tara in vara asta, mi-as dori sa vad Nightwish sau Iron Maiden.
Mihaela, i-am aratat Dianei mele pozele cu Mihai si era gata sa bage mana in foc ca-i fata. Eu n-am nimic impotriva parului lung la baieti, daca si-l ingrijesc. Numai ca sunt priviti un pic ciudat, nu sunt in standarde, sa zicem asa. Sotul tau n-a intampinat probleme? Ca am un prieten foarte capabil profesional, insa nu e apreciat de colegi din cauza aspectului.
Mihaela_s (ca sa va deosebesc ), placuta plimbarea voastra la Stockholm, zile placute in continuare alaturi de mama!
Dana, sanatate multa lui Andrei!
Si la noi e o vreme trista, ploua, bate vantul, e frig... Urat de tot!
Va pup pe toate, de la A la Z si va multumesc pentru sustinere si tot restul!