Concurs, votare, corectitudine, frauda

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Simina

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by b.nica
Nu am vrut sa comentez dar am vazut o poza a unui copil care mi-a provocat initial stupoare si ulterior oroare:este clar ca a fost regizata nu de copil, cum vrea sa spuna comentariul asociat,iar imaginea cred ca era un deliciu pt. vanatorii perversi de imagini ale minorilor.

daca nu ai vrut, mai bine nu comentai; nu vad legatura intre ce ai vazut tu si tema subiectului, adica frauda.

quote:
Originally posted by b.nica

Voi chiar nu intelegeti ca nu este un concurs "muncitoresc"cel mai "tare din parcare" user de pe DC!
Sunt unele poze instant de mare calitate artistica care pot sa dea satisfactii acelora care le admira, acelora care le-au imortalizat, dar si forumului, care ofera cadrul unde se pot etala aceste instantee remarcabile de viata.

cred ca intelege lumea, concursul "cel mai iubit user" a fost separat; chiar e nevoie de metaforele astea hei-rup-iste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Diana21 ma bucur ca ai adus in discutie un issue: ideea este ca la un concurs foto nu se voteaza persoana ci fotografia. Da, sunt si poze cu bebelusi adorabili care merita chiar doar un punct. Daca ai vedea ce poze am primit noi...ai intelege despre ce spun. Ei bine, acele poze au fost refuzate de a intra in concurs - asta nu pentru ca nu meritau ei, cu dulceata si candoarea varstei sa participe - insa pentru ca NU erau fotografii de calitate.

Inca o data, spun - as fi vrut mai putine personalizari, egouri egocentrice, mame isterice ce isi vad copiii fotomodeli pe caltwalk... etc... as fi vrut deci sa se VOTEZE acea clipa de inspiratie, acea privire, acea lumina speciala care ne markeaza.
Ma gandesc la acele secunde care raman pe retina... pe care le poti visa si recladi din cuvinte, pictandu-le cu gandul.

Cred ca trebuia votata arta fotografica si nu bebelusul. Inspiratia parintelui. Nu este un concurs de bebeci fotomodelici ci este despre ... clipe de viata. De aceea, eu personal consider mai speciala o poza in care mama isi saruta copilul, o coasta de deal perfect in care sta cladita o manastire, un apus, un camp de flori ce adaposteste un copil, o umbra de copil.... decat un bebelus sau copil care sade pe parket sau in varful patului.

Ca observatie aditionala, cei care au trimis poze ce merita putine voturi sunt si cei (cele) mai active in campania lor. Cei ce stiu sa faca fotografii de calitate, sunt tacuti si stau in banca lor. Este o ciudata concluzie despre societate. Valoarea, nu are nevoie de tamtam, batutul cu lingura in cratita... pentru ca iese la suprafata ca untdelemnul. Sper sa nu supar pe nimeni insa cred ca e nevoie de lectii de fotografie pentru multi dintre membrii DC. Si chiar ma gandesc sa publicam niste articole de specialitate. Pentru ca secundele sunt unice...

Sunt insa sigura ca voi fi contrazisa de un cor de mame de bine care au alta opinie...

Aha , deci acum inteleg de ce nu a intrat si poza mea in concurs.
Pentru cine e curios este vb. de poza ingeras din semnatura.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

cho - cu siguranta nu era asta. si nu vreau sa intru cu tine in polemica. chiar am facut eforturi sa punem toate pozele in concurs care erau cel putin clare. daca vrei si simti nevoia sa te victimizezi, se poate sa fi facut si greseli. Ingerasul tau e super dulce insa nu despre asta e acest concurs.

o seara buna

Mergi la inceput

nu imi sta in obicei sa intru in polemici sunt pur si simplu suparata fiindca abia asteptam concursul si am trimis poza de cand a inceput.
Cel putin ma bucur ca ai raspuns.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cho, ingerasul e absolut delicios

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Multumesc adriana !!!

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Chowpersa, e scump de tot ingerasul

B.NICA- si eu am vizionat absolut toate pozele, de cand au aparut si cand am votat ce-am votat si NU am vazut nimic de genul chestiilor pe care le scriai; asa ca, te rog si eu, nu ne lasa ca...ala in ceatza, spune clar daca ai ceva de spus.....(desi, ma indoiesc...)
so, hai, cu dovada, cu poza, cu explicatiile....

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Noe

Chowpersa, e scump de tot ingerasul

B.NICA- si eu am vizionat absolut toate pozele, de cand au aparut si cand am votat ce-am votat si NU am vazut nimic de genul chestiilor pe care le scriai; asa ca, te rog si eu, nu ne lasa ca...ala in ceatza, spune clar daca ai ceva de spus.....(desi, ma indoiesc...)
so, hai, cu dovada, cu poza, cu explicatiile....

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Pai, nu are explicatii pentru ca nici ea nu le-a vazut,defapt

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

O fi ingerasul in fundul gol de la pagina 3...

Moama da' ce mai inversunare pe voi...Relax!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput