Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

SANCA, clar a sarit in ocean "concentratia" ta! (Poti sa razi si tu de mine ca scrisesem ca tine, fara ghilimele, stii ca e vorba de CONCENTRARE
Sanca, And. e fericitul castigator! Adica despre cls. lor e vorba ca au cam terminat cu materia de cls. a VI-a si fac din programa de-a VII-a. Prof. lor e si autoarea manualului, iti dai seama ca au cu cine sa lucreze "matematic"

Dragelor,
Si la noi e ff cald. In balconul lung de 10 m, dar ingust (ca tot ati vorbit de balc.), e mare toropeala. Jumatate din geamurile lui au fost curatzate de "jumatate", urmeaza si restul poate chiar azi. Rufele sunt intinse la soare (daca intereseaza pe cineva).
"Cupiii" mei au fost harnicutzi, And a data cu aspiratorul in camera lui si in camera Anei. Fiecare si-a sters praful si-au dat si cu spray de curatat mobila. Ana a sters cu o carpa umeda parchetul in cele 2 camere. Cum biroul Anei e curat si ordonat mereu, acum si-al lui And. e "luna".
In timpul acesta eu am reusit sa gatesc 3 feluri de mancare. Sotul a fost plecat. Dar acum se ocupa el de cea de-a treia camera, adica aspira, asta dupa ce a schimbat apa din acvariu. Sigur, treb. sters praful si acolo, acum operatziunile sunt inversate nitzel.
"Cupiii" ies afara la joaca dupa ce-au stat la joaca pe calc.(De fapt, numai Ana, observ.)
Vecinii bat covoarele pe bara de afara, semn ca au inceput curateniile de primavara. Eu sunt bucuroasa ca mi-am spalat toate perdelele si draperiile (pe rand, nu azi adica).
Cand stau in picioare mai mult ma doare spatele, semn de-"ntinerire". . Azi am facut si asta si asta M-am odihnit eu pe canapea, dar acum mai stau un pic cu voi si sa vad cu ce continui prin casa. Eu nu sunt in greva, tot sper sa va gasesc active pe-aici pe cat mai multe. Flower_power, iarta-ma ca sunt spargatoare de greva! Ah! Si mai sunt fericita fiindca, "berbecutzul" meu a luat la engleza (privat)97 p. din 100, un 10 la test-biologie (dar aici n-are probl. de obicei). Iar Ana se descurca din ce in ce mai bn la engleza etc. Si prof. lor de engleza de la sc. priv. (acum And. are o alta prof.) E ff multumtia de ei, dar si de educatia lor. (I-a spus ieri sotului meu). Iar actuala prof. a lui And. il chema si in alta zi din sapt. (dimineata) ca sa lucreze si cu alat grupa de elevi pt. pregatirea ex. KET. O, da, sunt ff multzumita. (mai ales ca nu eu le dau de lucru copiilor mei, ci prof. lor. Eu n-am nici-o vina.

Katy, Mihaela te-ntreba de vinete, dar poate ii foloseste si lui Mqqm informatia. Imi pare rau ca ai probl. cu PC-ulAi grija ce-ti cere Ana in schimb!

Andra, cum stai cu treburile? Lui Edy, i-au mai trecut durerile de dintzishori?Alma, tot asteptam sa ne spui ce faci? Doar nu te-a zguduit explozia de la Bz? Poate numai "explozia" florilor!Ana68, "gospodineshti, gospodineshti"?...Ashteptam vesti de la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Agho uau asa da copii exemplu.Si la scoala si acasa ...si tu tot te vaiti ca nu mai esti tinerica.Pai la asa ajutor mai menajeaza-te..

Vinetele nu le infasor in folie dar pun in tava folie ca sa nu mai frec la ea dupa ce le coc.alfel zeama aia se lipeste de tava si nu-mi place sa o spal.Folia se arunca.Da stiu,mea culpa,ca nu face bine la mediu dar imi scot parleala si eu recicland cat mai mult.

Eu n-am inteles prea bine ce e cu greva aia.Ceva serios???

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...

Va tzuc cu drag pe toate si va doresc o saptamana excelenta...maine vine presidentu' institutiei in cladirea asta,lumea se agita roata imprejur...deci e de trebsoara.
In luna Mai se pare ca voi merge cu Alex la etapa nationala a concursului "Plus si minus poezie".

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Agho, felicitari lui Andrei!!! bravo ,ai copii cuminti,harnicuti si mai ales destepti. Ce n-as da si eu sa fie si Mihai asa, macar pe sfert. Cu Tatiana ma pot lauda si eu(are doar la franceza 9, in rest 10 la toate obiectele), dar ea este mai mare, a X-a. Si pe mine ma ajuta copiii, la curatenie, nu ma pot plange, dar cand sotul meu face ceva in casa este sarbatoare.
Katy, iti multumesc, am sa fac si eu asa, eu le-am copt numai pe flacara, dar aragazul saracu.... numai el stie...., si uite asa scap de spalat aragaz.
pe mame si copii

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Katy, dupa cum sesizezi e un pic de greva. Flower_power, lipsa complet la apel. Pe excursioniste, le-asteptam cu vesti. Mihaela e libera azi si paote ne scrie mai repede decat Mqqm.
Ana68 lucreaza de zorrr! Eu ce mai bazzzai p-aici si cu mhldvrc.

Draga mhldrvc, asa e cu primii nascuti probabil. Ei sunt mai constiinciosi, deschizatori de drumuri. Bravo si vti pt. fiica ta! Las' ca si Mihai are talentele lui.
Nu stiu sigur daca al meu - al doilea copil -adica Ana sufera de complexul de "al doilea nascut" in familie?! (O vreme stiu ca m-a batut la cpa ca de ce ea e mai mica?...Ca vrea sa fie la fel de mare ca And.)... Si desigur, nu suporta comparatii itnre ea si fratele ei, decat daca sunt in favoarea ei.
Nu-ti imagina ca And. are 10 pe linie, nu vrea sa fie tocilar (cica) si necesita multe impingeri de la spate ca fiec. copil (cum mai povesteste si Sanca). Are doza lui de lene, lipsa de chef etc. si daca unii prof ( mai degraba profesoare nu-i stimuleaza interesul pt. materia predata), se observa imediat in atitudinea lui fata de teme etc. Si inclin sa-i dau dreptate si nu-mi ramane de facut decat sa solicit eu temele, sa le vad cat de bine/frumos sunt scrise si sa-l recompensez in felul meu. Adica a ajuns sa-si faca temele la romana (si stii ca e materie de teza, plus teza unica dela anul), doar pt. ca vreau sa le vad eu, ca prof. lor nu-i prea verifica si nu le mai vede rolul fi-miu (in cazul asta).

Ca si Ana68, va tzuc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå ziua dragelor
Så stiti cå nu v am uitat si vå citesc cind am timp inså sunt f ocupatå cå incepe sesiunea si trebuie så trag tare cå de altfel...
Nu e de glumå pentru cå aici iti plåteste statul pentru cå esti student si dacå nu reusesti la examene iti iau acest beneficiu...deci...cum sunt eu singurå cu doi copii...trebuie så trag tare...
Dar dupå 15 iunie voi avea liber si voi putea så scriu mai des...
Vå doresc la toate o primåvarå minunatå si multe impliniri.Vå pupicesc pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Monday!

Unde e Flower Power?????
La noi e vara. Mai avem o zi, de soare, si pe urma intram la normal. Am avut un week end de pantaloni scurti si maieu. Am iesit si la plaja.

Agho, Agho, iara m-ai prins. Grea e romana astra, mai ales cand nu-ti sta mintea unde trebuie.
Felicitari pentru rezultatele excelente copiilor la engleza. Cunosc multumirea sufleteasca, pe care o ai ca parinte, atunci cand dai un ban si faci un sacrificiu, si vezi roadele muncii tale.

Mara, cum adica faci greva? Nu inteleg. Intra aici si explica pe indelete.

Ana
, spor la treaba, noi iti facem galerie pana cand te intorci.

Mihaela, MQQM asteptam impresii din calatorie.

Mikki2 bafta la examene.

Mihaela rock n roll, pai Tatiana, are rezultate excelente la liceu. Numa 9 la franceza??? Pai e nemaipomenit. De obicei la liceu copii incep sa-si faca de cap, si sa se cunoasca in note.

Katy, la voi a venit vara? Voi ce faceti?

Duminica am reusit si am ajuns pana la plaja, cu toate ca nu aveam nici un chef sa ma stresez cu parcarea, si nici timp nu prea avem ca Elliot avea meci de fotbal la 1630. Deci pe la ora 13, in plina amiaz, parcam masina, si nici nu m-am invartit foarte mult, pana cand am gasit loc. O zi minunata, calda, vara in toata legea. Apa … - puteai racii berea in ea – 10C. Matei cu taica’su au intrat cu buggie boards. Matei avea wet suit, dar tot n-a rezistat in apa mai mult de 10 min. Eu am intrat pana la glezne, si cand nu mai mi-am simtit picioarele am stat cuminte si am jucat zaruri cu Elliot.
Sa va scriu din obrazniciile lui Elliot???
Duminica dimineata, inainte de micul dejun, toata familia, cu mic cu mare in bucatarie, pragatindu-ne pentru micul dejun. Sotul, cu cana intinsa, ii torn cafeaua in cana, si uit sa ma mai opresc, si incepe sa curga pe jos. Ii zis sotului sa fie mai atent… ca face mizerie…. La care Elliot, comenteaza si el “tata, trebuie sa fii mult mai atent, mai ales la alegerie pe care le faci, mai ales de sotie. .. . “

o saptamana buna

fug sa caut bilet de avion sa scap de obraznicii pe perioada verii..

Mergi la inceput

Sanca, cum spuneam, Tatiana are rezultate deosebite, dar nu este tocilara, invata mai mult din clasa. Nici Mihai, nu are note proaste(de la 7 in sus), dar nu la nivelul Tatianei. nici el nu intelege de ce trebuie sa-nvete la unele materii daca nu-i plac. Dar trebui pentru note, daca vrea sa ramana in ,,Spiru,,. Sper ca pana o ajunge intra-VIII-a sa se mai schimbe ceva.
Agho, Mihai sigur sufera de complexul ,,al doilea nascut,,.
mamele si copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna seara sau buna ziua!
Am umblat foarte bine in Stockholm, mama a ajuns la timp cu avionul si a asteptat dupa noi vreo 2 ore jumate. Noi am ajuns in port cam pe vremea cand ea ajunsese afara din aeroport(adica in zona de asteptare). Dar pana am iesit noi din vapor, apoi sunt vreo 90 de km din port(care e in sudul Stockholmului) si aeroport care e in nord, a trecut timpul. Dar ne-am gasit usor si ne-am bucurat de revedere. Am mers apoi la hotel si ne-am luat camera in primire, am rezistat tentatiei patului(toti eram somnorosi-mama calatorise noaptea cu microbusul din Ro in Budapesta si nu dormise defel, noi ne trezisem la 5 dimineata, doar fetele ce dormisera pe masina pana in aeroport) si am plecat sa colindam orasul pe jos. Am avut parte de o vreme cam urata, innorat si rece. Dar am batut stradutzele din orasul vechi si ne-am plimbat si prin zona mai noua, pana s-a inserat. Am dormit toti bustean. Duminica a fost si mai urat afara, ploua si erau vreo 3 grade...dar noroc cu internetul ca stiam asta si planificasem deja Ikea. Am colindat tot magazinul, am cumparat cate ceva-putin pentru ca nu mai incapea mare lucru in masina, dar am vazut in principiu ceea ce ne placuse de pe net. Acum asteptam ca maine sa primim cheile casei si sa vedem ce incape acolo din ce ne gandim noi si sa facem comenzile pe net. Ikea la care am fost e cea mai mare din lume, nu va spun ce aglomeratie si ce de lume acolo...wow! Abia am asteptat sa ajungem acasa in oraselul nostru linistit. Am sa pun si niste poze, acum se incarca. Am ajuns tarziu la 12 noaptea si azi am avut tot felul de activitati-povesti cu mama, plimbat cu fetele si cu mama ca ii era dor de privelistile de aici. Azi a fost frumos si soare la noi toata ziua, caldutz asa de 9 grade, cum e primavara pe aici. Am batut orasul vreo 3 ore jumate, a fost o zi frumoasa.

katy, eu eram cu vinetele in cuptor. Multumesc pentru sfat, am sa incerc sa le las mai mult data viitoare. Eu am cuptor electric, nu am de ales...aici nu este gaz, pe insula. Pana am ajuns aici nu am folosit decat aragaz/cuptor cu gaz, m-am obisnuit mai greu cu plita si cuptorul electrice. Acum ma descurc...
Imi pare rau de compu tau, sper sa-l rezolvi repede...

Mara, ce ti-a venit cu greva? Hai aici si scrie, ca noi asteptam vesti despre voi si despre orice altceva. Ai rezolvat cu agentia?

agho, ce frumos ai descris activitatile voastre de sambata/duminica! Tare harnicutzi ati fost, bravo. Asa deci gata cu geamurile de la balcon, le ai curatele acum....
Felicitari pentru rezultatele copiilor la engleza, trebuie ca esti tare mandra.

Sanca, fain de tot raspunsul lui Elliot, cresc copiii astia si devin glumetzo-obraznicaturi si cu proprii parinti, asta e! Moama, plaja...pacat ca apa e asa rece...la noi e tare distractiv cum sta lumea la "plaja". Deja terasele erau deschise si in Stockholm, cu paturi(pleduri ca se intelege si altceva) pe scaune ca sa nu-ti fie frig. Dar aici e si mai fain, azi cum ne-am plimbat am vazut lumea stand la soare in parc pe banci, pe iarba sau pe terasa la inghetata. Abia asteapta sa fie putin soare si gata, ies ca soparlele . Pana si pe balcon am vazut lume care statea la "plaja".

Ana-Maria, felicitari pentru Alex! Dar de ce mergi si tu cu el?

mikki2, bafta la examene!

mihaela rock, felicitari pentru fata isteatza! Dar si Mihai are talentele lui, sunt convinsa!

Va pup, mai vin maine daca am timp...o saptamna frumoasa!
PS. Am pus poze aici. Inca nu sunt incarcate toate, poate peste vreo 30 min...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Asa este. Ai dreptate, Mihaela! Eu il iubesc mult si sunt mandra de el, dar stiu ca poate mai mult si e pacat sa se piarda pe drum....
Miki, bafta la examene!
Pe maine

Mergi la inceput